Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@purina12345 mooooooooooooooojka jeeeeeeeeeeeeeeeeeej tak to je super, ze si sa ku mne pridala 😀 GRATULUJEM 😀. babenky tak sup,sup aj ostatne 😀.
@purina12345 ja som nejedla semiačka asi od piatku....nebolo kedy namočiť.....veľa povinností a návštev.....už sa teším, že si zajtra dám 🙂
@lucecita xx bolo ráno aj večer a x cez deň, tak nech ti to pekne silnie, potom pridaj fotečku, a ktorý si dnes DC?
@purina12345 a co citis, nejake priznaky? 😀
@lucecita @gelinka75 tiež by som povedala že najlepšie je každy druhý deň lebo vtedy som cítila také akoby slabučké pichanie do krčku keď to bolo každy deň tak vtedy nie a to 2x za deň to bol možno aj účinok z macy 😀
@spula22 ďakujeeeem, som normálne s toho paf 😀
tak tak babenky len si poďte ku nám, čakáááme vás 🙂
@purina12345 a kolky DC si testovala?
@gelinka75 no mne podľa grafu vychádza ovu cca na pondelok, takže nedeľu to dáme ráno aj večer 😀 😀
@purina12345 ja som dneska 10DC a včera ma začal pobolievať pravý vaječník (ten v poriadku), tak som zvedavá ako nám to tera vypáli...fotku isto pridám stredu, keď si spravím test...
@gelinka75 stašne pažravá, poslednú dobu keď otvorím oči musím hneď jesť a predtým som musela počkať zo dve hodinky aby som niečo dala do úst, no akosi sa mi zlepšilo trávenie, tak neviem z čoho a dnes ma začalo pobolievať bruško, bolí aj v strede ale sem tam zabolí aj na pravej strane, tak dúfam že sa fazuľka usídlila kde mala lebo z pravého vaječníka som ovulovala
@spula22 moja a ty cítiš nejaké pobolievanie v podbrušku?
@spula22 dnes večer 27DC 12 DPO
@purina12345 vies co mojka obcas-take ako keby mala mrska prist 🙂. a ty mas nejake priznaky?
@purina12345 no presne takto to pred 2 tyzdnami zacinalo aj mne, furt som musela jest a pred tyzdnom uz zacali nevolnosti... O tyzden uz aj ty budes misu objimat 😀
@purina12345 tak ti to super ukazalo...mne az na 39DC 😀
@purina12345 ja som vysadila kyselinu listovu, nic neberiem, ani femibion, robim taky pokus, lebo odkedy beriem tak mam stale bolesti na mrchu kratko po ovulacii, teraz je taky beznadejny cyklus tak v pohode, nic necitim zatial, iba kde tu taky tlak, podla mna mi to robili tie vitaminy 😠
@gelinka75 a ak to je tehu tlak? ako vyzerá tvoj graf?
@purina12345 po dohovore s polovičkou budeme keksíkovať obdeň...vraj dnes začíname 😀 😀 😀
@alyce áno? aj ty si tehu? no super, gratulujem 🙂 a kedy si mala poslednú mrchu? tak som zvedavá ako dlho mi vydrží tá pažravosť 😀
@lucecita ziadny tehu tlak si myslim 😀 😀 😀 dnes som nemerala teplotku ale dovcera takto http://www.fertilityfriend.com/home/38a231 rano odmeriam znova 🙂
@purina12345 @alyce len papajte baby, teraz papáte za seba aj za fazuľku 😉 😉 😉

@lucecita tie X znamenaju kedy keksikovali 😀 😀 asi XX znamena 2x denne 😀 😀