Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@purina12345 si zlata, keby si bola pri mne tak ta vystiskam 😀 . Ja viem, musim bojovat. Moje reci z depky si nevsimaj, to je len prechodne a pominie to, uz aj moj zistil ze ma treba nechat ked mam takuto naladu 😀 .
Verila som, ze teraz by to mohlo vyjst, grafik bol krasny a potom hlboky pad do hlbociny, ale zistujem ze mne funguje krasne len P vajecnik ale zial asi mam nepriechodny P vajcovod, takze mam smolu asi aj tento mesiac, lebo zas zacinam citit P 😒
@azzura to nemáš nikde napísané že je nepriechodný, nemuseli ste to len vystihnúť, papaj semiačka, keď skončí mrcha pi alchemilku a každy deň si zacvič toto http://www.fertility.sk/sk_SK/riesenie-problemo... ty máš sedavé zamestnanie tak svalstvo je ochabnuté, ja som cvičila a normálne ma bolela na druhý deň maternica asi svalovica ale do troch dní cvičenia to prešlo
a posielam ti virtuálne silné objatie a ani nebojuj skôr si skús povedať ako to je tak to je ale určite budem čoskoro tehotná 🙂
ja som sa tiež snažila bojovať ale tá čo mi veštila povedala že musím s tým okamžite prestať lebo mi to bude zakapávať a pomohlo to, úplne mi to uvolnilo psychiku
@purina12345 😀 mne uz zakapava. papam semiacka, viac mi chutia v praci ako doma, lebo v praci sa na tu gebuzinku nesustredim. Je pravda, ze som volakedy mala viac pohybu, som cvicila, tancovala a lyzovala a atd, a v posledne roky to flakam, nejak leniviem 😀 . Ok skusim tie cviky.
Dakujem zi si, si hroznam moralna pomoc. A ty sa pekne staraj o seba aby sme potom videli ultrazvuk ako krasne rastiete
@purina12345 DUFAM 😉 😀
@purina12345
@azzura joj, keby ste vedeli, dievky moje, koľko pohybu mám ja 😀 zumba, squash, spinning aj osobná fit-trénerka, každý deň som bola inde.... teraz v decembri som si dala pohov, lebo som si myslela, že príliš veľkou záťažou sa mi môže vajíčko uvoľniť a neuhniezdiť... 😒 ale aj tak sa nechytilo.
@azzura tak to som rada že ich pekne papáš a cvičenie neublíži, len to cvič pomaly a nemáš za čo moja, zanedlho nám ukážeš //, uvidíš
ďakujem budem sa o nás starať najlepšie ako budem vedieť 😵
@fifitko25 ja som prestala cvičiť hneď ako sme začali snažilkovať aby som to nekomplikovala kamoškam
@purina12345 mat tak tvoju silnu vieru verit, asi sa to musim naucit 😠
@purina12345 už som aj ja prestala, chcem sa trochu šetriť a tiež kamoškam pomôcť 😀
@delideli co to je ta maca?
@purina12345 budem sa snazit 😝
@purina12345 to je uz silna ciarka, velmi moc gratulujem purinka, nech je vsetko ok, tesim sa velmi a ako pisali baby aj ja troska zavidim, ale v dobrom, rozoberali ste tu kto bude posledny tehu, tak asi ja, vela prekazok na ceste..ale snad raz 😉 🙂
tento mesiac mam nejak skakavy ten graf http://www.fertilityfriend.com/home/38a231
😀
@gelinka75 ďakujem 🙂 dúfam že všetko dotiahneme pekne do konca, ináč vážne som si myslela že ja budem posledná tak keď sa to mne podarilo určite sa to podarí aj tebe a čo tvoj grafík?
@gelinka75 aha, už vidím no tééééda, vyzerá veľmi dobre 😉 tak sa drž pekne hore, držím palce
@purina12345 dala som vyssie grafik, tiez sa cudujem, ten prvy vyskok to som na sto pro mala teplotu, lebo som sa citila choro, ale teraz neviem co, ale uz som dnes citila brucho na mrchu, tak za par dni pride 🙂
@azzura no ako depka pomali ustupuje? 😉
@fifitko25 ak sa môžem opytať koľko maš rokov? 😅

@kikaneu my sme sa začali snažiť už včera a konečne to vyšlo ako malo 😀 😀 😀 asi zvolíme taktiku každý druhý deň...aj keď možno skočím na mužíka aj dnes 😀 😀 😀 idem mrk ako ste sa snažili vy dvaja 😉 ale ako som pozerala @purina12345 s polovičkou sa snažlili okolo ovu a vyšlo to 😵