Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@kikaneu si myslim, ze ti nespravne posunulo graf, asi kvoli tomu, ze tie dalsie teploty si mala tiez vyssie ako po tom prvom vyskoku, ale ked zoberies hlien si mala vodovy a v den ovulky uz nema byt hlien vodovy asi preto to tak vyhodnotilo, zobralo 2 parametre pozitivne a posunulo
@vardzikova milač, podobne aj tebe a potom popíšeme 😉 😉
@gelinka75 no, asi máš pravdu, lebo keď som ten posledný vodový zmenila na sucho, tak ju vrátilo na 18DC....no ktovie ako to bolo...ale už je to jedno 🙂 počkáme si na výsledok 🙂
tak to teda je, dvakrát na nesprávnej strane, no nie veľmi príjemná štatistika, však? ale oni vás v tom centre poriešia a bude bábo 🙂
@kikaneu no statistilka priam katastrofalna, zial, ale vsak nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byt este horsie 😀 😀 alebo lepsie? 😉 nejak ma to netrapi, v podstate sme v rieseni tak skor ci neskor bude OK.
ano mas pravdu, ci ti to posunulo ci nie, hlavne, ze snazilkovanie bolo a uz len cakat na super vysledok 🙂
ja som uz obliala torticku, idem popratat, nech mame poobede klud pri telke 😀
Ahojte 🙂 my sme dnes u našich, v dome je plno a som zvedava ako si s mm nájdeme chvíľku pre seba 😒 Včera som podľa vašich pokynov lezala v posteli Ešte hodinu po 😀 podvečer som mala take jemne pichanie v podbrusku, dnes je to uz Ok. Od rana zo mňa čosi tečie, Dúfam že je to hlienik, testnem sa tak o hodinku 😉
@kikaneu tak tak moja maš pravdu .. premyšľad nad tym je o držku .. 😖
@bubacik5 tak plodny bude určite 😀 😀 😀
@nikinka1111 áno partner to vie, ale zatiaľ nikto iný..chcem to povedať, až keď to bude potvrdené od doktora..a ako sa cítiš teraz? máš nejaké nevoľnosti alebo tak?
ahoooojte, ste sa riadne rozpisalli... ako pokracuju pripravy na silvestrovsku noc?
Do pohára šampanské, do srdiečka lásku, k tomu božtek pre šťastie, zdravia plnú kapsu. Všetko najlepšie do nového roku babuľky moje 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
PS: pre tehuľky len detské 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@purina12345 včera si mi Ty písala že stresujem a dneska Ti to musím napísať zase pre zmenu ja 😀 Vykašli sa na meranie, veď si tehotná 🙂 Buď v kľude, počkaj na návštevu doktora a hotovo. Neboj sa, všetko je v najlepšom poriadku 😉
@vardzikova už nepremýšľam 🙂 najlepšie by bolo vypnúť mozog, keby sa to dalo 🙂
@fifitko25 od ktoreho dna mam zacat robit ovu testy? ako to robite kocky?ja mam teraz mrchu ale chcem tento mesiac skusit testovat 😉
@kandee1201 záleží od dĺžky cyklu, ja mavam 29dnovy a ovu mavam okolo 12DC. Kľudne začnite aj ty skúšať okolo 11-12 DC v popoludňajších hodinách, pred tým treba 2 hodiny nepit 😉
aj ja sa pripajam- vsetko dobre v novom roku- tehulkam nech sa drzia,pekne gulatia a su aj s fazulkami zdrave a snazilkam vsetkym do jednej v novom roku kraaasne 2 ciarocky..a vsetkym vela zdravicka, stasticka,lasky a pohody.. 🙂
a takisto sa idem vrhnut na chlebicky.. 🙂

@lucecita moja, príznaky len občas našťastie, niekedy mi je strašne zle od žalúdka a mám nízky tlak 🙂 🙂 🙂 🙂