icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

spula22
26. dec 2011

@bubacik5 dakujem 🙂

bubacik5
26. dec 2011

Zdravim babenky, uz som tu davno nebola ale ako som predpokladala tak mrchana sa dostavila 😠 😠 😠 a zacinam novy cyklus som 4DC. dufam, ze bude tento uspesnejsi 😀

kikaneu
26. dec 2011

jááj dievčatá, ja už fakt neviem, som cez tie sviatky nejak zabudla, že mám doma aj ovu testy, ale robila som v piatok a bol mierny dušík a dnes už bol biely, tak dúfam, že tá ovu bola....och, len nech ide zajtra teplota hore.... 😠

bubacik5
26. dec 2011

@kikaneu budem drzat palce a kolky DC si?

purina12345
26. dec 2011

@spula22 no super, moc ešte raz gratulujem 😀 a mala si nejaké príznaky? testíku trvalo než ukázal // , že? ako dlho si vlastne po neočakávanej mrche testovala?

delideli
26. dec 2011

@kikaneu : ani ja som tento cyklus netestovala,dnes uz druhy den nemeram,tak bohvie ci a kedy ovu bola..zmeram sa az budeme zase v klude doma a snad uz bude teplota hore..a po vianocnom kvazi oddychu sa do snazenia pustime po novom roku..dufajme,ze uspesne..🙂

spula22
26. dec 2011

@purina12345 dakujem este raz.nemala som ziadne priznaky,okrem meskajucej mrchy 🙂 testovala som na asi 33DC a nic a len na 39DC mi ukazalo 😀.trvalo mu to sice,ale stalo to zato 😀 a este som s apred vianocami aj k dokymu objednala,ze mi zasa meskaju a ze asi mi bude zasa musiet pichnut vyvolavacku,ak nepride 🙂.

purina12345
26. dec 2011

@spula22 tak to určite stálo za to a krajší vianočný darček si asi ani nemôhla dostať, je to strašne milé 😵

bambi2
26. dec 2011

😀 😀 😀 ze ako spolahlivo otehotniet??

Postup je jednoduchý:

Pred samotným aktom si musí muž v duchu hovoriť, "toto nie je moja manželka" alebo "toto nie je moja priateľka". Takto informované spermie sa viac rozšantia a nabudia. Pred samotným vyvrcholením si zasa hovorte "Bože, veď máme len 17, sme na školskom výlete - snáď sa nič nestane a bude to bez následkov. Nemôžeme si dieťaťom pokaziť život, veď sme ešte mladí" ... a vtedy sa tie biele bičíkaté potvorky predbiehajú v škodoradosti ktoré nám urobí najväčšiu zlobu a ženské vajíčko bez problémov oplodní.

spula22
26. dec 2011

@purina12345 jasne ze stalo...a moj mm kolko mal radosti 😀 uz chcel dupky ist kupovat 😀.

fifitko25
26. dec 2011

@gelinka75 a môže mi začínať ovu uz na 8DC? Nikdy som pichanie vo vajecniku necitila, teraz prvy krát a stále sa to opakuje uz druhý den.... Len Dúfam, že sa mi nerobí cysta alebo iná pliaga 😒

alyce
26. dec 2011

@bambi2 to je dobre, normalne som sa vzrusila 😀

alyce
26. dec 2011

@fifitko25 ja mavam bezne priznaky ovu od 8DC, ale podla testov mi ovu ukazalo az 12DC.. Ale mozne je vsetko 😉

bambi2
26. dec 2011

@alyce 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

fifitko25
26. dec 2011

@alyce Vďaka 😉 v piatok idem na gyndu, tak snáď bude Všetko Ok 😉

lucecita
26. dec 2011

ahojte babule...ja doma od svokrovcov 😎 😎 ....konečne doma pijem alchemilkový čajík a sem tam pobolieva pravý vaječník od včera 😉 😉 som aj zabudla že mám doma ovu testy 😀 😀 😀 zajtra chcem skúsiť, kedy a ako to mám urobiť? ešte som ho nikdy nepoužila............ 😕

alyce
26. dec 2011

@lucecita mozes to urobit aj teraz ak si vela nepila.. myslim vody 😀

alyce
26. dec 2011

@fifitko25 no mozno ti povie, ze si tesne pred ovu. Mne sa cykly striedaju 26,23 atd.. ale raz za rok som mala 2x po sebe na 26 den, tak myslim, ze siel ten isty vajecnik. Nemusia sa striedat, je to uplne normalne 🙂

fifitko25
26. dec 2011

@lucecita tak to sme na tom úplne rovnako, uz doma od svokrovcov, Pijem alchemilku a pichá ma pravy vajecnik 😀 len nemam ovu testy tak neviem, či uz sa niečo deje alebo nie

lucecita
26. dec 2011

@alyce naposledy o 17tej kofolku a teraz pár dúškov čaju...môžem aj tak? a to len ocikám ako tehu test?

kikaneu
26. dec 2011

@bubacik5 dnes 18DC a ďakujem

fifitko25
26. dec 2011

@alyce Áno naschval som objednana na 12DC kvôli zmeraniu folikulov a možnej ovu

alyce
26. dec 2011

@lucecita no jasne, mozes. nacikas do nadobky, ponoris na par sekund - podla navodu a pockas - podla navodu. Zajtra o tomto istom case, alebo urob o hodinu skorej. Ja mam wondfo, ponara sa na 3 sekundy a cakas 5 minut

alyce
26. dec 2011

@fifitko25 dlho skusate?

kikaneu
26. dec 2011

@delideli ale ty si s DC trochu po mne, však? ja už dnes 18 a už ma včera vaječník nebolel, ale teraz pred chvíľkou zase pichľavo....som zvedavá, že ako to dopadne 🙂 aj u teba 🙂 potom informuj 🙂

fifitko25
26. dec 2011

@alyce 10 mesiacov, uz druhy cyklus beriem Clostil a dufik...

alyce
26. dec 2011

@fifitko25 nie je ti z toho dufiku zle od zaludka? Ja to beriem asi tyzden ale zo zaciatu mi bolo zle, bolelo ma brucho po kazdom jedle, myslim ze z neho.

lucecita
26. dec 2011

@alyce už som nacikala a mám čakať 5 minút...ja mám ovu testy ALICE a ako tak naň kukám, je tam úúúúúúúúplne slabulinký dúšik....keby som to odfotila, tak nič neuvidíte, ale je tam...škoda že to nie je tehu test 😀

alyce
26. dec 2011

@lucecita jeeej, ovu testy sa volaju ako ja? 😀 Tak cakaj 5 minut a zajtra zas... Mne to silnelo postupne, zacala som 7DC a na 12DC uz bol silnejsi ako kontrolna ciarka

fifitko25
26. dec 2011

@alyce je mi z neho zle ☹ boli hlavne žalúdok a prsia