Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@kandee1201 ja mám 30 dňový cyklus a testovala som 12ty deň-nič, 14-slabý duch a 15- ovulácia, 17-ty už zase nič.Takže testujem budúci mesiac od 13 dňa..ale rada by som bola ak by som už kupovala iný ako ovu test 🙂
Inak stala sa mi taká vec že 7 DPO mám biely výtok mierne bolesti v podbrušku ako pri menzese a vlhko. Mala som to už aj minulý mesiac ale skončilo silnou menštruáciou. Predtým som nič také nemávala.ani výtok po OVU.Tak možno..dúfam..🙂
No a prajem Vám dievčence nech to výjde a môžeme sa tešiť..bolo by úžasné otehotnieť v tomto prelomovom roku 2012..Ja som síce mala vysnívané novembrové dieťatko ako som ja ale ak by prišlo v Septembri nevadí 🙂 🙂
@danjelca zaleži to aj podľa toho aky maš ovu test,, ja čo som mala predtym tak vždy som mala iba ducha a teraz som si kupila repi clear včera som si robila a bola tam krasna čiaročka.. ešte silnejšia ako kontrolna
Inak babky je lepšie ked aj žena ma pri milovani orgazmus 😅 alebo to nema vplyv na spermoše?
@vardzikova no huraaaa. Tak konecne ti testy funguju? Aj ste vcera poistili? 🙂
@danjelca dakujem tak skusim okolo 12teho podla hlienu mi to vychadza tak okolo 14ale neze prepasnem 😉
@delideli dakujem 😉
@kandee1201
ved prvý mesiac si to vysleduj poriadne a druhý už možeš počet testov znížit.Buduci ja budem testovat až 13-ty deň.Lebo by som sa utestovala k smrti.
@vardzikova ma to vplyv na proces ..že pri orgazme tomu vlastne stahmi pomôžeš.Ale akože podmienka to jasne že nie je.
@alyce ahoj moja 😉 ano konečne funguju.. včera no jasnačka.. taka bola sexovačka že až 😀 ešte to poistim aj dnes a potom už iba obden keby nahodou 😀
@vardzikova vraj je to lepsie,lebo stahmi si spermosky lepsie plavaju tam,kam maju 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@spula22 ale vieš akoto je .. ale včera sa nam to podarilo uplne na rovnako 😅 😅 😅 😅 😅 až sa červenam ako to tu pišem
@vardzikova no čau 🙂 tak mne jedna holka z grafov BT poradila vymazať negatívny ovu test z 18DC a tak mi vrátilo ovu na ten 18 DC, tak teraz je ten môj graf taký, celkom pekný 🙂 http://www.fertilityfriend.com/home/389913
a inak, nám sa naraz podarilo asi len raz, keď si dobre spomínam 🙂 to keď sme išli prvýkrát na ostro 🙂 (len to už bolo po ovu vtedy) 🙂
@vardzikova nám sa podarilo v pondelok narovnako 😀 😀 😀 😀 a teraz sa nám to nepodarilo, ale tak keď už mám v sebe potvorky, tak sa buď urobím sama alebo mi mangelko pomôže 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
Kočeny moje....všetko najsamlepšie želám do Nového roka....budúcim mamičkám s fazuľkou pod srdiečkom želám príjemné tehulkovanie a nám bezfazuľkovým želám krásnu fazuľku v čo najkratšom čase 😵 😵 mám vás všetky rada a o polnoci si na nás všetky spomeniem a pripijem 😉
@kikaneu no super 🙂 teraz to presne vyzerá tak ako má
@lucecita pekne si to napísala moja, aj ja budem na vás myslieť 😉
@purina12345 som rada 🙂 idem dnes žúrovať 🙂 už sa teším 🙂
dievčatá, aj ja vás mám veľmi rada a tiež si budem pripíjať na úspešné tehulkovanie budúcich mamičiek a aj aby nám ostatným rýchlo fazuľky v brušku ostali 🙂 prajem vám všetkým úspešný a pohodový nový rok, plný lásky a zdravia pre vás aj vašich blízkych 🙂
p.s. pridávam ešte aj fotky z kostola a z hostiny, tak môžte mrknúť, ak budete chcieť 🙂
@kikaneu jeeeej mojka maš krasny grafik .. no vidiš a ty si sa bala že ste to prešvihli ..nič sa neboj .. bude ako ma byť... nam sa len dva krat podarilo naraz .. a to bolo akurat včera 😀 dufam že to pomohlo
@kikaneu aj tebe mojka .. všetko dobré
@lucecita ty si neskutočnaaaaa 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 aj tebe milačik prajem krasny novy rok.. 😀
Krasneho SIlvestra vsetkym... Nech je rok 2012 lepsí a uspesnejsi ako tento rok... vsetkym snazilkam prajem // na testiku... 🙂 🙂 🙂
@vardzikova MOJKAAA, dobre som to napísala, nie? 😀 😀 😀
baby stastny novy rok, ja uz cucam, lebo zajtra idem do prace, cize tehu deske sampanske, a snazilky robalte to. cmuk , v novom roku 😉
baby krasneho silvestra a este krajsi buduci rok s fazulkami v brusku a potom s babatkami 🙂

@kandee1201 : ja som zacinala podla doporuceni z pribaloveho letaku, vypocitala som si priemernu dlzku cyklu a podla tabulky som od toho dna zacala robit testiky..ale kedze som po 2-3 cykloch vypozorovala,ze ovulka byva u mna trosicku neskor,tak som to o den dva posunula,nech neminam testy zbytocne..