Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@azzura
@vardzikova prisla mrcha. predcasna radost, ako vzdy 😔
@l_e_n_o_c_k_a to ma mrzí ☹
aliaxa: nebuď smutná, aj ja som bola z toho zronená, lebo som mala podobnú diagnózu ☹ doktor mi nasadil clostilbegyt, duphaston... tiež som bola po prvom mesiaci na 12ty deň na meraní a už po prvom mesiaci mi narástli 2 folíky 23 mm a 19 mm 😉 takže nič nie je stratené 😉 skús omrknúť tému aj tu na koníkovi, volá sa "liečba clostilbegytom" a tam sa môžeš popýtať aj iných kočiek,, ako sú na tom.... viem o jednej, ktorá otehotnela po druhom mesiaci užívania tohto lieku 😉 tak dúfam, že aj ja tak budem, tiež ho beriem druhý cyklus.
baby pomaly sa vynsuje, ja vam vsetkym prajem krasne, milostiplne a pozehnane vianoce a do noveho roka vsetky co chcete miminka, aby uz boli na ceste, cez sviatky vela pohody a lasky 😉
ja sice pracujem 24, aj 25 aj 26 a tak dalej, ale nemam tu neaku rodinku, okrem mojej lasky tak to prezijeme, aby som v tom februari mohla zacvakat to mimino na fertility 😀 😀 😀 😀 😀 😀
a este novo tehulkam opatrujte sa a uzivajte si to v trojici, a na novy rok len detske sampanske ☹ 😀 😀 😀 😀 😀
@bubacik5 ja sa niekedy tiež nedokažem ovladnuť ked to tak super chutí mnam 😝
@gelinka75 alebo žeby som to tak urobila? no ešte uvidim či mi zmaknu ked som k nim dala jabko ... 😉
@l_e_n_o_c_k_a oj tak to ma mrzi ....ja som sa tiež tak spoliehala a nakoniec to dopadlo uplne rovnako ako u teba .. povedala som si že si nebudem robiť nádeje kým mi nebude meškať aspon jeden týžden.. 😖
Inak dobre ranko babky 😉 o dva dni sú VIANOCEEEEEEEEEEEE 😀
@lucecita ZLATKO ty si aka kucharočka 😉 daj si pauzu a oddychuj ... ja si tak hovorim každy rok ale nikdy mi to ešte nevyšlo 😀
@kikaneu tak som rada že si v poriadku a že je vajko tiež v poriadku..ja som dnes 10DC 😉 včera som si robila ovu test a bol tam dušík 😀
@l_e_n_o_c_k_a 😠 😠 😠 😠 😠 😠 tento mesiac sa nam nejak nedari
@azzura Dobre ranko 😉
@azzura moja tento mesiac sa nam nedari ale buduci to bude narez 😉 😀
@l_e_n_o_c_k_a
@vardzikova cau moja 😀 😀 😀
inac, dobre ranko baby. Uz som dopila alchemilku a teraz sa mi mocia lanove semiacka...... 😅 😅 😅 😅
@azzura viem že som to už pisala ale včera som si robila večer ovu test a bol tam dušik ...tak som sa tešila akoby som si robila tehu test 😀 to bola radosť , manžel v jednu chvyľu pochyboval či som to ja .. 😀
@azzura ja momentalne pijem afroditin čajik .. veľmi mi zachutil 😀
@purina12345 no to by som nebola ja kazdy cyklus , keby som neukazala nieco nove 😠 😠
http://www.fertilityfriend.com/home/37feac 😨 😀 😀
@vardzikova ak bol dušik, tak si sparav aj dnes, ale zajtra by uz mohla byt dobra ciarka 😀
@vardzikova ten som este nepila 🙂
Dobre ranko babenky 😀 😀 😀
moj graf je dnes http://www.fertilityfriend.com/home/393359 stale mi to nevyznacilo ovu 😠 😠 😠 a mrcha zatial nikde...
ahojte, je mozne ze ovulacia nie je kazdy mesiac? mne povedala doktorka ze ju tento miesiac nebudem mat...
@nativanativa kam si si moja povyskočila 😀 už sa tešíš na vianoce, že?
@milacik3 žena má bežne dva anovulačné cykly v roku a ktorý si DC?
@vardzikova mojka, ja asik zajtra skuchtím ešte niečo len neviem čo 😀 😀 😀 😀

babyyy, ja som neplánovane dorobila dneska ten metrový koláčik 😅 😅 😅 teda, piatok ráno dám už len čokoládu, na tú už nemám nervy 😀 😀 😀 ale rozmýšľam, čo by som ešte v piatok spravila také rýchle...radu nejakú poprosííííím 😲