icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

purina12345
27. dec 2011

@fifitko25 tak to som si myslela aj ja ale neboj, pekne podporujete kamošky a budú s nich nie bojovníci ale vikingovia 😉
@vardzikova moja a ty robíš ráno ovu testy?

purina12345
27. dec 2011

@azzura @vardzikova a čo tak tento cyklus aby sme si spolu tehulkovali?

fifitko25
27. dec 2011

@purina12345 nuž.... môj mm sa mi už včera smial, že som chorá, lebo som sa večer tešila z tvojich //.... potom sa mu ani do keksíkovania moc nechce, lebo si pripadá ako darca spermií 😠

azzura
27. dec 2011

@fifitko25 moja, ja budem posladna v tejto teme tehu

azzura
27. dec 2011

@purina12345 ja nemyslim, ked mi to rok nyvyslo tak teraz urcite nie, tento mesiac uz nejdem ani dokymi, prezijem silvestrovku ovulaciu a potom pockam na mrchu a potom idem na tie prefuky, mozno pomozu a ked nie tak bali svestky a koncim

alyce
27. dec 2011

@vardzikova ty si si robila ovu test rano? To sa nema. Lebo hormon, ktory ten test zachytava stupa poobede.

purina12345
27. dec 2011

@fifitko25 ja viem, my sme pri snažilkovaní už aj tak urobili že sme si zapli Leo a nechali to tak ak bude bude ak nie, nie, nemajú to jednoduché chlapy, vraj to ani spermie nemajú radi keď musia oplodniť vajíčko a keď mm povedal že ideme urobiť dieťa tak som mu povedala nie ideme sa milovať 😵

kikaneu
27. dec 2011

@delideli ja som dnes 19DC a hurá, teplota stúpla 🙂 výrazne, aha: http://www.fertilityfriend.com/home/389913 takže zajtra mi označí ovu...dočkala som sa 🙂

azzura
27. dec 2011

@purina12345 za ako dlho ti prisla ta maca a objednala si si jednu krabicku pre oboch alebo dve?

fifitko25
27. dec 2011

@purina12345 tiež sa to snažím nevnímať inak, len ako príjemné intímne chvílky, no aj tak podvedomie pracuje 😠 uvidíme, čo bude, v piatok idem ešte k dokimu - dúfam, že bude mať pre mňa dobré správy a to veľké folikuly a ovulku, nech môžeme posledný víkend v roku s mm oslavovať 😀

fifitko25
27. dec 2011

@azzura nám to prišlo dosť rýchlo, cca do 4 dní 😉

azzura
27. dec 2011

@fifitko25 aha, dik, lenze teraz su sviatky tak im to može trvat. ty si kolky DC?

vardzikova
27. dec 2011

@purina12345 tak tam pišu že 2x denne takže 2 kapsulky .. čož je v pohode a mam to jesť aj ja ? 😒

vardzikova
27. dec 2011

@azzura milaaačik a čo sa s tebou stalo? 😲 😲 😲 idem si objednať tu macu peruansku ty ju maš?

vardzikova
27. dec 2011

@fifitko25 takže ste začali ešte len teraz ,,, no tak ťa bude pozorovať že aky to ma učinok a hlavne vysledok .. očakávam iba pozitívne výsledky 😀

azzura
27. dec 2011

@vardzikova nemam, rozmyslam nad nou Macou ..... . Nejak ma chytila depka ako hrom 😒

vardzikova
27. dec 2011

@azzura mooojka ,,, ja mam dnes tiež naladu na prd ale akosi to musime prežiť dnes som išla v autobuse a vedľa mna sedela tehulka .. och .. poviem ti nebolo mi všetko jedno.. 😢

vardzikova
27. dec 2011

@purina12345 ano ja robim iba rano ovu test lebo ked si robim cez den tak sa stale pozabudnem a napijem sa vody ..

vardzikova
27. dec 2011

@purina12345 no tak to by som určite brala moja ... 😔

azzura
27. dec 2011
vardzikova
27. dec 2011

@alyce no parada ... zničlia som 5 ovu testov .. ma porazi... 😠 tak dnes to skusim po obede ked pridem domov z prace a možno bude silno červeny už aj ten druhy pasik ... 😀 a ja môžem čakať a čakať a čakať kedy to bude ... 😉 🙂

azzura
27. dec 2011

@vardzikova ozaj, tie ovu testy sa nerobia rano, rano sa robia len tehu testy. Si precitaj navod, mozno preto mas furt toho ducha

vardzikova
27. dec 2011

@azzura ja si ju objednam ešte dnes nech zvyši manželikove žraloky 😀 😀 😀 😀 aby ich bolo čo najviac 😉 🙂 a ja mam dnes taku depku že ti ani nehovorim

fifitko25
27. dec 2011

@azzura ja som dnes 9DC, ale už 2 dni ma pichá pravý vaječník 😒 nikdy som také niečo nemala, tak neviem, čo to je - dúfam, že žiadny cystický nález, lebo ma odvezú 😠

alyce
27. dec 2011

@vardzikova Vidim, ze ty si ako moj drahy. Aj ten vsetko robi skor ako si precita navod a potom je vsetko zle vyrobene 😀 Tak radsej ti dam rychlokurz ovu testov. 😉 Nepi 2 hodiny pred tym ako si test spravis a rob ho cca v tom istom case. Ja som si to robievala vzdy o 18,00. Ked bola ciarka najsilnejsia- o dost silnejsia ako kontrolna, tak sme isli na to a podarilo sa... Drzim ti palce 🙂

vardzikova
27. dec 2011

@azzura no a ja som robila vždy iba rano lebo som si myslela že ranný moč je najlelpší .. tak možno fakt preto som mala iba ducha 😀 😀 😀 😀 ja som ale truba ... joj

vardzikova
27. dec 2011

@alyce dakujem mojka 🙂 ako my snažilkujeme už od piatku lebo som si nebola ista či ovu už bola alebo ešte nie 😖

azzura
27. dec 2011

@fifitko25 to je dobre ked ta picha vajecník. U mna to tak tiez byva, že bolest sa stupnuje a potom zrazu ustane a vtedy viem ze vajko prasko. Ale u mna stale funguje P strana, ale co ked z toho nic nie je, asi mam fakt upchaty ten vajcovod :(. Ver v to, že to bude dobre a vyjde to 😉

azzura
27. dec 2011

@vardzikova ale ved uz sme spolu reisili ovu testya vtedy som ti pisala, že nemožes asi 2 hod pred testom pit a vtedy si mi povedla ze sa naobedujes a napijes a potom uz nebudes, ze to tazko vydrzis nepit ale pokusis sa, teta zabudla si 🙂 🙂. Neva. nic sa nedeje 😎

vardzikova
27. dec 2011

@azzura ano milačik pamatam sa nato ale preto som to chcela robiť iba rano aby som sa nahodou nenapila vieš rano vstaneš vycikaš a potom už možeš všetko no ja som zvedava ked urobim dnes ovu test aky bude