icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

e.l.i
5. apr 2012

@fifitko25 dakujemmmm,,,, som rada ze ste ma pekne podrzali....ja si uz len z teba idem brat priklad....!!!!! 😉

vavenecka
5. apr 2012

@e.l.i no veru,veď po utorku som bola nervózna,že nikde nič 😠 síce ešte nie je ovulka istá,ale verím,že bude a aj teplotka,že ju ukáže 🙂 a práve som si dočítala tvoje hlásenie a teda ako tá doktorka sa teda pekne oserinkala...človeku len stresy robí...no ale hlavné je to,že je všetko OK a už len tie // chýbajú 😉

mistisa
5. apr 2012

@e.l.i mojka ani si nevies predstavit aka som rada ze to takto dopadlo.presne viem ako sa citis aka si stastna presne tak isto som sa ja tesila ked mi doki povedal ze je vsetko urobene aze doktor na vizite nemal pravdu.moc ti mojka budem drzat pasticky.vidis a dopadlo to ako som ti pisala.😉😉 moc sa s tebou tesim.😉😉

e.l.i
5. apr 2012

@vavenecka no ti poviem ake som tu stresy zazivala... som bola ako hotova hysterka 😀 😀 ...
vecer som revala hadam dve hodiny,, a to len jeden omyyll...ufff..
ale ja verim ze tento mesiac budem tehu... 😉 a coskoro vam poslem testiky....!!! s kolajnicami 😀

mata_ba
5. apr 2012

@e.l.i takyto pristup maj aj dalej a ozaj prides ako tehuuu 😉

@vavenecka dakujeeeem..velmi sa z nej tesim 🙂

e.l.i
5. apr 2012

@mistisa draha... uz sme teraz pekne na rade mi.....budeme tehulkami..
a mi povedala ze podla vysledkov teho niesom....jaj tak ked to bolo brane 20DC...a ovu som mala 17-18DC...haha tak tomu vobec neverim ...lebo to este ani uhniezdene nemohlo byt...!!!!!...

mistisa
5. apr 2012

@vavenecka chichi no to teda mojka.😉 dufam ze sa k vam velmi rychlo pridam koceny.a aj vsetky snazilky.musis sa pridat k tehulkam a poriadno na nas snazilky kychat.a nehanbite sa kludne mozte plut nemusite si usta zakryvat 😀😀😀😀😀😀😀

e.l.i
5. apr 2012

@mata_ba jasne a budem!!!,,, a len teraz uvidi ako sa moc mylila....a inac mas krasnu fazulku.... joj nech len krasne rastie a je zdravucka... 😉 🙂

mistisa
5. apr 2012

@e.l.i no mojka veru tak.uz ideme na to my a isto zach vilu budeme davat foto s testikmi z dialnicami ako slak.😉 😉😉😉😉 tak som rada ze ti to nakonec dobre dopadlo.joj moc ti to prajem mojka😉

mata_ba
5. apr 2012

@e.l.i dakujeeeem..veru,nech je len zdrave drobatko moje 🙂 strasne som happy 🙂 vsak uvidis za chvilu,ake to je 😉

e.l.i
5. apr 2012

http://www.womenzone.cz/uzivatelka/e_l_i/grafy?...
a uz sa budem drzat len hore....!!!! to je odkaz mojej mrche...vyhlasujem jej boj ... 😉 😀

mata_ba
5. apr 2012

@danjelca bolaaaa 🙂 kuk albumiiiik 🙂

mistisa
5. apr 2012

@e.l.i tak sa mi pacis moja som na teba hrda 🙂 ziadne lamanie hlavy a nestastie pod. veci jasne? pekne nasadit optimizmus a stale ho polievat aby rastol az kym nebudu dialnice na testiku jasne? 🙂 😉 😉 😉 😉 😉

vavenecka
5. apr 2012

@e.l.i netreba sa stresovať,kým nie je všetko potvrdené 😉 a pozitívny prístup robí svoje 😉 určite čoskoro budú // 🙂

vavenecka
5. apr 2012

@mata_ba to ti verím,aj ja sa budem z tej mojej vytešovať,keď raz bude 😉

pacica
Odpoveď bola odstránená
vavenecka
5. apr 2012

@mistisa super si to napísala,veru,musia nás nakaziť 😀 😀

mata_ba
5. apr 2012

@vavenecka neboj sa,za chvilu to bude 😉 urcite 😉

vavenecka
5. apr 2012

@mata_ba verím,že áno 😉

mata_ba
5. apr 2012

@vavenecka no musi a basta!!! 😉

vavenecka
5. apr 2012

@mata_ba anoooooooooo 🙂 🙂 🙂 😵

mata_ba
5. apr 2012

@vavenecka no ved preto!!takto sa mi to paci! (ja mam co hovorit,ked som sa tu nervovala 😀 )

vavenecka
5. apr 2012

@mata_ba 😀 😀 😀 😀 a tak bude ako bude,ale rada by som sa k vám pridala,keď je vás tu zrazu toľko 😉

mistisa
5. apr 2012

dakujem za srdiecko mooooc potesilo 😀

svintekova
5. apr 2012

@purina12345 ahoj mojka, drzim vam silnooo palce. Pekne oddychuj a nech fazulka rastie a silnie 😉

mata_ba
5. apr 2012

@vavenecka vsak co ti poviem..opat som potvrdila aj ja,ze ked som to necakala,bum...nieco na tom asi ozaj bude...a navyse prisla jar,vsetko sa prebudza...aj hormony 😀

vavenecka
5. apr 2012

@mata_ba ja to tiež zvaľujem na tie hormóny a jar 😀 😀

mata_ba
5. apr 2012

@vavenecka no tak to zarucene vyjde 😉

e.l.i
5. apr 2012

a baby tehotne... nematenahodou nejaky vytok... bo ja som dnes zistila.. ze mam taky biely kremovy...ako telovy krem 😀

danjelca
5. apr 2012

@e.l.i ano ja som ho tiež mala....a ešte stále mám