icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

mata_ba
10. máj 2013

@azzura a kde ste teraz?uz to vyjde,urcite 🙂

azzura
10. máj 2013

@mata_ba vo FC, lebo v GF ma hrozne sklamali, nemyslim tym že to nevyslo, ale celkový prístup bol o nicom a aj kartu mi stratili, proste hruza. teraz mi v novom porobili dalsie vysetrenia, 20.5 idemem na genetiku a cakame na schvalenie od poistovne a hura do 3.IVF

mata_ba
10. máj 2013

@azzura moj drzim paste!a do gf chodila moja sestra a ona bola spokojna...a zadarilo sa..ale to je fuk...hlavne nech to vyjde 🙂

azzura
10. máj 2013

@mata_ba vsak pri 1.ivf to bolo fajn, potom sa to zacalo kazit ked mi stratili kartu a nabalovali sa dlasie problemy, až mi vložili slabe a male embrio, islo im o peniaze. Proste mi mali stopnut stimulku, lebo som sla hned po biochem .tehu a telo nereagovalo na stimulku a zblblo, ale kašlali na to 😖 už je to fuk, som v novom a tešim sa na nových ludí v care

mata_ba
10. máj 2013

@azzura jaaaaj...no teda...ale vravim,to uz je jedno..hlavne nech to uz vyjde..do tretice vsetko dobre 😉

azzura
10. máj 2013

@mata_ba hej, hej, už je to fuk. Potom daj vediet co s tebou, ako pokračujete

mata_ba
10. máj 2013

@azzura dobre dam..a aj ty sa ozvi..nech viem,kedy drzat paste

azzura
10. máj 2013

@mata_ba aj ja ti držím všetky palce, aby sa už zadarilo 😉

mata_ba
10. máj 2013

@azzura dakujem 🙂

acerka11
10. máj 2013

@lenkaa33 to je jasne ze nikde nieje istota ale ked my by sme vsetky tak velmi uz chceli byt tehu.......inac co sa tyka toho mojho anovulacneho cyklu podla dr. tak neviem.....som zvedava na teploty este teraz z vikendu a urobim si vlastny usudok......vykazujem takmer vsetky priznaky ovu okrem ovu testu 😀 😀 ...ten si nerobim........ak mi vyskoci teplota tak nebudem verit tomu ze som ovu tento cyklus nemala.....uz sa normalne neviem dockat tej laparky aj ked viem ze moje vnutro bude tesne pred tym veeeelmi nervozne 😀

acerka11
10. máj 2013

@zuzuzu30 no nakoniec som s tym interniym pochodila tak ze kamoska mi tovybavila a objednala ma u niekoho znameho......je to ds ze sa totakto musi riesit ale co uz.........drzim velmi palceky na tento vikend.......DÁŠ TO KOČKA!!!.......nam nikto nezakazal sa snazit tak skusame aj my.....ale neverim tomu koli tej laparke......inac vcera som mala ovu hlienu na rozdavanie 😀 .....az som bola z toho zdesena......ale bol tam jeden maly zadrhel.....ze aj s krvou......a teraz nechapem ze odkial tam bola krv ked podla folikulometrie neovulujem tento cyklus......alebo to narobili tie folikuli co merali 5mm......nechapem ale nevadi.....ty si robis aj ovu testy?......a mas uz aj termin na lapraku alebo to ides riesit az po tomto cykle?

chorucka
10. máj 2013

@acerka11 ahoj ides na diagnosticku laparku ci nieco specialne? Ja som bola 8.4 na laparke a hned mi urobili driling vajecnikov

acerka11
10. máj 2013

@chorucka ahoj no predpokladam ze na diagnosticku pretoze neviem zatial onicom konkretnom co by mi bolo......na sprievodnom listku mam napisane ze s abude robit......LPS plus Chromo......takze co som sa docitala tak laparka s priechodnostou.....a kde si bola na laparku?......mala si diagnosticku?......zistili ti nieco?

anuska3107
11. máj 2013

@gabuliatko84 ahoj ako si na tom ?

gabuliatko84
11. máj 2013

@anuska3107 ahoj,zatial stale rovnako.vcera som bola na ctc nadobliciek,a vysledky su az 17 a uz som dobrala aj antibiotika.tak uvidim,ale smola je ze chlap mi odchadza v pondelok na 10dni prec.takze tak a buduci tyzden mam dostat aj mrchu...a v pondelok by som mala mat aj vysledky ci zabrali anibiotika,tak som zvedava...a co ty ako si na tom??

chorucka
12. máj 2013

@acerka11 ahoj ja som bola v L Mikulasi tiez mi robili chromo a driling a odstranili este endometriozu a cystu (bojujem z mrchou endometriozou uz 4 roky) Pondelok o 7:00 som prisla do nemocnice dali mi antibiotika a o 9:00 som sla na salu a na druhy den o 9:00 na pustili a na stehy som sla o tyzden Neboj zvladnes 😉

acerka11
12. máj 2013

@chorucka ahoj ja sa nebojim ja sa skor tesim ze sa nieco dozvieme lebo doteraz tapame a stale nic......podla mojej starej dr.som bola ok ale hlavne ze mi neurobila ziadne vysetrenie okrem klasickej preventivky......ani HP nic......tak som zmenila dr. a ide to ako po masle......tak som zvedava ci sa na nieco pride pri tej laparke

chorucka
12. máj 2013

@acerka11 Ako dlho sa snazite? My 1rok a 7mesiacov Ja mam tiez takeho dr ja mu musim vsetko vravet ked chcem clostil alebo ze nech mi da pregnyl ale nastastie sa mozem obratit na gyn.primara a on mi pomaha a aj driling navrhol lebo ten moj dr ten by ma neposlal asi na laparku Drzim palce nech si ok

acerka11
12. máj 2013

@chorucka my mame teraz rok snazenia......no niektorý dr. su taki ze cakajju na zazrak.......a niektori zas akcnejsi.......keby som bola vedela aka ta dr. je ked som k nej chodievala len sporadicky tak by som tam nebola ani sekundu....ale tak radsej skor ako neskoro a uvidime co to bude pri tomto novom dr.......ja mu plne doverujem a referencie ma len dobre takze verime spolu s manzelom ze nam pomoze

mistisa
13. máj 2013

@azzura
@mata_ba
@chorucka
@janie80 ahojteee kockyyyy 🙂 jeeeej babenky normalne mi to tu pripomenulo minuly rok 😀 😀 😀 krasne ze vas vidim 😀 este aj ostatne ako @l_e_n_o_c_k_a a @fifitko25 a @kikaneu a vseeeetky co sme tu vypisovaliiii 🙂 🙂 🙂 ako sa mi mate kocky?

fifitko25
13. máj 2013

@mistisa ahoj micka, u nás dobre, rastieme, bľaboceme, stále kojíme aj prikrmujeme, zuby máme už 2 😀 😀 teším sa, že sa ti blíži deň D 😉

mistisa
13. máj 2013

@fifitko25 jeeeej nooo veru som fotecku videla 🙂 🙂 no supeeeer boze ved to uz ani neni pravda ako sme tu vypisovali a hodila si fotecku testiku a teraz uz ti domka blaboce krpcek s dvomi zubkami 🙂 🙂 🙂 joj veru ked si predstavim ze to boli tri mesiace a teraz som 9DC.zachvilu posledna mrska a lucim sa s nou na 9 mesiacov 🙂 🙂 🙂 lebo po nej idem na vklad a to uz bude mrcha vystrojena s kuframi 😀 😀 😀 😀

mata_ba
13. máj 2013

@mistisa no veru moja...o mne vies..na hovno 😀 takze cakame co bude dalej...

mistisa
13. máj 2013

@mata_ba ano ano miciiiik teba si spovedam 🙂 🙂 🙂 😀 😀

svintekova
13. máj 2013

@mistisa no veru aj mne to tu teraz pripomenulo snazilkovanie spred roka 🙂 ,ani ja som tu uz davno nebola. Ako ten cas leti. Mojka drzim ti palce, ale ved to vies 😉

mistisa
13. máj 2013

@svintekova joooj no veru a ty uz pojdes zachvilku do nemocky s tymze odides s drobcekom 🙂 🙂 velmi rychlo to ubieha 🙂 🙂 dakujeeeem ano ano viem 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 urcite napisem ze som tehu a hned supnem aj fotecku od stastia 😀

svintekova
13. máj 2013

@mistisa mojka uz som bola v nemocnici tento vikend na jednu noc. Mala som vysoky tlak 150/100. Ale ustalil sa aj bez tabletiek. V stredu idem na kontrolu. Zajtra zaciname 39tt 🙂.

mistisa
13. máj 2013

@svintekova no hlavne ze to ustalilo mojko 🙂 ale nebola si este tak ze si isla z uzlickom to bude tak za tyzden 🙂 🙂 🙂 kolkeho mas termin? 😉

svintekova
13. máj 2013

@mistisa termin mame 28.5. 😉

mistisa
13. máj 2013

@svintekova jeeej zachvilku 🙂 🙂drzkam palcekyyy 🙂 🙂 akurat stvrtok pustili kamaratku narodila sa im dcerka 3,02 kg a 49 cm 🙂 🙂 pojdeme pozriet krpceka 🙂 🙂