icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

fifitko25
1. jan 2012

@l_e_n_o_c_k_a neboj moja, len mysli pozitívne, nebude to také zlé, uvidíš... len to nenechaj zájsť do krajnosti, radšej choď čo najskôr 😉

kandee1201
1. jan 2012

@l_e_n_o_c_k_a ale dajak sa to vyriesi

simonkazga
1. jan 2012

@fifitko25 28 - 29 dní

fifitko25
1. jan 2012

@simonkazga tak to je na ovu ozaj neskoro... no možno už tvoje telo začalo reagovať na oplodnené vajíčko 🙂

l_e_n_o_c_k_a
1. jan 2012

@fifitko25
@kandee1201 v poslednom case chodim len po doktoroch... sa to na mna pekne vali... nemoze to byt vitaminami?

fifitko25
1. jan 2012

@l_e_n_o_c_k_a myslíš, že ich máš veľa alebo málo?

vavenecka
1. jan 2012

@kandee1201 ano,aj ja si myslim..a ti co nemaju znamosti mozu aj od hladu umriet 🙄
@fifitko25 zaujimavy je,len hovorim,ze som si mohla radsej nejaku strednu s vyucnym urobit a pracu by som mala pomaly hned...ale tak snad sa aspon to babo podari a potom sa uvidi,nastastie aspon manzel dobre zaraba,ale dalsi prijem by sa hodil

simonkazga
1. jan 2012

@fifitko25 bola by som najšťastnejšia žena na svete, ak by si mala pravdu. 😀 presnejšie, aby som nebola taká negatívna, budem najšťastnejšou ženou sveta, ak máš pravdu. Včera sa švagrina prekecla, že zajtra musí testnúť, lebo jej mrcha mešká. A to sa vôbec nesnažili. Akurát prvý mesiac po vysadení HAK sa nechránili. My sa už trápime 3/4 roka ☹

l_e_n_o_c_k_a
1. jan 2012

@fifitko25 tento mesiac som zacala uzivat kyselinu listovu aj vitamin E + som zacala pit caje asi 3 druhy (ale tie striedam)

fifitko25
1. jan 2012

@simonkazga poistite aj dnes - pre istotu 😉 veď ako na nový rok, tak po celý rok 😉 a so snažilkovaním to poznám, tiež sa "trápime" takmer rok.... veľmi mimčo chceme a nie je nám zatiaľ dopriaté a niektoré ženy ani nechcú a majú hneď..... ☹

fifitko25
1. jan 2012

@l_e_n_o_c_k_a to by ti uškodiť nemalo... tiež som mala kyselinu listovú, aj železo som brala, aj céčko, pijem alchemilku... to je všetko v norme, problém je niekde v tvojom systéme, ale to ti doki povie, neboj 😉

kandee1201
1. jan 2012

@l_e_n_o_c_k_a neviem ci vitaminami.Nechcem ta strasit moja kamoska bola chora jedla antibiotika potom dostala silnu ms a mala ju dlho tak sla k doktorovi.Povedal jej ze bola tehotna a asi tym ze jedla tie tabl.tak potratila.

simonkazga
1. jan 2012

@fifitko25 niekedy mám dojem, že som prekliata. Nevieš si predstaviť koľko žien otehotnelo v mojom okolí odkedy sme začali. Budem Vám silno držať palce nech máte úspešný nový rok 😀

anait
1. jan 2012

@kandee1201 presne to som chcela napísať, že aj ja som včera čítala, že dlhá ms môže znamenať spontánny potrat...tak @l_e_n_o_c_k_a šup šup doktorovi radšej, nech niečo nezanedbáš, držím palce

l_e_n_o_c_k_a
1. jan 2012

@kandee1201
@anait boze baby nestraste, az mi hrdlo zovrelo od strachu, radsej nejdem nad tym rozmyslat, alebo asi do rána porazi

anait
1. jan 2012

Tak ste ma tu tak nažhavili, že som si počítala, že mám dnes 19.DC ... a ešte mi prosím vás povedzte, že či je na niečo dobré si zapisovať BT do tej tabuľky, čo tu ukazujete stále alebo či si to môžem do svojej písať...a ako sa to robí v tom pc prosííím?

kandee1201
1. jan 2012

@l_e_n_o_c_k_a ale to nebude tvoj pripad neboj asi som to nemala pisat

anait
1. jan 2012

@l_e_n_o_c_k_a prepáč, strašiť ťa určite nechcem

lucecita
1. jan 2012

@vavenecka aj poznám odmietanie VŠ..ja mám vyštudovanú fakultu priemyselných technológii odbor materiálové inžinierstvo zameranie odevná a textilná technológia 🙂 je to vlastne chémia a fyzika textilných vlákien a zamestnať = 0 bodov ☹ ☹ tak robím v jedne firme nákupcu...

azzura
1. jan 2012

@vardzikova u mnanic,tento cyklus ju mam nejak posunutu

purina12345
1. jan 2012

@l_e_n_o_c_k_a to že máš ms neznamená že ťa doktor nevyšetrí, nič neboj a keď sa ti dá choď čo najskôr, a čo to za čaje piješ?

vavenecka
1. jan 2012

@lucecita no presne,kedysi este VS nieco znamenala,ale teraz je skor na pritaz...ja si tiez myslim,ze ked sa uz zamestnam,tak to s vystudovanym odborom nebude mat nic spolocne 🙄

lucecita
1. jan 2012

@vavenecka presne...ja som hľadala aj v odbore chémie a nič...proste VŠ je na príťaž ako píšeš...normálne som si dávala aj žiadosti do butikov keď hľadali predavačky a bohužiaľ....

fifitko25
1. jan 2012

@vavenecka
@lucecita ja mám vystudovany medzinárodný obchod na ekonomickej fakulte a robim na call centre.... To je nedostatkom pracovných príležitosti tu na SR 😠

fifitko25
1. jan 2012

@l_e_n_o_c_k_a spontanny potrat môže byt jednou z príčin, no nemusí... Ked som mala tento problém ja, bol to polyp - vyrastok, Čo potom sám zmizol po liekocj....

fifitko25
1. jan 2012

@simonkazga aj vám to veľmi prajem, aby bol tento rok úspešný 😉

vavenecka
1. jan 2012

@lucecita to som si davala aj ja az pokial som od jedneho znameho nepocula,ze ako predavacku ma nikdy nezoberu,lebo by mi museli dat viac ako daju nejakej so SS...ale to,ze ja by som aj to malo zobrala,nikoho nezaujima 😒

vavenecka
1. jan 2012

@fifitko25 ja som uz bola na dvoch pohovoroch do call centra a vzdy si vybrali niekoho "skusenejsieho" a ja si skusenosti asi tak z prsta vycucam 😀 a na jeden pohovor do call centra som ani nesla,lebo oni zamestnavaju cez agenturu a este ma dorazila,ze vyberove konanie trva 5 hodin!!! akoze keby som isla na riaditela banky,tak to pochopim,ale na pracovnicku call centra? 😕

fifitko25
1. jan 2012

@vavenecka no to Možno bolo u nas - výberové konanie má viac kol a trvá aj 6 hodín....

vavenecka
1. jan 2012

@fifitko25 telekomunikacna firma? 😀