Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
uff konečne doma dnes som mala ťažky den ... veľmi ma bolia nohy a chrbat ani nehovorim 😖 ale som doma a to je super
@purina12345 hm, mojka, je mi to tak ľúto ☹ a nebolo by fajn ísť potom všetkom na nejaké vyšetrenia? ja neviem aké, nevyznám sa v tom, ale predsa....hm?
@kikaneu neviem, budem nad tým premýšľať,, s otehu nemám zjavne problém ale aj to sa stáva aj zdravím ženám. sestrina kolegyňa 4x potratila kým to dobojovala do úplneho konca
@dany85 no moj doki ma vsetko nove a moderne zariadenia,tak haaaadam 🙂
@purina12345 mojka ja som sa hned pomodlila za teba..velmi vam drzim palce..moja drz sa a ver..
@purina12345 lasko pevne verim že sa da všetko do poriadku a že fazuľka ostane v maminkynom brušku ☹
@purina12345 aj moja svagrina nemala problem otehu,ale vzdy potratila a potom jej zistili myslim nejake problemy s krvou, neviem ci aj s niecim inym,ale chvilu brala nejake lieky, injekcie a teraz je opat tehu, nastastie uspesne. skus ist potom na nejake vysetrenia radsej
@mata_ba @vardzikova ďakujem babuľky, kým nemám ešte mrchovské bolesti tak to je ešte ok, no uvidíme čo s toho bude 😔 joooj tomu sa vraví smola to som mohla radšej mrchu dostať a aj za pol roka otehotnieť, je to riadne na psychiku keď sa už tešíš a zrazu nič 😠
@moni1007 no budem musieť zájsť za dokim, no možno som ešte nemala poriadnu sliznicu po tom potrate tak neviem, nechám tomu ešte voľný priebeh a uvidím čo príde skôr
@purina12345 och moja nechcem si take niečo ani predstavovať, pevne verim že bude všetko dobre ... a fazuľka ostane v brušku, moja sesternica mala tiež problem a jej zistili že sa jej neudrži dievčatko .. chlapca by v pohode vynosila .. ale neviem ako sa ta choroba vola
@purina12345 och moja, porozmýšľaj nad tým, možno je niekde zrada.....a možno že nie, ale aspoň budeš mať istotu 😉 idem sa aj ja pomodliť hneď
@purina12345 drzim palce, aby to este dobre dopadlo...
@vardzikova @kikaneu je to dosť možné, teraz mi to už asi nepomôže, no nič dievčatá idem sa ja trochu povenovať manželovi, dnes sme sa nemali ani čas ešte porozprávať, tak sa majte krásne a ďakujem vám
@purina12345 ahoj moja a drž sa mi
@purina12345 ahoj Renátka, myslím na vás silno
@kikaneu pride mi to hrozne moja ... ked sa to stane raz v živote ženy je to ťažké ale dá sa z toho dostať ale ak sa to stane viac krát tak ja by som neviem čo robila ...
@purina12345 ale nie ☹ a co sa deje ☹
@vardzikova katka, ani ja neviem čo by som robila, hoci ani nepoznám aký je to pocit, mať v brušku bábo 😒
@kikaneu moja je to pocit na nezaplatenie a prisť o to by som nepriala ani najhoršiemu nepriateľovi ...
@kikaneu cicik ale ty maš taky graf žeby si to už mohla vedieť 😀
@karkana obdibujem ľudí ktorý si chcu adoptovať dieťatko
@purina12345 mojkaaa, toto nie je ani pravda, prečo sa to zasa robí? 😖 😖 😖 myslím na teba a držím palčeky...buď len v kľude, odpočívaj
@vardzikova keď ja neviem, nejak tomu grafu neverím....no ak ostane zajtra teplota hore, tak možno začnem 😉
@pacica ten bolavy pocit veru poznam..nuz,musis len pockat..a dakujem..dufam,ze vsetky budeme mamicky..
@purina12345 moja..nemoze to byt mrsina,ale s tym,ze babo bude dalej rast?aj sestra mala este 3mesiace mrchu..mojka silno ti drzim paste!
@kikaneu tak siiiiiiilno držim prsty aby neklesal ... a nemaš z toho žiaden pocit?
@vardzikova vieš, že ani nie.....iba sa cítim tak na mrchu už od soboty....no až do dnes na ňu bolo ešte skoro.....tak aby ráno neprikvitla
@mata_ba Maťa ja mám tiež a doky mi dnes zahlásil že sú to premnožené kvasinky a dal mi taký sprej, že do 5 dní by to malo byť ok. Nemám žiadne pálenie,svrbenie,vôbec nič,myslela som že je to v pohode a on si to hneď všimol 😅 ale že to je bežné v tehu hlavne u žien čo majú oslabenú imunitu a nieje to žiadny problém.

@mel84 @kikaneu ja to nechávam na prírodu, nenechám sa už vyškrabovať, verím svojmu telu a fazuľke, my sme sa už s tým zmierili a budeme sa ďalej snažiť