Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@kikaneu avooooooooooj, ja takto, len s bodkou 😀 http://www.fertilityfriend.com/home/lucecita nič nebolo, večer sme sa posekali, ale predchvíľkou udobrili a možno ho zvediem okolo obeda 😀 pôjdem pod sprchu a piecť koláčik, uvariť obed a k našim kuknúť 😀 kukám tvoj graf a vidím ten včerajšok 😉 čo si si nedala pozitívny tehu test?
Babulkyyyyyyyyyyyyyy, krásne a požehnané sviatky plné oddychu, sexu a vajec 😀 ja začínam so snažilkovaním 😀
@lucecita pekná bodka, pekný začiatok 😉 tak čo zas? prečo ste sa hádali? ale hlavne, že ste už udobrení 🙂 my ideme variť a keď budete všetko hotové, tak aj ja idem do sprchy, vlasy mastné, no fuj ako vyzerám 🙂 ešte počkám, ak vyjdú zajtra silnejšie, tak si dám prvý pozitívny na včera 😉 a inak, manžel dnes chcel zas 😅 😀 a niežeby som ja nemala chuť, ale mám strach, aby sa niečo nepobabralo a potom som si to nemusela vyčítať 😉
@l_e_n_o_c_k_a ahoj Lenka 🙂 ja budem vyvárať, vypekať, oddychovať, chodiť do kostola a v pondelok ideme ku svokrovcom na návštevu 🙂 a ty ako?
@kikaneu ja som sama domka, mm musel do prace... vsetko mam porobene, a zajtra odchadzame na pobyt do Tatier... takze dnes leharko 🙂
@l_e_n_o_c_k_a mojka a to ty sa ani nepochváliš? to v grafoch BT musím nájsť? tak blahoželám, tak nám to vyšlo obom 😉 teším sa 😉
@kikaneu este to nieje iste 🙂 ale dakujem,,,, verim ze vsetko bude ok 🙂
@l_e_n_o_c_k_a veď ani u mňa to nie je isté....ale ja cítim, že to tak bude....proste intuícia je silná 😉
@kikaneu u mna presne to iste, 6DPO na teste duch 😀 dalsi urobim az v nedelu... aj tehu nevolnosti mam... a teplotka vysoka (dnes by mala/nemala prist mrcha - ale neprííííííde)
@l_e_n_o_c_k_a tak ja som mala ducha až na 14DPO 🙂 a ďalší spravím zajtra 🙂 ja nevoľnosti nie, ale bolesť krížov, podburška, časté cikanie a občas točák v hlave....ale cítim sa tak inak 😉 a mrcha mala prísť utorok, stredu a poslednú šancu mala vo štvrtok a niet jej, tak už nepríde 🙂
@kikaneu mna v podbrusku picha, snad to nieje nic zle... aj ja casto chodim na wc, prsia mam naliate a aj točaky... http://www.fertilityfriend.com/home/3a3656
@l_e_n_o_c_k_a mňa najprv len pobolievalo ako na mrchu, odvčera ma už aj popichá hocikedy 😉 tak si dávam šumivé magnézium raz denne a pomáha to 😉 a na prsia som zabudla, tie ma bolia na dotyk, takže manžel má stopku a nemôžem spať na bruchu kvôli nim 😉 pekný graf 😉 tu je môj: http://www.fertilityfriend.com/home/389913
@l_e_n_o_c_k_a zdrhám Leni 🙂 treba nám obed navariť 🙂 držte sa 😉
@kikaneu no máme to rovnake mojka 🙂 uz nieje cesty späť... 😀
ukažem aj moj testik 6DPO
@kikaneu teraz kukam, ze moc nieje vidno druhu ciarku bo je zmesena fotka... dam foto do albumu
@l_e_n_o_c_k_a veruže to máme rovnaké 🙂 ty si môj videla? ak nie, tak tu je:
@l_e_n_o_c_k_a dobre, neskôr prídem kuknúť 🙂
Dievcata, ukradla som to, ale straaaaasne sa mi to paci... 😀 😀 😀
Šibi ryby do košíčka,
každej z Vás ovulačné vajíčka.
Šiiby ryby, mastné ryby,
aby ich Vaši mm oplodnili.
A za pár mesiacov,
maličkých šibačov.
@l_e_n_o_c_k_a tí naši duchovia sú takí rovnako slabí / silní 🙂
Krasne Velkoncne sviatky vam babiky zelam.,...ja som sa prave zobudila po nocnej..a neviemco skorej...cem trosku poriadit..a o 16tej utekam na busikku rodicom.. a pekne na omsu... 😉 a grafik takto 🙂
dnesna teplotka nieje objektivna.. bo rano kedsom prisla som zmerala a bola ze 37,20... po styroch hodkach ked som sa prebrala bolo 37,30.... tak som ju dala priblizne ako vcera....😀,,,, ale drzi sa hore to je super
http://www.womenzone.cz/app/calendar/tempr.aspx
a ozaj prsia mam naliate a bolia....asi od utorka ma len v bradavkach riadne pichalo...a od vcera mam ich riadne naliate a bolia.....a mam aj nejakutazobu na zaludku....tak snat toto su nejake tehu priznaky...a ziadny PMsyndrom
@l_e_n_o_c_k_a takze vyzera to na tehu? 🙂
@franzziska ano vyzera 🙂
@l_e_n_o_c_k_a lenočka, no si mi urobila teraz veľkú radosť, takže vidíš, že nebol dôvod na smútok, všetko je v najlepšom poriadku a malinké na správnom mieste, gratulka zo srdiečka......júúúúj, aspoň sa vrátiš medzi nás a budeš tu rozdávať tehu vírusiky, tak nech palička silnie 🙂 🙂 🙂 a máš jakú peknú fotečku, kočka si 🙂
@anett6212 mojka ahoj, neviem ako so mnou, hlienik bol aj je tieto dni, a pichá ma v ľavom vaječníku už druhý deň, dnes dosť intenzívne, ale na ovu teste sa mi včera zdalo, že bola slabšia čiarka ako deň predtým, takže možno bola ovu ten deň, keď som si myslela, že je len skoro pozitívny a on už bol úplne pozitívny 😒 a tak sme to teda poriadne prepásli, lebo sme chceli vyskúšať výnimočne nechať trocha zosilnieť spermijky a tak sme sa milkovali až včera, takže neviem, skúsim ešte dnes a možno zajtra testík a potom už na ton kašlem
a ty ako? cítiš sa dobre dúfam a užívaš si sviatky 😉

Ahojte 🙂 prajem Vam požehnané Veľkonočne sviatky 🙂
Ako ich budete travit?