Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@gelinka75 no veď pečiem aj svokre, u nás by to nemal ani kto zjesť 🙂
@fifitko25 už opočíva v chladničke a ako dlho si nechala tvoje cestíčko odpočívať?
@vardzikova a čo tie tvoje perníčky? už si skúsila?
@purina12345 milačik stale su tvrde dala som ich do krabice s jabkom tak som zvedava čo to urobi 😉
@vardzikova no toto, možno aj preto že cesto bolo tak dlho v chladničke, moje boli tvrdé iba chvíľu keď vychladli 😨
@purina12345 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 čo teraaaaaaaaaaaaZ?
vsetky tusim vypekame 😀
@vardzikova daj jablčko, asi sa nič iné nedá robiť, mama mi tiež volala zhorzená že ich má tvdé a tiež nechala cesto odležať cez noc ale dnes som sa pýtala a vravela že sú dobré a dala si tam jablčko pre istotu
ja ich mám dobré mäkké
@bubacik5 a ty čo dnes pečieš?
a u nás pečie sestra a ja sa musím učiť ☹
@purina12345 jabko som už pre istotu dala ... uvidim do rana .. 😉
Babky robila som si ovu test a je tam iba taky dušííík 😀 😀 😀 odfotila by som ale určite to nebude vidieť
@vardzikova no skús 🙂 a myslím si že ti zmäknú 😉 ale majú výbornú chuť, čo povieš?
@purina12345 kokosove pusinky, potom som robila burizonove jeze a teraz peciem totok http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=35187 a hned sa po plechu zaprasilo 😅 to je take mnaaaaaam 😝
@purina12345 chuť je uplne perfektná 😀 😀 😀 momentalne jeden chruscem 😀 😀 😀
@purina12345 nechaj ho v chladničke celu noc 😉 moje pernicky podľa receptu, Čo si mi dala, su makkucke a mnamkove 😝
@bubacik5 take mnamky su najlepšie a a j najskôr sa zjedia
@vardzikova tak tak ja ze nam ostane aj na dalsie dni, ale kdeze, vyzera to tak ze dneska to dorazime 😀 😀 😀 to bude tazky spanok 😀 😀 😀
@vardzikova ja som medovinky aj zlepovala lekvarom a obliala polevou, boli makke hned na druhy den 😀
@purina12345 uvidis, ze vám budu rozteky chutit, ked sa to cesto upecie, je skoro ako listkove 😉
och, hodinu som vás dočítavala 🙂 tak mňa pani doktorka pochválila, že si meriam teplotku a sledujem hlien a všetko okolo toho, a že jej mám doniesť ukázať grafy 🙂 pozrela sa na vajíčko, povedala, že dominantný folikul vidí na pravom vaječníku, len mi neprezradila, že kedy by mohla byť ovu, ale už ten vaječník aj cítim trošku....dnes som 13DC a ešte mi brala aj krv na HP a po sviatkoch máme doniesť aj vzorku spermií 🙂 tak sa teším, že sa už niečo rieši konečne 🙂 no a už len zajtra do práce a hurá prázdniny 🙂
@purina12345 to si pis, odporucam to, take krehke cesticko...na jazycku sa rozplyva 😝 😝 😝

@bubacik5 jaaaaj ta jasne poradim 😉