Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@su_san ďakujem, už je lepšie...už to nebolí, to len včera mi bolo blbo, len neviem z čoho to bolo, asi mi nesadol šalát 😀
@kikaneu ahoj mojka ako prázdninuješ? 😀 ja s grafom takto http://www.fertilityfriend.com/home/lucecita dúfam ale, že to nie je anovulák, vyzerá to tak, ale dúfam, že stúpnem...dnes nadránom ma zasa bolel pravý vaječník a aj teraz ho cítim, tak ovu je na dosah, teda dúúúúúúfam 😝
Dobré ráno dievčatá...ako sme sa vyspinkali? 🙂
@su_san to mi uz viacery povedali 😀 nam by stalo jedno 😀
@svintekova
@su_san
@moni1007 dakujem koceny urcite sa ozvem.hned ako pridem hned pisem.hadam bude vsetko oki.😉 najviac som zvedava ci uvidi nejaky ten folik.no nechame sa prekvapit.😉
bré ranko mojky 🙂 dnes bol budicek o pol siestej ☹ ale celkom som vyspata, fungujem bez nevolnosti... na testiku opat tuhsia druha ciarka, juchuu 🙂 pekny den vsetkym
@l_e_n_o_c_k_a ahoj,podobne..tiez som o pol6 buchala po budiku ☹ z ciarky sa tesim..hod ju sem 😉
@l_e_n_o_c_k_a
@mata_ba Ahojte, tak ja som spala do ôsmej 🙂 ale to bude asi tým, že som do polnoci s mm pozerala film 😀 som si zdriemla od pol siedmej do ôsmej včera Večer, tak sme potiahli 😀
@mata_ba hodim za chvilocku 🙂 a skusim aj clearblue za par dni 🙂
@fifitko25 ja som zaspala o pol jedenastej - ani neviem ako 😀 hned sa lepsie vstava ked je za oknami slniecko 🙂
@fifitko25 juuuj,zavidim (samozrejme v dobrom) 😀 ja sa tu v robote len po stole valam...tak by som spala,az to pekne nie je..nuz..pekne si musim pockat do vecera 😠 a ty oddychuj kym mozes 🙂
@l_e_n_o_c_k_a oki,tesim 🙂 a clearblue-u som ani ja nemohla odolat 😀
@anett6212 mojka,tiez si myslim,ze by si za nim mala skocit,ako vravi Zuzka..
@su_san ahooj 🙂 no snáď hej,dnes doki povie verdikt,ale mám takého tušáka,že ovu nebola a asi ani nebude 😒 som stále dole a nie a nie poriadne stúpnuť...kukni: http://www.fertilityfriend.com/home/3bffac ... síce vaječníky občas cítim,no musím počkať,čo doktor povie...som 20DC a viem,že ešte môže byť ovu,a verím,že bude,no taký škriatok pochybnosti stále je 😔 a v práci asi tak,že zajtra idem po dlhšej dobe do callcentra a posledný mesiac som na absolventskej,inak nič nové na pracovnom poli,posielam CV a ako to tak vyzerá,môžem robiť tak obchodného zástupcu bánk,poisťovní a podobne 😠
@l_e_n_o_c_k_a dobré ránko micík 🙂 hlavne,že už tie nie je zle 😉
@vavenecka anooo 🙂 18.4. idem na krv a aj sono 🙂
@l_e_n_o_c_k_a a kde by som bola? 😀 dnes mám ešte na praxi voľno 🙂 inak včera mi to akosi nedošlo,že veď ešte teraz doobeda budeme písať 😀
@l_e_n_o_c_k_a inak presne mi napadlo,že sa ťa musím opýtať,kedy ideš ty k dokimu 😉
@l_e_n_o_c_k_a idem kuk

@anett6212 ☹