icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

kandee1201
2. jan 2012

@vardzikova tebe sa len robia pneumatiky ale ja ich uz mam 😠

vardzikova
2. jan 2012

@kandee1201 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 mojka no vidiš to už aj na mna prišlo ... ja som to nikdy predtym nemala... 😖

kandee1201
2. jan 2012

@luciok aj ja 10kg horooooooooor

vardzikova
2. jan 2012

@kandee1201 za tieto sviatky? 😲 😲 😲 😲

kandee1201
2. jan 2012

@vardzikova vzdy som sa drzala tak na 55kg a po dvoch rokoch mam 65 hruuuuuuza

kandee1201
2. jan 2012

@vardzikova nee za sviatky

vardzikova
2. jan 2012

@kandee1201 jaaaaaj ... no a ja som si vždy držala.. no nie držala lebo sa mi nedarilo pribrať tak som važila takych 52-53 kedy ako ale teraz mam 55 😠

luciok
2. jan 2012

@kandee1201 😀 😀 Ja sa bojím postaviť sa na váhu teraz po sviatkoch

kandee1201
2. jan 2012

@vardzikova 55 by som chcela mat 😎

vardzikova
2. jan 2012

@luciok 😀 😀 aj ja som sa bala .. ale chcela som vedieť koľko važim..

vardzikova
2. jan 2012

@kandee1201 ja si stale hovorim že si musim ešte uživať toľko kil koľko mam lebo ak pridu detičky tak to určite už tak nebude

luciok
2. jan 2012

@vardzikova Tak toto som vravela aj ja, keď do mňa každý rýpal aká som chudá po štátniciach. Lebo keď pribúdajú roky a deti, tak s tým všetkým pribúdajú aj kilá

vardzikova
2. jan 2012

@luciok no ved tie kilka potom idu pekne hore ... aj by som si dala nieaku dietu ale bojim sa že to bude mať nieaky vplyv na otehotnenie...

luciok
2. jan 2012

@vardzikova Vraví sa, že nízka váha môže byť tiež zdrojom problémov s otehotnením, tak sa až tak neobmedzujem, ale zasa neprejedám sa. Myslím, že na tú výšku mám dobrú hmotnosť.

kikaneu
2. jan 2012

ahojte 🙂 tak už som doma od lekárov 🙂 hormóny sú v poriadku, prsníky tiež, grafy sa doktorke veľmi páčili 🙂 tak nám ostal už len manželov spermiogram 🙂 tak som rada, že ja som v poriadku, dúfam, že aj on bude 🙂 a vy ako? zarezávate v práci?
a graf: http://www.fertilityfriend.com/home/389913 ako včera stúpol, tak dnes klesol 🙂

vardzikova
2. jan 2012

@luciok no to som počula aj ja .. ale ved 55 je fajn čo povieš? pri mojej výške 168 cm 😉

vardzikova
2. jan 2012

@kikaneu no tak to som rada mojka že maš všetko v poriadku ,, už len aby manželik bol v poriadku .. aby si sa zbytočne nestresovala 😉 🙂 ja dnes zarezavam v robotke.. nechce sa mi ale tak čo mam robiť? a ty maš marodku alebo nie?

kikaneu
2. jan 2012

@vardzikova aj ja som rada 🙂 nejak to vydržíš 🙂 a som sa rozhodla, že ešte počkám 🙂 doktorka vravela, že s tým nemá žiaden problém, no aj tak by som jej nerada narobila problémy, vravela, že budú chodiť kontroly strašne....tak ešte počkám a možno po týždni v práci pôjdem k obvodnej, že mám unavené hlasivky 🙂 (čo aj mám, ani prázdniny nepomohli)

vardzikova
2. jan 2012

@kikaneu 😉 🙂 možno je fakt pravdou to že ak to veľmi chceme tak sa nam nedari.. možno potrebujeme mať iné myšlienky.. ja si hovorim že ak to nevyjde teraz tak sa podari .. neskôr ked sa budem zaoberať zariadovaním domčeka vtedy na take veci nebudem mať ani čas ale bolo by to pekné kebyže do noveho domčeka pridem aj s brušom 😀 manželik sa ma pytal včera.. ženička moja ako sa mi citiš? zlaty bol... dnes je doma oddychuje .. on začina pracovať až od pondelka .. bude chodiť na stavbu pracovať lebo by nam už konečne mali prisť namontovať kuchynsku linku ..a s tym marodovanim maš pravdu.. ale ked budeš doma tak čo ? ved cez marodku nechodiš po nakupoch ... 😕

azzura
2. jan 2012

hello

vardzikova
2. jan 2012

@azzura ahoj lasko 😀

azzura
2. jan 2012
azzura
2. jan 2012

@vardzikova cau cica 😉 . Dovolenkujes ci makas. Ja mam cely tzyden dovolenku

vardzikova
2. jan 2012

@azzura ovulku si už mala alebo ti ešte iba začala? 😲

vardzikova
2. jan 2012

@azzura ja nedovolenkujem 😠 😠 😠 chodim do prace.. ale ty si poriadne oddychni mojka a čože tak neskoro na nete ? si sa teraz zobudila? 😀

luciok
2. jan 2012

@vardzikova To je asi tak ako mojich 62kg na 175 cm. Sme ideálne 😀

kikaneu
2. jan 2012

@vardzikova možno hej, no ja to zas až tak neriešim....neviem čím to je, možno som negativisticky naladená....fakt neviem 🙂 idem ešte skúsiť chudnutie 🙂 ešte toto som neskúšala a už sa vo svojej koži necítim dobre....a tiež ešte zariaďujeme, zajtra nám prídu merať kuchyňu na kuchynskú linku 🙂 vy ste si akú dali? a tie kontroly budú chodiť lekárom....či dávali maródky odôvodnene....a ja na gynde nemám prečo maródovať, to fakt skôr s tým hrdlom 🙂

delideli
2. jan 2012

@zabka88 : ahoj vita naspat 🙂 mo my sme sviatkovali tohto roku hlavne kratko a rychlo,ale akurat nam to vyslo do ovulky..

azzura
2. jan 2012

@vardzikova este som nemala, na ovu teste bola testovacia palicka slabsia ako ta kontrolna, tak dufam že dnes budu rovnake, ale vcera ma boleli vajecniky a dnes nic 😒

vardzikova
2. jan 2012

@luciok no takčo potom .. ved maš super vahu nato aku maš vyšku cicka 😀