Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@kikaneu a čo mysliš že niečo z toho može byť? 😉
@fifitko25 mne esemeska prišla ešte v stredu a dnes je mojko piatok.. no dnes by to mohlo prisť hned by som to nasadila mojmu mm inak ma to jesť vždy alebo ako?
@lucecita ahoj lasko 🙂
@vardzikova neviem moja, my sme to začali užívať asi od 10DC, tak môže posilniť tie čo sú už zrelé a zväčšiť množstvo tých čo len rastú
@azzura no ja dufam že ju nebudem potrebovať vôbec ... 😀 😀 😀 ale keby nahodou tak to beriem tak že už dalšiu neobjednam s jednym balenim sa musi podariť 😉
@fifitko25 bola si už u doktora?
@vardzikova bude to tak, nebudes potrebovat viac a mozno ani tu jednu, ktora este nedorazila 😀
@delideli som rada že ťa depka už opušťa .. tak by to malo byť..lebo ked depkujeme tak aj vajko depkuje a neprospieva to ani jednemu ani druhemu .. moj manželik nedepkuje vôbec takže on ma stale tak akosi drži nad vodou a jasne že aj vy.. ale ved to možeš urobiť aj s obručkou 😉
@vardzikova môj mm začal jesť macu na môj 1DC, máme kapsule a je 4 denne - 2 ráno a 2 večer
@purina12345 noo tak to je pravda len by mi už mohli konečne prisť ... lebo ovu sa blíííži 😀 😀 😀 😀
@vardzikova ahoj micka
@azzura sme sa aj včera snažilkovali a dnes keď som skúsila ten hlien, mi skoro oči vypadli 😀 😀 😀 ako keby som mala nejakú vajíčkovú farmu v sebe 😀 😀 😀 😀 😀
@fifitko25 ako u doktora?
@purina12345 bola Renátka 😉 mám 1 folík 24 mm na pravej strane.... doktor bol spokojný, že je pekný, dostala som pregnyl na posilnenie ovulky a na uvoľnenie folíku..... no a teraz máme tak 36 hodín, kedy je pravdepodobnosť najvyššia.....
@purina12345 ako sa citis? je to lepsie dnes? 🙂
@azzura mojka bodaj by si mala pravdu.. ja by som tiich potom preposlala.. ale podľa mna ani ty ich nebudeš potrebovať 😉
@fifitko25 a to ako dlho uživa? už ? 😉
@vardzikova budem mat pravdu a potom si ich od teba kupim 😀
@lucecita micka takže hlienik maš už vajkovy? to je supeeeeer a ešte ked ste aj včera keksikovali tak to je ešte lepšie my sme si včera dali pauzu ale dnes pojdeme určite nato .. manželik mi od rana vypisuje erotikuš esemesky .. 😀 😀 😀 😀
@azzura len či to stiheš? a na prefuky ideš vo februari ktoreho?
@vardzikova mne prisla maca vcera...asi preto, ze to mam blizsie
@vardzikova bol aj nebol 😀 ale vyplatilo sa 😀 😀 😀 .budem drzat palceky 😀 😀
@purina12345 nevies mi povedat, ci moze maca sposobit alergicku reakciu? mna az potom napadlo, ze moj byva alergicky na nejake veci, prikl.hriby, muskatovy oriesok, pistacie,.....ze ci z toho nahodou nebude tiez alergicky. bojim sa mu to dat 😒
@bubacik5 jaj tak ja ešte počkam no .. 😒 😀

@gelinka75 som zvedavá, čo sa z toho vykľuje...dnes to ešte poistíme, včera som skoro hoďku ležala s dvomi vankúšmi pod zadkom, len aby to tam poriadne stieklo 😀 😀 😀 😀