Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@purina12345 hej podla toho som 2-3 tyzdne a podla PM som cca 4-5 tyzdnov 😀
tak dobrú noc babuľky, idem sa už pritúliť k manželovi tak pekne snažilkujte aby tu pribúdali fazuľky, nezabúdajte že je čarovné obdobie 😉
@spula22
@purina12345 hodte nejake virusky nech sa nam prilepi 😀 😀 😀 😵 😵 😵
@purina12345 pekne sa vybuvkajte a pritulkajte k sebe...a rano chceme dokaz vasej lasky vidiet na svojich obrazovkach 😉 😉 😉
@purina12345 posledna bola 13.11. Bala som sa to hned oznamovat, lebo v septembri som mala spontanny. Po 3 cykloch sa zas zadarilo a koncom 5tt som mala take male spinenie, myslela som, ze zas zacinam potracat, ale priznaky tehu som stale mala. Hned na druhy den som sla k doktorke a ta povedala, ze je to ok, dala duphaston, spinenie hned prestalo a vo stvrtok uvidime, ci rastieme 🙂
@purina12345 dobrú noc moja 🙂
tak chytajte babulku tu súúú 😀 T 😀 T 😀 T 😀 T 😀 T 😀 T 😀 T 😀 T 😀 T 😀 T 😀 T 😀 T 😀 T 😀 T 😀 T 😀 T 😀 T 😀
@alyce tak držím palce aby ste to dotiahli do úspešného konca, držkajte sa 😵
@purina12345 podobne 😉
@purina12345 moja, veľmi veľmi gratututututuluuujem 😵 😵 úžasné 😀
môj mm tiež papá macu, dúfam, že tiež zaberie 😉
dobrú noc dievčatá, vidíme sa zajtra na obvyklom mieste 😉 😉
@purina12345 jáj ja som to vedela!!!! GRATULUJEEEEEEM 😀 😀 😀 !!!
@purina12345 ahoooooj gratulujeeeeeeeeem i ja je to super správa🙂))))))
@purina12345 čakáme na raňajšie správy 😀
@purina12345 : wau,tak to sa tesim 🙂 a velmi gratulujem, nadherny darcek 🙂drzte sa a budte v poriadku 🙂
(dufam,ze aj nam maca pomoze 🙂, papali ste ju len do ovu,alebo aj dlhsie?)
@purina12345 ked som pochopila, tak nova, tehu to gratulujem, vianoce su ako maju byt pozehnaneeeeeeeeee
mne sa moj v noci smial, ze sa u mna nemoze nic udrzat, ze som uz proste, taka velka, zo spodu. blazon 😀 😀 😀 😀 😀 😀
ale neako sa z vami tesim baby, vsak na to tehu vsetky cakame ..., je super, ked sa zadari nas to caka asi v roku 2012, ale dockame sa urcite 😉
baby ja do prace poctivo papam antikoncepciu, ked si vypijem znizuje sa jej ucinnost to neviem, beriem ju rano a to som triezva, obcas cez sviatky vypijem vecer...., neviete nekto poradit...pa tatial
mam tusaka , ze bude dalsia nova tehu......
@lucecita jaaaj no tak v tom máš uplnu pravdu moja 😀 😀 😀 😀 inak dnes som si zasa robila ten ovu test a opať iba duch .. mysliš že tie ovu testy su dobre?
@fifitko25 tak to maš pravdu ... mojka musime sa asi viac snažilkovať 😀 😀
@vardzikova my sa snažíme ostošesť 😀 len príroda sa s nami zahráva ☹
Baby moj manželik ked som mu včera hovorila koľko tehuliek pribudlo tak sa začal smiať že tu ostanem asi ako veduca ... somar 😀 😀 😀
@fifitko25 škoda že neviem čim všetkym je to v našom organizme podmienené hned by sme podľa mna boli tehu ..ale ja stale hovorim k vytuženemu cieľu musi byť ťažká cesta inak by sme si to nevážili koľko utrap sme museli zdolať 😉 🙂 inak ja som už v praci 😝
ahoj babenky

@spula22 tak to hej, ale ten digi ti pekne ukázal ako mal, že?
@gelinka75 tak to je zvláštne že ti je zle z vitamínov a nemohol byť čert niekde inde?