icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

fifitko25
27. dec 2011

@azzura ehm, opravujem sa, pichá ľavý 😀 (tie strany, ach jaj....) lenže ľavý bol aktívny posledný mesiac, čiže by mal pracovať pravý teraz ... sama som prekvapená, vraj to nemusí byť vždy na striedačku.... len ja som brala ešte aj clostil a dufík a tie majú dosť veľa nepriaznivých vedľajších účinkov, tak už si predstavujem, čo všetko z toho sa nalepí na mňa 😠 a keď pichá už teraz, praskne asi do koľkých dní to vajíčko? ak by to teda bolo tak....

lucecita
27. dec 2011

@kikaneu no hurááááá, konečne, to jej trvalo 🙂 🙂

kikaneu
27. dec 2011

@lucecita však? neviem či som si ju sama neposunula psychikou....čo myslíš? lebo keď doktorka povedala na 13DC, že vidí dominantný folikul, tak som myslela, že už už to bude a trochu som z toho bola vystresovaná, že čo ak nebude tá moja ovu....no, ale hneď mám lepšiu náladu 🙂 a ešte aj purina je tehu, tak o to viac 🙂

lucecita
27. dec 2011

bré ránko dievčatká, posielam dnešný grafik http://www.fertilityfriend.com/home/38cf56

lucecita
27. dec 2011

@kikaneu no vidíš, ja som si tiež veľakrát myslela, že mám ovu na 14 alebo 15DC a graf ju vyznačil na 17DC minulý cyklus....včera som si skúšala spraviť ovu test a bol tam slabý dušík....

kikaneu
27. dec 2011

@lucecita tak už by ste sa mali začať snažiť 🙂 aj ja som včera robila, ale bol už len biely, tak mi ovu označí tiež na 17DC 🙂

purina12345
27. dec 2011

@azzura ja som to objednávala v piatok a v utorok to tu bolo, boli celkom rýchly, tak vyskúšajte, určite to pomôže a je super že už máš termín na prefuky, verím že všetko bude ok a nenechaj sa mojka zožierať depkou život je moc krátky na to aby sme mu nechávali priestor na depku
@vardzikova a teplotku si si nemerala?
@kikaneu jéééj to je krááása, a pekne ste to tam poistili 😉 držím palce moja
@fifitko25 mňa tiež skoro bolel vaječník a dokonca to bolo tak že ma boleli obidva na striedačku, zrejme ti tam rastie krásny folikul 😉

kikaneu
27. dec 2011

@purina12345 myslíš? mne sa zdá, že málo, že ešte raz trebalo na štedrý deň...no ale uvidíme 🙂 počkáme na mrchu a potom pôjdeme odniesť vzorku spermií aj sa hneď opýtam na ten hormonálny profil....nejak bude 🙂 a dúfam, teda, že dobre 🙂
veľmi sa z vás teším 🙂

purina12345
27. dec 2011

@kikaneu super je že sa mali čas kamošky nabiť a tiež že sa už niečo deje a budeš vedieť na čom ste tak sa už nemusíš nad týmto zamýšľať, určite bude všetko ok tak sa pekne drž hore aby si sa mohla ku mne pridať, ok?

kikaneu
27. dec 2011

@purina12345 nie som...a čo dávajú?

purina12345
27. dec 2011

@kikaneu zapla som a ukazovali oplodňovanie spermiami tak som si myslela že niečo pre nás ale ako som to tu napísala povedala klokan 😀

kikaneu
27. dec 2011

@purina12345 tak veru, netrápim sa....dnes ideme pozrieť na kuchynskú linku, keď sa konečne manželovi uráči 🙂 tak sa teším 🙂 no budem sa snažiť, ale nezaručujem 😉

kikaneu
27. dec 2011

@purina12345 však to skoro to isté 🙂 veď je to cicavec ako my 🙂

purina12345
27. dec 2011

@kikaneu no áno, aj to tam vraveli len spomínali že proces rozdeľovania buniek trvá kratšie ako u ženy
tak vyberte tú najlepšiu 🙂 a akej farby bude?

vardzikova
27. dec 2011

@purina12345 nie ja si teplotku zasa nemeriam stale nato rano zabudnem 😒

fifitko25
27. dec 2011

@kikaneu milujem vyberanie nábytku 😵 😵 užite si to 😉

purina12345
27. dec 2011

@vardzikova nevadí, netráp sa najdôležitejšie je aj tak keksíkovanie 😉

vardzikova
27. dec 2011

@purina12345 tak to je určite dôležité mojka ale sama vieš ake to je ked sa človek snaží a nedarí sa ... 😒

azzura
27. dec 2011

@vardzikova tak potom daj vediet

purina12345
27. dec 2011

@vardzikova moja ty si zdravá mladá baba, určite sa vám čoskoro podarí, uvidíš 😵

vardzikova
27. dec 2011

@azzura určite dam a pridam aj foto 😉

azzura
27. dec 2011

@fifitko25 ja mam tiez v poslednych par mesiacov stale ten isty vajecnik. To neviem kdy praskne, ja viem kedy u mna. ale ked pojdes doktorivi tak ti povie ako si na tom a kedy praskne dominatný folikul

azzura
27. dec 2011

@purina12345 ja viem som krava, ale cim dlhsie sa snazis, tak tym to ma vacsie dopady pri nezdarnych pokusoch. si poviem ze nic sa nedeje, ale ked dostanem mrchu tak ma to polozi. Aj tera zsom si povedala, že nebudem stresovat a pockam na tie prefuky 1.2, ale to sa neda, lebo clovek dufam.
A ja vam to baby strasne moc prajem, aby si to nebrala v zlom, ale proste cloveku pride nasledne luto ze preco nie aj ja a este dokedy cakat.....

azzura
27. dec 2011

@vardzikova ok 😉

fifitko25
27. dec 2011

@vardzikova moja, veď ty si ešte mladučká, zatiaľ ti hodinky netikajú.... nado mnou je už zdvihnutý varovný prst 😀

fifitko25
27. dec 2011

@azzura úplne presne ti rozumiem.... teším sa z každej jednej tehuľky, ale vnútorne ma to zožiera, že čo robíme zle, prečo práve ja musím mať problém.... 😒

azzura
27. dec 2011

@fifitko25 hmm, u mna je to rok co sa oficialne snazime. Kazdy mesiac je zabijak a hlavne ked do mesiaca si aj 3-4x u lekara, a ze na to nemysli, to sa neda.

azzura
27. dec 2011

@fifitko25 😀 nad tebou je zdvihnutý prst, ale u mna uz pomali pada 😀. Moje hodinky tikaju ako besne 😖 😖 uz len cakam kedy zastanu ☹

purina12345
27. dec 2011

@azzura nie si krava, už si si prešla aj horším keď ťa zdeptal doktor že si neplodná a predsa máš ovulku, tak to je super, bola smola že ti presunuli termín ale dôležité je že už máš termín a možno ho nebudeš ani potrebovať ale ako prvé potrebuješ sa prestať stresovať, aj maca napomáha proti stresu a depke tak si ju pekne objdenaj a bude to dva v jednom, ty to dokážeš moja, ty si silná babenka 😵

fifitko25
27. dec 2011

@azzura aj my sa snažíme necelý rok a tiež chodím od októbra na pravidelné meranie a kontroly k dokimu, čiže viem presne, čo to je - a potom nemysli na to.... ale už sa snažím brať to s nadhľadom, koľko žien je na tom ešte horšie a zatiaľ nie je všetkým dňom koniec 😉 😉 naozaj je to veľa aj o psychike a preto sa snažím o pozitívne myslenie, veď žijeme len raz 😉 treba si to užiť....