Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@purina12345 a kde kupim ten cajik? a myslis ze chirurgicke tampony budu mat v lekarni?
@nativanativa to bola ovulka? tak skoro? 😕
@simonkazga vsak to ze mi nic nedal iba ze si mam ten aqvitox nastriekat na tampon a dat dnu na 12 hodin a potom druhy tiez na 12 hodin ...ved pojdem zachvilku do mesta tak sa spytam v lekarni nech mi poradia
Ahojte baby Trosku som posondovala ze co nove ale vas dobehnut resp docitat je umenie 🙂 Mrchana dnes rano v plnom prude
@azzura niekedy začinam o sebe pochybovať 😖 😀
@gelinka75 akoze nevieeeeeeeeeeeeeeeem , mam chaosss 😖 😲
@gelinka75 včera bolo asi naozaj niečo v ovzduší 😀
@fifitko25 moja ja si v takychto situaciach hovorim že ved sme iba ľudia a nik nieje dokonalí ani ja a možno ani ty .. a robiť chyby je predsa ľudské 😉 😀
@vardzikova netrep, lebo dostanes po holej 🙂
@fifitko25 no milačik ale on musi sam na seba vyrobiť takže v podstate ma na jednej strane aj pravdu .. ale na druhej maš pravdu ty pretože ty ho chceš mať pri sebe .. 😉
@nativanativa čo sa to moja s tebou deje? 😲
@azzura milačik ty mi to dokažeš vždy tak jemne povedať 😀 😀 😀 😀 toto na tebe milujem 😉 si perfektna 😉
@chorucka milačik ako prišla tak aj odide 😉
@fifitko25 a moj je doma ale zas je aj do noci pri PC, je projektant a tak pracuje po veceroch, lebo cez den v praci nestiha, chodi po uradoch a investoroch atd.. Rano cev vikend vstane a uz zapina pocitac, ja len zakricim ze potrebujem zemiaky a tak ide po ne do pivnice a td, min vikend ani tam nesiel, lebo hoboleli krize a tak som ho setrila. Ja tiez robim ako mula, a kolkokrat mu vykrici, že nie zenu potrebuje ale sluzku, ale to len pretoz e som unavena. sadnem si vylozim nohy a za hodinku je dobre.
@nativanativa ovu testik si si nerobila? či náhodou? 😒
@vardzikova
@fifitko25 no problem je, ze my zeny dokazeme aj pri navale povinnosti mysliet este na dalsie veci, pricom muzi sa sustredia iba nato, co akurat robia... niekedy ma to stve 😠
@gelinka75 presne presne ... to sme my .. tie nežné pohlavia 😉 ja som si povedala že už sa nad takymi vecami nebudem zaťažovať.. pretože by som bola nahnevana asi každy den.. naučila som sa žiť s jeho chybami aj ked neviem čije to ta vyhra 😉
@vardzikova nie vobec , ale vcera som citila sem tam take jemne popichavanie na lavom ..... tak neviem 🙄 🙄
@vardzikova ja sa uz tesim Uz by som aj dnes robila ovu test taka som nedockava Babky vy ste skusene uz v tom tak ma poucte prosim ked mam na ovu teste 2// jednu slabu to znamena ze coskoro bude ovu a ked su 2// rovnake tak to je uz ovu? A mozem mat aj 2-3dni 2// rovnake a ovu este nebude ci ako to
ahojte, to čo ste mali včera za deň? my sme sa chvalabohu nehádali, ale spať som išla urazená, lebo manžel ešte ostával v obývačke a aj telka zapnutá aj notebook zapnutý....ale už dobre...tak aj vy sa udobrite, nech máte pekné Vianoce 🙂
môj graf dnes takýto: http://www.fertilityfriend.com/home/389913
@gelinka75 a na teba čo lezie? chrípka? nech sa skoro vystrábiš 😉
@nativanativa čiže teraz si mala alebo nemala ovulku? 😖 😖 😲
@chorucka moja podľa toho čo tu babky hovorili tak ak maš na teste // čiaročky to znamena že ovu pride takdo 36 hodin 😉

@fifitko25 my sa nevieme dlho hnevat, poviem si svoje a hotovo...nastvalo ma, ze aj den pred vianocami vecer ide na montaz, pricom uz v utorok ma odstavil s tym, som chcela ist nakupit(cez den nestiham a ja to nebudem vlacit), ze v stredu a stvrtok nema akosik cas, lebo musi dorobit to a to, som bola normalne v strese, ze nebudem mat nakupene, a vcera, ze ved on pojde aj sam nakupit, no to je take, aj tak to musim napisat a ja nakupujem tak, ze som v obchode a ideme zaradom, nenavidim spisovat dopredu aj tak vela nenapisem, no a ze prelozil montaz na zajtra (akoze na dnes) vecer..preco sa den pred vianocami nemoze venovat mne a nasim spolocnym veciam? iba ja budem mat sviatky? iba ja cakam hosti? minuly vikend oslavoval narodky, som luxovala, lebo nam dosla aj navsteva, chodim do prace a pritom vecer stiham piect a navarit na kazdy den aby bolo..ja zas chapem, ze peniaze potrebujeme, ale raz do roka si prosim aj pre seba nejaky cas 🙄