icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

kikaneu
6. apr 2012

@lucecita ja som počula že keď sa prsia zväčšia tak dievčatko, keď nie tak chlapček....a potom už bol koniec 😉

lucecita
6. apr 2012

@kikaneu skús kuknúť ten archív a daj nejakých 25 minút bežania TV novín 😉 ešte koláčik oblejem čoko a hotovoooooo 😀

purina12345
6. apr 2012

@kikaneu zlatko tak to sme sa s obedom 100% zhodli 😀 tiež cícerovka a pstruh so zemiakmi 🙂
ešte stále špiním, chvala bohu neni to horšie a modlím sa ani nebolo 😒 tak už máš tehu nádchu? no to kýchanie je u mňa tiež bežná vec ale postupne to klesá, nemám to rada lebo vždy pálim riadne dávky
@lucecita mojka aké máš prekrásne krsniatko 🙂 ako sa máš? stihla si predsa upiecť koláčik?
@spulla22 ďakujem moja, budem ešte potrebovať držať palčeky, ešte stále špiním no aspoň že to neni horšie 😒

lucecita
6. apr 2012

@purina12345 avooooj, práve som ti šla písať, že ako sa ti darí a v tom vidím, že mi píšeš 😀 ako dobre, že neni horšie, stále na vás myslím 😉 ja v poho, aha graf http://www.fertilityfriend.com/home/lucecita 😀 a bolííííííí pravý vaječník aj včera večer aj práve teraz 🙂 koláčik je skoro hotový, už len čoko idem obliať 😉 a ty dúfam, že odpočívaš! 😉 to je moja druhá láska po manželovi, mooooc sa na neho teším, lebo býva ďaleko od nás, nemôžeme sa často vídať, ale keď skončím PN, idem si ho vystískať 😀

kikaneu
6. apr 2012

@lucecita možno zajtra, dnes sa mi už nechce 🙂 šikolka a už máš pokoj 🙂
@purina12345 hej? no pozri aká náhodička 🙂 už nebude mojka, ja sa za vás modlím každý večer 😉 asi hej, neviem, či je to tehu nádcha, ale nádcha to je, v nose ma šteklí a keď kýchnem, tak tiež riadna dávka vyletí 😀

purina12345
6. apr 2012

@lucecita mhhh tak to asi prídem na návštevu, no ja som tak unavená že nemám ani silu robiť keby som chcela, včera som už o osmej zaspávala pri telke a dnes som si schrupla po obede, krásny grafík, tá bodka sa hodí k lienke a vidím tam už aj poistku 😉 , super
tak to ti verím že sa tešíš na drobčeka keď nemáte príležitosť sa často stretávať, tak ho len vystískaj 🙂
@kikaneu Ďakujem moja za modlidby, ja pôjdem naskôr asi v nedeľu do kostola, aj mi je smutno ale určite to pán božko chápe. a ako chutila polievočka?

lucecita
6. apr 2012

@kikaneu a aj soplík vyletí? 😀 😀 😀 ja tiež dneska nejak kýcham 😀 už mám kľud, koláčik sa chladí a dáva dokopy v chladničke, zajtra nakrájam, ale už mám toho plné brýle 😀
@purina12345 veru prídi, kľudne, ja sa poteším 😉 ale nič nerob a radšej oddychuj, nech ste v poho 😉 ja som nemala kedy dneska ani oddychovať, akurát s mamou pri káve 😀 ale už mám pokoj dneska a len kukám TV a píšem sem 😉 nooo, dnes sme dali, konečne po ani neviem akom dlhom čase a bolo to v poho, nič nebolelo, musím si zaklopať a to som sa taaaak toho bále 😀

su_san
6. apr 2012

@mistisa no tak to som rada, že sa pekne hojíš, len tak ďalej a doraz prídu aj dobré správičky...ja som dnes 19DC a neviem čo so mnou... 😖 pred 2dňami som mala pekný skoro pozitívny ovu test a od vtedy sa nezosilnel, včera dokonca bol slabší a dnes je o kuštik slabší ako ten na 17DC...tak som z toho jeleň, každopádne ovu u mňa ak vôbec nejaká je, prebieha neskôr ako som si myslela, lebo do toho 17 dňa som mala len dúšikov na ovu testoch...ma pichá v ľavom vajku už druhý deň, tak neviem čo so mnou...každopádne ak ovu bola ten 17 DC, tak sme to prepískli, lebo sme nakeksíkovali...a možno ani nemám ovu...uvidím čo bude, ešte testujem kým tam budú nejaké čiarky... 😒

su_san
6. apr 2012

@azzura kočka, ako sa máš? sviatkuješ? nech nechodí pani červená Ti prajem a myslím na Teba 😉

purina12345
6. apr 2012

@lucecita no super, to som rada že nič nebolelo, tak to je veľmi dobré znamenie 😉 no a keď si taká zbehlá už by si môhla prísť aj ku mne, asi nebudem mať tieto sviatky utretý prach 😀 mm povysáva a urobíme nejaké chlebíky, očká a šalátik 😝

su_san
6. apr 2012

@purina12345 len nech Ti už konečne zaberú tie liečiky čo Ti dali a nech je bábätko pevne zakusnuté do teba na 9 mesiacov, verím, že to dopadne dobre, aj ja som za vás dala modlitbičku a ešte dám aj znova a znova len nech to pomôže...buď silná renátka 🙂

su_san
6. apr 2012

@kikaneu zajtra daj foto testíku, som zvedavá na koľajničky 😀

lucecita
6. apr 2012

@purina12345 mojaaaaa, mne sa nechce prach utierať ani u mňa doma a nie tak ešte k tebe prísť 😀 a aký šalátik ideš robiť? ja idem robiť makarónový šalát nedeľu alebo až pondelok ráno a klasiku údenú krkovičku mám 😉

su_san
6. apr 2012

@222macka222 no snažiť sa iste môžete, ale ak ťa to svrbí a štípe tak to musí byť dosť nepríjemné, nemôžeš si to ani poriadne užiť...skús sa nejak poliečiť, nejaké vaginálne tabletky nech Ti dá doki, nejedz veľa sladkého, pi veľa tekutín a nos bavlnené gaťky, niektorým kočkám aj tangáče robia zle na mykózu...a kúp si probiotiká...verím že ti niečo zaberie a budeš skoro tehu a nebudeš mať žiadne problémy s tou potvorou mykózou 😉

purina12345
6. apr 2012

@su_san ďakujem moja, veľmi sa snažím a hlavne na to nemyslieť, je to veľmi ťažké 😒
a nie každý má ukážkové ovu testy, škoda že nemeriaš teplotu, tá by ti povedala viac. ale riadila by som sa podľa hlienu a ešte toho kedy ťa bolel vaječník

vardzikova
6. apr 2012

Ach babky cely den som nemala čas prisť na net ... piekli sme koláče 😖 už mi ani nebudu chutiť jesť 😝

lucecita
6. apr 2012

@purina12345 keď ma nejak silno bolí ten vaječník, je to zlé, či to dorastá folik? takto ma ešte pravý nebolel...

su_san
6. apr 2012

@purina12345 prečo nemá každý ukážkové ovu testy??? snažím sa nepiť min 2 hodiny predtým...vaječník ma bolel včera a dnes a hlienik som mala asi tiež tieto dva dni, ale neni dáky supiš, som tento mesiac nejedla veľmi ľanové, tak som si hneď všimla rozdiel 😠
a nemyslieť sa na niečo také nedá, veď ak len ležíš a oddychuješ ako máš na to nemyslieť...snáď si len nesmieš pripúšťať zlé negatívne myšlienky a bude dobre 😉

purina12345
6. apr 2012

@lucecita tak aspoň že nie som sama 😀 idem urobiť klasika zemiakový no a feferónový ale to len tak trošku ale je fajný, to bude ale až ako slávnostná papa s klobáskou a šunkou 🙂 no a potom bude k tomu rezník keď nám ostane

purina12345
6. apr 2012

@lucecita mňa niekedy bolieva ľavý vaječník, väčšinou ovuluje pravý a keď ľavý tak to bolí že sa nedá ani normálne chodiť, tak to kľudne môže byť ten folik 😉
@su_san neviem prečo je to tak ale už som sa stretal s tým že nemala ukážkový ovu test a aj tak otehu a ten ovulačný brala práve ten čo bol najsilnejší, tak to treba poistiť keď ťa dnes bolí vaječník 😉

gelinka75
6. apr 2012

@purina12345 cauko fajn, ze ti je lepsie a nech to tak zostane, citala som, ze kychas, je to velky tlak na podbrusko, na kychanie pomaha si chytit nos prstami-zapchat, vyskusaj 😀

kikaneu
6. apr 2012

@purina12345 moja, určite to chápe....ja som bola na poobedňajšej pobožnosti, no bolo veľa ľudí, tak sme ostali radšej vonku...vo vnútri muselo byť hrozne dusno, bratranca z druhého kolena vyniesli, lebo odpadol 😒 a teraz sme sa boli už len pomodliť spolu s manželom pri Božom hrobe, zajtra nepôjdeme a v nedeľu ideme už ráno o šiestej 😉 už teraz sa na to teším 😉 a polievka bola skvelá 🙂 ešte nám ostalo na zajtra 😉 a manžel vychvaľoval 🙂

lucecita
6. apr 2012

@purina12345 si ma aspoň trošku upokojila 🙂 uvidíme čo bude ďalej 🙂
@gelinka75 a ty ako moja?

kikaneu
6. apr 2012

@lucecita no vyletí....som sa smiala, že keby som bola v robote, tak sú všetky deti okýchané 🙂
@purina12345 a dievčatá, dnes keď sme tak stáli pred tým kostolom tak z ničoho nič ponad nás letel kŕdeľ bocianov, strašne veľa ich bolo 😀

kikaneu
6. apr 2012

@su_san dám, dám 🙂

lucecita
6. apr 2012

@kikaneu 😀 si ťa viem živo predsatviť pri tom...a teplo sa obliekaj, nech nejako moc neochorieš 😉 to je poriadne znamenie, už druhýkrát 😉 a okamžite ich pošli do Púchova do rodinného domu oproti vodárni na Komenského ulicu 😀 budem ich čakať 😅

gelinka75
6. apr 2012

@lucecita dobre, boli sme nakupovat v rakusku a teraz som dopiekla moravske kolaciky vsetko tu vonia 😀 dala som si predposlednu davku antiky a potom pauza, tesim jak hovado, lebo mi to nerobi dobre vkuse mam blbe pocity

gelinka75
6. apr 2012

@kikaneu vedia preco leteli 😀 😀

kikaneu
6. apr 2012

@gelinka75 hejže 🙂
@lucecita Lucka, snažím sa, no nejak mi je stále teplo 🙂 ale teraz ako hopám, tak mám deku cez seba, aby mi na kríže nefúkalo 🙂 keď ich znova uvidím, tak ich pošlem 🙂

purina12345
6. apr 2012

@gelinka75 ahoj, no dnes som si myslela že bude úplne koniec špineniu ale vrátilo sa to do pôvodu, ešteže nie silnejšie no a potom zasa oslablo ale to som držala nohy hore a bola som prikritá dekou tak si myslím že mi nerobí dobre keď mi prekrví maternicu, tak teraz len nohy prikrívam 🙂 a už nepodkladám nič pod nohy
skúšam aj držať alebo šúchať nos ale niekedy nepomáha ale keď sa dá tak sa aspoň dám do polohy keď je menej zaťažené brucho 🙂
@kikaneu ja sa pôjdem určite zajtra pokloniť, toľko zvládnem
no už sa teším na zajtrajší testík, tie bociany to už potvrdili 😀
@lucecita zlatko neboj, je to normálne keď je ovula 🙂