Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@vardzikova no ja už som si kdekade prečítala o meraní bazálnej t.,hliene,teraz o tvare krčka maternice v knižke,takže hádam z toho čosi bude 😀
@vardzikova femibion 800 je kyselina listová s metafolinom v tabletkovej forme. gynstan a ľanové semienka to vyskusam to som este neskusala
@vavenecka ja mam dnes 21 DC, tak som zvedava ci mrcha zasa zaklope na dvere🙂
@zuzanka9999 držím palec,aby sa neopovážila ukázať 😵
@vardzikova doktor mi robil folikulometriu a zmeral vajicka a ze maju 8 uz neviem coho a v tom case mali mat 20 a to mam 22 rokov a taketo problemy bez liekov babo mat nebudem aspon to prve nie ....
@vavenecka 🙂)) dakujem nemusela by 🙂)))ty uzivas tiez nejake vitaminy?
@vavenecka tak budem silno držať prsty aby ti to vyšlo
@zuzanka9999 hej,pre budúce a kojace mamičky a teraz som tú alchemilku začala piť
@vardzikova ak ty budeš pravidelne merať bazálnu teplotu, ja sa taaaaak opijem, až budem gŕcať 😀 😀 😀
@zuzanka9999 vopred upozornujem na to že mi to vôbec nechutí bleee 😝 😝 ale sypem si ich aspon do jogurtov
@vardzikova ďakujem,podobne aj ja tebe 🙂
@aliaxa a tu kontrolu ti robil sam od seba alebo si mala nieake priznaky nato že maš male jajka?
@vavenecka aha ucim sa este co vsetko existuje co moze napomoct k otehotneniu, dakujem
@vardzikova fakt a kupujes ich klasicky v potravinách?
@lucecita ahoooj mojka 😉 no tak ja už začnem ale fakt teraz naozaj možem okašľať tie hlupe ovu testy aj ked stale mi vyjde iba duch to je neskutočne ..
@zuzanka9999 nie u nas v potravinach ich nemaju a ich kupujem v zdravej vyžive alebo v DM drogerke tam ich maju tiež 😉
@vardzikova ja mam problem aj s mykozou, isla som nech mi da lieky a nech mi uz urobi vysetrenia aby ma s toho vyliecil a hned som mu povedala ze chceme s priatelom babo nech mi spravy vysetrenia to bol pondelok a akurat som tam sla v tom case kedy by mali dozriet vajicka tak mi povedal ze vo stvrtok mam prist a urobi mi folikulometriu a tam zistil tu nestastnu spravu co mi povedal, ale lieky mi este nedal ze mam prist o mesiac zas mi urobi vysetrenie a potom sa uvidi
@vardzikova ste sa riadne rozpísali keď som tu nebola 😀 😀 😀 máme novú tehulku? ty to musíš vedieť najlepšie 😀 😀 😀 ja zajtra skúsim druhý ovu test, dnes snažilkovať nejdeme, sme včera a dáme číselko až zajtra 😉
@purina12345 gratulujeeeeem z celeho srdca 🙂 zasluzis si to 🙂 a drzim palce, aby vsetko bolo v poriadku a dotiahli ste to do uspesneho konca 🙂
@vardzikova tak sper v dm- ke ich najdem bo tam chodim nakupovat🙂 oki idem ja pomaly si lahut bo rano vstavam do prace a dnes som nevedela vstat tak dam yzjatra piseme, pekny vecer este prajem papaaaa🙂
@aliaxa fiha ale liekmi sa to dokaže upraviť že?
@lucecita no tak o žiadnej novej tehulke neviem 😀 a čo si robila do teraz že si sa tu neukazala?
@vardzikova malo by sa , budem sa modlit aby sa dalo, ale kym mi nepovedal ze nemozem mat vobec deti tak je este dobre
@zuzanka9999 JASNE MOJKa maj sa pekne ahoj
@aliaxa ja si myslim že pri dnešnej medicine to podľa mna nebude poblem
@vardzikova však som sa s vami aj rozlúčila....aspoň vidím ako tu na mňa prdkáte 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
bola som v Ba na letisku zaviesť segru, bo letela do UK
@zuzanka9999 no tak ja tiež v tom nie som nejaký macher,ale tak tie tabletky čo beriem,sú z DM,majú v sebe kyselinu listovú a všetky možné vitamíny,teda okrem A,čo sa v tehotenstve nesmie...a teda rátam ešte cyklus od októbra 2010,vtedy som vysadila ATK,tak až viem,akú mávam dĺžku...prvého pol roka som mala 31 dní,potom okolo 30,29,no tento mesiac asi kvôli predvianočným stresom až 33 dňový 😀 😀 😀 som zvedavá,čo to bude v januári 😠

@zuzanka9999 jasne,rátam,dnes 10.deň 🙂