icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

moen
31. dec 2011

Ahojte kočky! Ja som sa snažila s maželom o bábätko dva roky. Po roku a pol som bola nešťastná, že stále nič. Nakoniec som si povedala, že sa nebudem trápiť, ke´d to má prísť tak to príde a keď nie, tak asi nám bábo nebude súdené. NIkdy som si nemerala bazálnu teplotu a nesledovala sa, vzdy som len muzovi povedala, kedy mám plodné dni a to bolo vsetko.Už nám ani sex nechutil, lebo sme sa milovali ako na povel, a milovanie bolo zrazu povinnosťou a nie potešením. A keď sme sa dostali obaja do pohody tak sa nám to podarilo. Dnes mám doma 14 dňový poklad Dominuku a sme najšťastnejší rodičia na svere. Radím Vám, zbytočne sa nestresujte, vydiskutujte si svoje problémy, pocity s maželom a určite sa vám podarí otehotnieť. Držím vám všetkým palce a v Novom roku prajem veľa šťastia a lásky!

vardzikova
31. dec 2011

@kikaneu oj mojka nechcela som ťa zarmutiť 😉 🙂 neboj všetko bude ako ma.. ja si to tak stale hovorim ked to ma prisť tak to pride ... 🙂

vardzikova
31. dec 2011

@lucecita nooo tak ten vyraz pipinka sa mi pači 😉 🙂 a čo je podľa teba hlboko a nehlboko? centimeter je hlboko? 😉 😀

vardzikova
31. dec 2011

@spula22 no ešte som ani nezačala.. hrôza

nikinka1111
31. dec 2011

Dobré ráno dievčatá a ďakujem. dnes mi je už lepšie, postupne sa to zlepšuje, tak hádam to fazuľke neublížilo

purina12345
31. dec 2011

tak idem pekne začať robiť chlebíčky atď. Tak vám prajem pekný večer a všetko dobré do nového roku aby bol plodný už od začiatku 😉

purina12345
31. dec 2011

@nikinka1111 moja vraj sa tomu hovorí tehotnská nádcha, takto sa telo očisťuje, tak nič neboj, určite sa bude mať len lepšie 😉

lucecita
31. dec 2011

@vardzikova cicka, ja to tam pichnem aj na 2 cm 😀 😀 😀
@nikinka1111 som rada, že ti je už lepšie a fazuľka sa má ako? už máš nejaké príznaky?

kandee1201
31. dec 2011

dobre raaaaanko 🙂

kikaneu
31. dec 2011

@purina12345 aj keď som dala dry ostalo to na 20DC....normálne som z neho mimo...ja by som ju označila dokonca na 17DC (minulý cyklus mi tak označilo, keď som mala negatívny ovu test tak deň pred tým ju dal a teraz toto)

lucecita
31. dec 2011

@purina12345 páči sa mi to a dúfam, že bude...aj tebe všetko naj naj naj v Novom roku a držkajte sa 😉 😉

kikaneu
31. dec 2011

@vardzikova to nič, nejak už len bude, keď to nevyjde, tak s tým niečo urobí lekárka 🙂 pohoda 🙂

kikaneu
31. dec 2011

@purina12345 ďakujeme, aj tebe všetko dobré 🙂

purina12345
31. dec 2011

@kikaneu tak ti neostáva nie len ďalej merať, ale vyzerá dobre a je iný ako ten predtým 😉
@lucecita ďakujem moja 😵

kikaneu
31. dec 2011

@purina12345 hej, však čo sa týka seksíkovania, ešte lepší 🙂 veď to, chcela som po vyznačení ovu už nemerať a keby som prestala, tak sa ani toto nedozviem 🙂 tak budem pokračovať 🙂 ale zajtra si dám asi pauzu 🙂 uvidím, no 🙂

kandee1201
31. dec 2011

@moen blahozelam k vytuzenemu prirastku 😉

vardzikova
31. dec 2011

@lucecita čožeee? no tak to možno aj preto mam taku teplotu ako mam na prd 😀

vardzikova
31. dec 2011

@kikaneu tak tak pači sa mi tvoje zmyšľanie 😉

gelinka75
31. dec 2011

@lucecita normalne, u mna sa zazraky asik nekonaju 😀 😀

vardzikova
31. dec 2011

Čaute lasky idem ja upratovať.. ked tu budete neskôr tak pokecame... a ak by ste tu neboli tak vam prajem všetičko dobre do noveho roku .. aj tehulkam aj netehulkam 😉 🙂 inak lasky rok 2012 je naaaaš 😀

bubacik5
31. dec 2011

ten moj chlap zasa dlho spi a nechce vstavat, ked som ho isla zobudit mi chcel uz aj znadat 😒 vcera staval po 11, lebo mu volala maminka 😕

kikaneu
31. dec 2011

@vardzikova trápiť sa neoplatí 🙂 aj tebe pekný dnešný deň a úspešný rok 2012

kikaneu
31. dec 2011

@gelinka75 no čo to? nakoniec to nebude zázračný graf?

bubacik5
31. dec 2011

@vardzikova to si pis, ze bude nas 😀 😀 😀 aj tebe stastny novy najplodnejsi rok! 🙂

zuzanka9999
31. dec 2011

kočky, chcem Vám všetkým poporiať štastný nový rok 2012, aby nám to všetkým v tom novom roku vyšlo a každá mala z nás malú fazuľku. píšeme si o týždeň, idem na lyžovačku, tak sa zatiľ držte. cmuk 🙂

gelinka75
31. dec 2011

@kikaneu vyzera, ze nie 😠 ved som to aj cakala, buduci tyzden uz idem na krv do centra a muz na spermio a potom si pockame na vysledky, snad to potom pojde ovela rychlejsie 😀

kikaneu
31. dec 2011

@zuzanka9999 aj ty sa drž Zuzi, uži si lyžovačku 🙂 a pekný nový rok prajem tiež 🙂

gelinka75
31. dec 2011

@purina12345 purinka ved tvoj graf vyzera fajn aj ked klesa, stale je hore, nemozes sa takto stresovat, vsak isto si si porovnavala grafik v databaze, vsade to skace, klesa a tak 🙂 uvidis ze to tak ma byt

kikaneu
31. dec 2011

@gelinka75 tak to držím prsty, nech to teda čím skôr poriešia 🙂

nikinka1111
31. dec 2011

@purina12345 jaj moja, tak tento týždeň budem prečistená až až 😀 😀 😀 😀 😀 😀 najskôr 2 dni črevné problémy a teraz nádcha 🙂 🙂 🙂