icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

mistisa
3. apr 2012

@mata_ba no to by bolo jako super 🙂 joj no som zvedava veru 🙂 nechame sa prekvapit 🙂

azzura
3. apr 2012

@mistisa dik, bodaj by si mala pravdu 🙂

custy
3. apr 2012

@moni1007 ja sa o tomto moc tiež s nikým nerozprávam, preto sem chodím, od kedy je téma založená, len dnes som sa voliako aj veľmi rozkecala 🙂

azzura
3. apr 2012

@custy Ak maš priechodne vajcovody, tak skuste IUI. Ja som sa nan tak tesila 😒 , dufam že tento mesiac to vyjde

mata_ba
3. apr 2012

@mistisa ale uz sa mozes len tesit..myslim,ze uz to pojde jedna radost 🙂

custy
3. apr 2012

@azzura neviem laparku mi zatial nik nedoporučil :( ktovie v akom sú stave :( asi by som sa mala na ňu pýtať

mistisa
3. apr 2012

@azzura urcite ano mojka budeme verit okik? 🙂 😉

mistisa
3. apr 2012

@mata_ba veru ano a este teraz som ukazala mm kanvicu aka sa mi paci a manzelik mi hovori ze ukaz ta je pekne vytasil na mna korunky co dostal a ideme ju kupovat jupiiiiiii.hovorim ze tolko stastia ze ked mi este povie v utorok ze foliky narastaju tak uz sa asi zosypem tolko stastia naraz fuha 🙂

anett6212
3. apr 2012

@mata_ba no som zvedava aka bude lebo beriem ten dufik na zmiernenie mrchy

vavenecka
3. apr 2012

@mistisa krásny postup,budem držať palčeky 😉 😉

mistisa
3. apr 2012

@vavenecka dakujem mojka ved hovorim ze bude sranda ked buduci utorok dojdem k nemu urobi sono a zisti ze foliky narastaju 🙂 bo ked toto mam brat ako mrchu tak v utorok mi to vychadza tak na 9-10 DC cize v podstate zaciatok ovu 🙂

vavenecka
3. apr 2012

@mistisa no to by bolo úplne najideálnejšie 😀 ja sa zas teším na štvrtok,čo mi povie 😠 ale o hoďku si idem ovutest urobiť,tak som zvedavá,či už čosi ukáže,bo minulý cyklus stmavol na 13DC 🙂

mistisa
3. apr 2012

@vavenecka to veru ano mojka 🙂 no daj vediet som zvedava oki? kolky si den? aj na stvrtok som zvedava veru 🙂ale hadam zacne ukazovat uz teraz nieco hm?

mata_ba
3. apr 2012

@mistisa co ti poviem,ked sa dari,tak sa dari 😉 len nech vam to co najdlhsie vydrzi 🙂

@anett6212 hadam pomoze 🙂

mistisa
3. apr 2012

@mata_ba no ved to takze koniec tesenia aby sa to nepokazilo 🙂 a co si este v robotke?

mata_ba
3. apr 2012

@mistisa jasne,jasne 🙂 aaano a urcite este take dve hodky budem...akurat som volala dokimu,tak mam dojst vo stvrtok o 12:15...len..stale som taka,ze neviem co urobit...na jednej strane som strasne nedockava a na druhej strane mi povedal,ze ak nemam ziadne problemy,ze staci,aby som prisla az po sviatkoch...a to by som asi videla uz aj srdiecko 🙂 ale zase,ked pojdem vo stvrtok,aspon ma snad potesi,ze uvidim gestacny vak...

pacica
Odpoveď bola odstránená
moni1007
3. apr 2012

@custy no ved to, aspon sa tu clovek vykeca a tiez dozvie dolezite veci, ktore by mohli pomoct. no ved raz za cas sa treba aj rozkecat, aj to pomaha 😀

anett6212
3. apr 2012

@mata_ba hadam ano

pacica
Odpoveď bola odstránená
vavenecka
3. apr 2012

@mistisa no presne 13DC 🙂 takže uvidím 😉 ale niekedy už len tá ovulka bude a basta 😠 😀

fifitko25
3. apr 2012

@vavenecka ahoj cica, okná umyté? vo štvrtok bude pršať 😀

vavenecka
3. apr 2012

@fifitko25 ahooj,jasnéé,všetko umyté,záclony sa perú 😀 no keby som čakala,kedy nebude pršať,tak ich neumyjem nikdy 😠 😀 😀 už boli strašne špinavé,bolo treba a teraz sa vytešujem z krásneho výhľadu 😉 a ty ako?oddychuješ? 🙂

fifitko25
3. apr 2012

@vavenecka ti verím, ja som tak čistila po návrate z Číny a som spokojná, že už je to čistejšie... dnes dobre, doobeda som bola akási nesvoja, ale už sa cítim opäť vo svojej koži 😀

vavenecka
3. apr 2012

@fifitko25 no ešteže tak 😉 ja čakám na mm a potom ideme na spoveď a na nákup 🙂

mistisa
3. apr 2012

@mata_ba no mojka ja by som isla vo stvrtok a aj po sviatkoch 🙂 ja viem ze si zvedava a preto nevydrzis este tyzden 🙂 jeeej potom daj vediet okik? 🙂

mistisa
3. apr 2012

@vavenecka no mojka daj vediet okik?a uz si robila testik?

kikaneu
3. apr 2012

@mata_ba nie, nie, až vo štvrtok......zajtra ešte idem do práce a čaká má náročný deň, tak aby som v prípade náhodou pozitívneho testu nebola celý deň mimo 😀
@lucecita už som konečne doma, cesto sa miesi v pekárni 🙂 idem na kus reči k mamke 🙂

kikaneu
3. apr 2012

@mistisa super 🙂

fifitko25
3. apr 2012

@vavenecka aj mne by trebalo nakúpiť,.... hm, možno vybehnem chytro do tesca, mm je na futbale 😠