icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

vardzikova
30. dec 2011

@spula22 moja ale ved my sa snažímeeee 😀 😀

spula22
30. dec 2011

@vardzikova ved ja vieeeeeeeeeeeeeem 😀 😀 😀 😀 😀

alyce
30. dec 2011

@fifitko25 ozaj, este ma napadlo, ze.... Ale toto je fakt nechutne. Teraz sa cervenam, no ale ak ti to ma pomoct... Strcila som si dnu prsty a trosku som to potlacila ku krcku... Teraz sa idem zahrabat.. 😝

vardzikova
30. dec 2011

@alyce joooj ale mne sa to zda ako večnosť a to sa pritom snažime ešte iba druhy mesiac.. neviem si predstaviť tie babky ktore sa snažia aj rok a nič.. ved ja by som už skolabovala asi 😖

bubacik5
30. dec 2011

@fifitko25 este nejsme ani rozhodnuti kedy ju chceme. a kde...ja som chcela v kostoli on nechce, on chce matriku a to zasa ja nechcem,....podla mna najhorsie bude zajednat si kameru a fotografa, lebo to som uz pocula ze mavaju uz cely rok plny,...a podla coho ste si vyberali datum svadby?

vardzikova
30. dec 2011

@spula22 my neže sa snažime o sto šesť ale o sto dvadsať 😀

fifitko25
30. dec 2011

@alyce
@vardzikova mne niečo vytečie von vždy.... musím asi ležať dlhšie a skúsim tiež nesprchovať sa.... môj mm nazýva toto fórum ako folikulo-fórum, síce nečíta, čo tu píšem, ale zato ma stále podpichuje 😀

spula22
30. dec 2011

@vardzikova ja viem drzim palce vseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeetkym 😀 😀 😀 😀 😀

alyce
30. dec 2011

@vardzikova presne tak som sa citila aj ja, 3 cykly sa snazime, a nic. Uz som planovala, ze v lete pojdem na umele a kramy nedosli..

fifitko25
30. dec 2011

@alyce 😀 vôbec sa nemusíš zahrabať, je to úplne normálne 😉 len keď strčím prstík dnu - nevytečie to ostatné? bojím sa, že to otvorím a nič z toho nebude.....

vardzikova
30. dec 2011

@fifitko25 mojka mne sa aj tak zdalo ked si vtedy pisala že ležiš len 10 min. veľmi malo .. ked ja ležim od kedy keksikujeme až do rana .. a ak mi treba cykať tak čuranička ma smolu musi vydržať..

vardzikova
30. dec 2011

@spula22 a ty si sa ako dlho snažila o babo? 😉

bubacik5
30. dec 2011

@vardzikova a ked to robite rano, tak nestavas ani do roboty a lezis az do dalsieho rana? 😝 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

spula22
30. dec 2011

@vardzikova od maja, cize 7 mesiacov 😀

bubacik5
30. dec 2011

@vardzikova ano bolo by, aj ja si tiez niekedy predstavujem, pr. ako si posielame fotky malickych 🙂

fifitko25
30. dec 2011

@bubacik5 chceli sme svadbu na jeseň, keď je pekné babie leto, vtedy nie je ani teplo, ani zima, je to príjemné obdobie a navyše je všetko sfarbené do super farieb 😉 tak to padlo na 22.9. a bol to naozaj nádherný teplý deň, bez jediného obláčika či vetra .... ale nejak špeci sme sa nezameriavali na numerológiu, alebo iné veci 🙂

vardzikova
30. dec 2011

@alyce tak ja planujem tiež.. ešte mesiac mu dam šancu ale potom nech sa neopovaži prisť.. svinucha jedna.. ale tak to sa vam podarilo skoro .. bola si asi zdravučka žienka čo?

fifitko25
30. dec 2011

@vardzikova ja viem, možno tu som mala problém, že som ležala málo.... dnes to skúsim napraviť 😀

vardzikova
30. dec 2011

@bubacik5 mojko my keksikujeme len v noci .. lebo my byvame s našimi .. a tak to mame hlupo urobene lebo z našej izby sa dostaneš na balkon a oni maju taky hlupy zvyk na balkon stale niečo nosiť takže my len v noci 😀

vardzikova
30. dec 2011

@spula22 dosť nie? waaaa.. ja budem dufam taky pripad ako alyce 😀

alyce
30. dec 2011

@vardzikova v septembri som mala spontanny potrat v 6tt. Takze odvtedy to trvalo 3 cykly... Inak som asi zdrava, nikdy som nemala gynekologicky problem..

alyce
30. dec 2011

@fifitko25 nadvihnes zadok, strcis prst a nevytecu. aaaaaaaaaaa, nechutneee 😀

spula22
30. dec 2011

@vardzikova a ty sa kolko snazis??

fifitko25
30. dec 2011

@alyce 😀 😀 😀 nie je to nechutné, podľa mna je to prirodzené 😉 každá sa snaží, ako vie, aby to vyšlo 😉

bubacik5
30. dec 2011

@fifitko25 to ano ja tiez skor uvazujem o jari alebo jeseni 😀 cez leto byva moc horko....a v zime moc zima 🙂 to sa ani ja nezameriavam na numerologiu atd. vtedy kedy budeme chciet a budu volne terminy 😀 preto som sa aj pytala, ze kolko trvali cca pripravy...keby sa zadarilo baby bolo by aj skor 😀

fifitko25
30. dec 2011

@bubacik5 my sme pred svadbou bábo neplánovali, vlastne ja som už vydatá 4 roky a 3 mesiace 😀 až tento rok sme začali uvažovať, že už je navyšší čas 😉

bubacik5
30. dec 2011

@vardzikova aha..tomu uplne chapem, ale ved ked vasi idu niekedy na nakupy, a vy ostane doma,hadam vyuzijete sancu 😉 a sak baracik bude coskoro postavany....a domcek budete mat len vy dvaja ci aj s niekym?

alyce
30. dec 2011

@fifitko25 tak skus. To bolo prvy krat v zivote, co som si nahmatala krcek. Vlastne moj povodny zamer bolo zistit, kde sa nachadza. No ale zrejme to trosku aj pomohlo, nemuseli daleko plavat 😀

l_e_n_o_c_k_a
30. dec 2011

@kikaneu vcera sme sa bavili o DNP, a este ma napadla jedna vec... kedze sa to plati mesiac pozadu, ty si to zaplatis naposledy vo februári alebo v marci?

sandy3911
30. dec 2011

@purina12345 aj keď mrcha bola 1.12? teda spätne?