icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

alyce
30. dec 2011

@vardzikova hej, vcera, mame srdiecko a 1cm 🙂 Strasne mi odlahlo... Tak teraz rob kazdy den, nech vidime ako silneju. Potom odfot testy

vardzikova
30. dec 2011

@kikaneu tak tak .. potom mi daj vedieť ako ti chutil original .. ja som original ešte nerobila ide tam myslim aj ten rum ako sa to vola... no neviem.. ale ty maš komplikovanejší recept.. môj je jednoduchší 😉 😀 ale ty si šikuľka potom tu pridaj foto 😀

alyce
30. dec 2011

@fifitko25 Takze dnes, zajtra sa isto snazte. Aj my sme sli kazdy den ked ovu testy silneli a podarilo sa... 😉

spula22
30. dec 2011

@vardzikova no pricina je fakt velka ☹ .moja draha maminka nas ako to tak slusne povedat oserinkala o cca pol miliona korun ☹. boli sme jej ako rucitelia a bohuzial si to platime my, lebo ona neplatila ano korunu a my sme si to odskakali a platime to uz asi 4 rok ☹

fifitko25
30. dec 2011

@alyce to sa budeme určite, pre istotu aj v nedeľu 😀

vardzikova
30. dec 2011

@alyce mojka ja robim ovu testy už asi od 8DC lebo som trupka vieš.. a už som ich všetky minula dnes si musim isť kupiť .. aby som ho mala na čom spraviť ,, jeeej takže pomaličky rastiete? a bola si aj na sono? nemaš foto 😎

fifitko25
30. dec 2011

@spula22 to je dost nepríjemne ☹ Väčšinou rodičia pomáhajú svojim deťom.... To ma mrzí ☹

alyce
30. dec 2011

@vardzikova foto nemam, este to je len machulka, ale o 3 tyzdne pojdem zas, uz si vypytam. Len testuj, testuj 🙂

vardzikova
30. dec 2011

@spula22 čožeeeeeeeeeeeeeeee a to svedomie jej nič nehovori? neskutočne ešte vlastna rodina ta oserie ... hruza a koľko vam ešte treba platiť? najhoršie natom je to že tie peniažky si mohla inak využiť ... jooj moja to je mi ľuto.. ale no nehovorme tu o takych negativach ... maminka sa predsa nemôže zaťažovať takymi to vecami iba pozitiva .. že? 😉 my budeme dnes pre istotu keksikovať .. vy ste keksikovali každy den alebo obden?

kikaneu
30. dec 2011

@vardzikova ok, odfotím, aj poviem ako chutilo nielen mne, ale aj ostatným 🙂 sme sa rozhodli, že alkohol nedávame (malo ísť amaretto) ale my sme taká sbstinujúca rodina, hlavne otec a on by to potom vôbec nejedol 🙂 tak bude bez alka....a včera som čítala, že pravé talianske je aj tak bez alkoholu 🙂 tak v pohode a recept nie je náročný 🙂

fifitko25
30. dec 2011

@alyce a Mas nejakú radu ako sa vám to podarilo? 😉 podkladala si si potom zadok, alebo ako dlho si potom lezala?

vardzikova
30. dec 2011

@alyce budem budem.. aj ked dnes som počkaj .. 17dc TAK OVU už mohla byť.. ale podľa teplotky a hlienu ešte asinie pridavam grafik aby si mohla mrknuť http://www.fertilityfriend.com/home/39202a

spula22
30. dec 2011

@fifitko25 dakujem ☹ ano väcsinou hej,ale nasi si to asi trosku pomylili 😅 .zdrhli do UK a odvtedy sa neozvali. nech im je dobre tam , kde su 🙄

vardzikova
30. dec 2011

@kikaneu presne amareto .. akosi mi to vypadlo.. no dotoho mojho receptru nejde žiaden alkohol ja tomu hovorim nenaročne tiramisu .. alebo tiramisu odomna ..mojka a ty si dnes ktory DC?

spula22
30. dec 2011

@vardzikova svedomie asi nema 😀. ani presne neviem,lebo moj mm to dal pravnikom a cakame na vyjadrenie sudu. to je troska komlikovane, lebo sa to plati vlastne 2 exekutorom.a musi sa to dokopy zratat a tak.a mame malu nadej, ze by sme mohli vysudit tie peniazky spät. no ved toto uz sme mohli mat aj vlastny domcek zato 😅 . jasne treba len na tie dobre veci mysliet 😀. my sme hned po skonceni mrchy keksikovali kazdy 2 den a oplatilo sa 😀

vardzikova
30. dec 2011

@azzura predstav si objednala som tu macu v utorok a ešte mi neprišla ..

spula22
30. dec 2011

@alyce tak pomaly rastiete 😀 ja idem v pondelok , tak uvidim co a ako 🙂

kikaneu
30. dec 2011

@vardzikova 🙂 dobrý názov 🙂 ja 22DC a 4DPO 🙂

vardzikova
30. dec 2011

@purina12345 moja a to ked začne brať tu macu tak to začne učinkovať hned alebo až časom?

vardzikova
30. dec 2011

@spula22 hned po skočeni mrchy? fuha.. to bol ale riadne zaberak 😀 😀 my si po mrche ešte stale dame take tri dni pauzičku a potom ideme nato 😀

fifitko25
30. dec 2011

@vardzikova mne prišla maca dost rýchlo... oni ti pošlu SMS aj e-mail, ked to vyexpedujú.... mozno to trosku trva kvoli medzi-sviatkom..... 🙂

azzura
30. dec 2011

@vardzikova a možno ked ti dojde ju uz nebudes potrebovať 😀 😀 😀

delideli
30. dec 2011

@vardzikova : no cez mrchu to bolo najhorsie,ale uz je to skoro prec 🙂teraz sa uz len bojim tesit 😖
takze skor to u mna bude vyzerat tak,ze budem trpnut,ci mrchana pride,ci nie 🙂 ale esteze vas tu mam, vzdy mi zdvihnete naladu 🙂
a posvateny krizik nemam :( budem musiet zohnat,alebo si poziciam od mamky az budeme doma,ale to bude mozno az na velku noc ..tiez by som chcela dievcatko,aspon jedno,ale ani dve by neboli zle 🙂

lucecita
30. dec 2011

bré ránko kočky, ah môj graf, že by to tam včera bolo? http://www.fertilityfriend.com/home/38cf56
@purina12345 gratulka aj odo mňa letííííííí....mohla byť včera ovu, či ešte len bude?

fifitko25
30. dec 2011
delideli
30. dec 2011

@lucecita : aka zlata,ze dobre ranko 🙂 🙂 ja som vstavala uz o piatej,uz mam skoro vecer 🙂 alebo sa tak aspon citim..🙂 pekny grafik,mozno uz ovu bola,zda sa mi..

delideli
30. dec 2011

@fifitko25 : (zatial) maly ,ale potesi 🙂 ja som svoj zanedbavala,ale zajtra sa zmeram,aby sa nepovedalo 🙂
http://www.fertilityfriend.com/home/3886e2

gelinka75
30. dec 2011

@lucecita ahoj, myslim, ze bolo 😵

lucecita
30. dec 2011

@delideli my sme teraz vstali...jasom už 4 noci nespala, tak teraz som sa konečne vyspala do ružova a s dobrou náladou...mám kopec egg hlienu a naťahuje sa jak totok-mooooooooc 😀 😀 😀 😀 😀 😀 prečo si vstala tak skoro?

azzura
30. dec 2011

@lucecita cauko