Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@bubacik5 no ovu bola pred tromi dňami a že by to takto rýchlo fungovalo? 😀 😀 😀 😀 predchvíľkou som zasa naložila záchod a ešte sa k tomu pridalo točenie hlavy....no amen 😠 a už máte dátum svadby či ešte nie? vy ste sa len teraz nedávno zasnúbili, že? ak si dobre pamätám a aj obrovského plyšáka si dostala...
@l_e_n_o_c_k_a mala by si ísť zajtra ku doktorovi lebo toto vôbec neni dobré ☹
@fifitko25 urad prace...ta interpunkcia robi svoje,keby tam bolo ÚP,tak by ti to isto napadlo 😉 v dome matice slovenskej...uz som rada aj kvoli tomu,aby som aj ja nejake peniaze zarabala,aj ked to bude len zivotne minimum...a moj plan je taky,ze po praxi za 4 mesiace ak budem uz cakat babo,tak by som sa hodila na PN,a potom plynulo na matersku,ked uz si platim dobrovolne nemocenske,tak ho musim vyuzit...a vdaka Mihalovi mam cas na otehotnenie do 10.5. 😀 takze uz bol najvyssi cas sa pustit do snazenia 😠
@purina12345 nemozem ist, cely tyzden mame inventuru ☹ iba ak v stredu, vtedy robi doki do 20:00 ale neviem ako to vyriesim s hygienou
@lucecita mozno hej ktovie ako to mas 😉 aj mne bolo poslednou dobou zle...a hlavne na vianoce som mala take motaky, ze som ani z postele nemohla vstat...ale to bolo asi kvoli kramom a nizkemu tlaku. a ano dobre si pametas 😀 plysak je v rodine akysi popularny, vsetci sa s nim chcu fotit a lezia na nom 😀 termin svadby este nemame...zatial len uvazujeme, ci to chceme vobec tento rok. preto si zistujem kolko trvali pripravy, ako sa maju dopredu zajednat veci atd....
@l_e_n_o_c_k_a ach boze to co to 😨
Ahojte baby. Štastný nový rok! Naozaj by mohol byť šťastnejší, než ten predošlý. Aj keď ma fertility dnes dosť vytočilo. Až do dnešného rána mi to ukazovalo, že som ovulku mala 25. decembra na 15DC (tak som to rátala aj ja. tak sme sa pod stromčekom snažilkovali o život) a dnes mi vraj podľa nahodených údajov celé prerátali a ovu posunuli na 19DC. Nechápem ☹ ☹ ☹ http://www.fertilityfriend.com/home/3986b3
@kandee1201 no co ti ja viem, akasi som cela pomylena... a aj stresu mam dost... v poslednom case som malatna, na prvy sviatok vianocny okolo 03:00 som odpadla v kupelni, tak aj ja mam vianocny darcek, modrinu nad obocim, dalsiu na nose a tiez na lici... ked sa dari, tak sa dari ☹ 😠
@l_e_n_o_c_k_a tak ty len chod k doktorovi moja 😖
@simonkazga a aké dlhé cykly mávaš?
@l_e_n_o_c_k_a odpadnúť si mohla aj preto, lebo si slabá z toľkého krvácania.... mám vlastnú skúsenosť, ver mi, choď k dokimu čo najskôr, v tú stredu, keď môžeš, na hygienu teraz nemysli.... to spravíš aj vlhčenými obrúskami - trošku sa poutieraš.... doki pochopí, že keď je problém, tak to inak nejde...... 😒
@fifitko25 mam vystudovanu aplikovanu chemiu a aj ked nas skoncilo 8,tak sa o chemikov nejako netrhaju a co som cakala,ze v ZA to bude lepsie,tak zatial nikde neprijimaju...a este ma dojima,ze beru do labakov stredoskolsky vzdelanych,VS vdelani su pre nich drahi...proste lubim Slovensko 😠
@vavenecka vsetko je v dnesnej dobe vecsinou po znamosti nie
@fifitko25 mavala som tak 4 dnove, a teraz to je uz 12 dni, ano pojdem urcite... je mi do placu 😢

@lucecita dufam, ze to je kvoli fazulke 😀 bolo by to supeeer, hned taky krasny zaciatok roka 😉