Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@kikaneu @lucecita @delideli @custy @mata_ba @vardzikova @azzura @fifitko25 @spulla22 @gelinka a ostatné babuľky ako prvé chcem povedať že mám obrovskú radosť s Kristínky a Maťky
chcem vám všetkým poďakovať za vaše modlitby a podporu, my sa držíme, práve som sa vrátila od doktora, ešte stále špiním, dostala som injekciu a kvapky na zastavenie krvácana + duphaston
vačok 9mm žĺtkový vačok 3mm čo je super. nemám žiadnu zrazeniu, doktor povedal že to nevyzerá zle. o dva týždne kontrola, tak prosím držte ďalej palce aby sa krvácanie nespustilo. brucho nebolí na mrchu tak to je super
@delideli ďakujeeeeeeeeem, aha čo som vytvorila 😀 http://www.fertilityfriend.com/home/lucecita
@purina12345 Renátka, na teba myslím stále !!! som rada, že je to v poriadku a určite to bude až do konca, uvidíš 😉
@purina12345 SUPER TEšíM SA A POKRAčUJEM, veď ty vieš...♥
@purina12345 jupiiiiiiiiii, ste v poriadku...som rada a šťastná jak blcha 🙂 po Kike ďalšia super správa dneska...držkajte sa a nerob nič, len oddychuj 😉
@purina12345 drziiiiiim a velmi silno. som rada, ze to nevyzera tak zle ako sa zdalo... dufam,ze vam to vyjde a narodi sa vam krasne zdrave dietatko 🙂
@purina12345 to som veľmi rada,že je to v poriadku.....len sa pekne držkajte....veľa oddychuj.....držím moc moc palčeky...nech to rýchlo prejdú tie kritické dva mesiace..a budeš si naplno vychutnávať tehotenstvo
@purina12345 : tak to sa hrooozne tesim, ze sa to nezhorsilo,prave naopak..chodim sem kazdu chvilu pozerat,ci sa o Tebe nieco nove nedozvieme a dufam v pozitivne spravy 🙂 tak len sa pekne drzte aj dalej..dufam,ze aj spinenie kazdu chvilu prestane,aby si si mohla vydychnut..drzim palce, verim,ze to zvladnete 🙂
@delideli to by bolo fakt super, pretoze od buduceho tyzdna zacne mm chodievat na tyzdnovky a desatdnovky a tak bude chodit asi do konca roka,ak sa mu nenaskytne blizsie praca. 😢 verim,ze nam to vyslo. aj ked od 19 DC sme nesnazilkovali, lebo nam to nejak nevyslo. 😒 no dufam, ze stacilo
@lucecita vajca nekupene do rite po praci budem musieť zbehnuť do obchodu 😖 , serkať na robotu nemožem 😠
@vardzikova pozri na môj vynovený graf 😅 http://www.fertilityfriend.com/home/lucecita veru kúp, lebo chudák manžel, keď príde o tie dve svoje 😀 😀 😀
@e.l.i kočka, no dúfam, že od dokiho si dnes donesieš lepšie správy, no hlavne sa musíš ukľudniť, nebude to také zlé, aj ja mám istý problémik a keď mi ho oznámili, tak som celú noc nespala a revala a potom na druhý deň mi to doki vysvetlil a nie je to až také zlé ako sa zdalo, preto prosím nesmúť, kým nie je dôvod, prišli na to aspoň teraz a môžeš sa liečiť, tak daj potom info ako si dopadla, držím pästíky 😉

@lucecita nemam to tam poznacene, ale snazilkovali a viac nez obvykle 🙂 tak dufam,ze to vyjde 🙂 a vy uz mozte snazlkovat, ci sa este musis zotavit?