Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@vardzikova ved ja vieeeeeeeeeeeeeem 😀 😀 😀 😀 😀
@alyce joooj ale mne sa to zda ako večnosť a to sa pritom snažime ešte iba druhy mesiac.. neviem si predstaviť tie babky ktore sa snažia aj rok a nič.. ved ja by som už skolabovala asi 😖
@fifitko25 este nejsme ani rozhodnuti kedy ju chceme. a kde...ja som chcela v kostoli on nechce, on chce matriku a to zasa ja nechcem,....podla mna najhorsie bude zajednat si kameru a fotografa, lebo to som uz pocula ze mavaju uz cely rok plny,...a podla coho ste si vyberali datum svadby?
@spula22 my neže sa snažime o sto šesť ale o sto dvadsať 😀
@alyce
@vardzikova mne niečo vytečie von vždy.... musím asi ležať dlhšie a skúsim tiež nesprchovať sa.... môj mm nazýva toto fórum ako folikulo-fórum, síce nečíta, čo tu píšem, ale zato ma stále podpichuje 😀
@vardzikova ja viem drzim palce vseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeetkym 😀 😀 😀 😀 😀
@vardzikova presne tak som sa citila aj ja, 3 cykly sa snazime, a nic. Uz som planovala, ze v lete pojdem na umele a kramy nedosli..
@fifitko25 mojka mne sa aj tak zdalo ked si vtedy pisala že ležiš len 10 min. veľmi malo .. ked ja ležim od kedy keksikujeme až do rana .. a ak mi treba cykať tak čuranička ma smolu musi vydržať..
@spula22 a ty si sa ako dlho snažila o babo? 😉
@vardzikova a ked to robite rano, tak nestavas ani do roboty a lezis az do dalsieho rana? 😝 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@vardzikova od maja, cize 7 mesiacov 😀
@vardzikova ano bolo by, aj ja si tiez niekedy predstavujem, pr. ako si posielame fotky malickych 🙂
@bubacik5 chceli sme svadbu na jeseň, keď je pekné babie leto, vtedy nie je ani teplo, ani zima, je to príjemné obdobie a navyše je všetko sfarbené do super farieb 😉 tak to padlo na 22.9. a bol to naozaj nádherný teplý deň, bez jediného obláčika či vetra .... ale nejak špeci sme sa nezameriavali na numerológiu, alebo iné veci 🙂
@alyce tak ja planujem tiež.. ešte mesiac mu dam šancu ale potom nech sa neopovaži prisť.. svinucha jedna.. ale tak to sa vam podarilo skoro .. bola si asi zdravučka žienka čo?
@vardzikova ja viem, možno tu som mala problém, že som ležala málo.... dnes to skúsim napraviť 😀
@bubacik5 mojko my keksikujeme len v noci .. lebo my byvame s našimi .. a tak to mame hlupo urobene lebo z našej izby sa dostaneš na balkon a oni maju taky hlupy zvyk na balkon stale niečo nosiť takže my len v noci 😀
@spula22 dosť nie? waaaa.. ja budem dufam taky pripad ako alyce 😀
@vardzikova v septembri som mala spontanny potrat v 6tt. Takze odvtedy to trvalo 3 cykly... Inak som asi zdrava, nikdy som nemala gynekologicky problem..
@vardzikova a ty sa kolko snazis??
@fifitko25 to ano ja tiez skor uvazujem o jari alebo jeseni 😀 cez leto byva moc horko....a v zime moc zima 🙂 to sa ani ja nezameriavam na numerologiu atd. vtedy kedy budeme chciet a budu volne terminy 😀 preto som sa aj pytala, ze kolko trvali cca pripravy...keby sa zadarilo baby bolo by aj skor 😀
@vardzikova aha..tomu uplne chapem, ale ved ked vasi idu niekedy na nakupy, a vy ostane doma,hadam vyuzijete sancu 😉 a sak baracik bude coskoro postavany....a domcek budete mat len vy dvaja ci aj s niekym?
@kikaneu vcera sme sa bavili o DNP, a este ma napadla jedna vec... kedze sa to plati mesiac pozadu, ty si to zaplatis naposledy vo februári alebo v marci?
@purina12345 aj keď mrcha bola 1.12? teda spätne?

@spula22 moja ale ved my sa snažímeeee 😀 😀