Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@chorucka aj tebe lasko 😉 🙂
@azzura jaaj .. no tak som zvedava či to u teba zabrali tie semienka ked ich papaš na kilá 😀 😀 😀 jasom sa dala momentalne na grepovy džus .. fuj horky je ako šľak ale čo neurobim 😖
@luciok ja som skor mala problem u chlapov s tym že som chuda a furt to riesia a pritom si nemyslim že som chuda tak ako 😀 😀 @vardzikova
@vardzikova super, že konecne dosla maca. Aj my sa chystame kuknut to video. Ten moj je doma, ale pracuje na PC a ja v spalni si pisem s vami 😀 .
@vardzikova pekna kuchyna, zrusila by som tie rohove policky dole co su, absolutne nevyuzijes a sada tam iba prach, mam take u seba a v novej kuchyni nic take nechcem mat :D radsej si tam dam zavretu skrinku 😉
@azzura jaaa ja niesom chuda teraz som pribrala 😖
@azzura tak ty maš super program teda .. a variť mojka nič? 😀 😀 😀 a ty neobjednavaš macu? ci pockaj my sme sa dohodli že ti ju potom posuniem 😀
Babky potrebujem poradit Manzel ma 5.1 spermiogarm lenze ja mam na testiku uz // neviem ci kaslat na spermiogram alebo co
@vardzikova krasna kuchyna
@gelinka75 možno maš mojka pravdu .. ale ja milujem sošky a take čačky mačky viem že nato sada prach ale aj tak to milujem 😉 🙂
@vardzikova varit nic, treba dojest zbytky zo vcera a este aj kapusta ostala. Zajtra sa bude varit. Akurat len periem 😀 😀
@vardzikova aj ja mam rada sosky, ale ten prach ma tam stve a zas kazdy priestor v kuchyni je dobry, lebo mam tolko veci uz teraz, ze nemam to kam davat 🙂
@azzura dakujem mojka 😉
@azzura no kedze mi lekar povedal ze uz mam kexikovat tak ano ale ovu test mi ukazal az dnes rano 2 krasnucke // Zajtra idem este na folikulometriu Na takej jednej stranke som citala ze je dobre uz 3dni pred ovu kexikovat www.urology.sk/nase-sluzby/spermiogram/
@azzura tak ty maš dnes den fakt že uplne pohodovy.. pohodička ako ma byť 😀
@gelinka75 no vidiš 😉 🙂 dlho mi trvalo kym som si vybrala kuchynu ktora by sa mi pačila lebo všetky maš ja tomu hovorim na jedno kopyto
@vardzikova a este by som premyslela miesto kde budes stat a napr. krajat veci, lebo tam mas miesto mozno len pri tom barovom pulte a tam sa ti otvara skrinka akurat..ale to su len detaily, prepac ak ta moje napady otravuju, ale inak je naozaj krasna 😀
@azzura ajoj....šťastný Nový rok želááám..... 🙂)) ako pokračuješ?....ovu si už mala? ja a môj graf je biedny...http://www.fertilityfriend.com/home/39b54e stále rovnako..a nič mi tam ešte nevyznačilo :(
@vardzikova 😝 si potrebujem oddychnut. Vcera som chcela prat ale mama mi povedalaže na nový rok sa nic take nerobi 😀 . O 14 si spravim ovu test a som zvedava co tam bude, este som od vcera nic nepila. Vcera sme boli u brachu a aboli tam aj rodicia aj druhy brat s rodinou, dospeli kecali a ja som sa ako vzdy hrala s detmi 😀

@kikaneu tak to ti verim .. počkaj pridam vizualizaciu kuchyne aby si mala predstavu .. mam tam aj moj vysnivany barovy pult.. jooj už sa nato tešíííím