icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

purina12345
20. okt 2011

@carie32 no čo počítala si niečo o tých kvapkách?

jorgie
20. okt 2011

@purina12345 😀 😀 😀

carie32
20. okt 2011

@purina12345 až doteraz som trčala v práci, tak som to len tak narýchlo prebehla, ale včuleky idem silno študovať 😎 . Ty si ich objednávala z tej stránky že? dneska ráno som zase robila ovulačný test č.2 a zase nič... hmm asi fakt nemám ovuláciu... ☹

purina12345
20. okt 2011

@carie32 a ktorý si DC?

carie32
20. okt 2011

@purina12345 myslím že je to dneska 23 DC.

purina12345
20. okt 2011

@carie32 no ale keďže bežne mávaš 40 dňový C musíš odpočíťať približne 14 od očakávanej mrchy pretože od ovulácie luteálna fáza trvá 12-16dní u každej individuálne, takže nestrácaj nádej ešte stále ovu môže prísť 😉

carie32
20. okt 2011

@purina12345 ďakujem za povzbudenie, si veľmi zlatá 🙂

purina12345
20. okt 2011

@carie32 😀 ale veľmi rada, ja som si zatiaľ nikdy nerobila ovu test ale čítala som že je ho dobre robiť okolo obeda a pred tým moc nepiť

carie32
20. okt 2011

@jorgie ahoj možem sa spýtať kde ocino robil? ja som z hlohovca.

carie32
20. okt 2011

@purina12345 na tej krabičke zase píšu že je ho dobre robiť ráno a aspoň štyri hodiny predtým necikať, čo je u mňa dosť problém, lebo ja musím cvrkať aj v noci aj dva razy 😀

zuzanka9999
20. okt 2011

čaute kočky aj ja som prvosnžilka, môžem sa k Vám pridať? 🙂

jorgie
20. okt 2011

@carie32
on robil hore na zamocku (on to tak vzdy volal 😀 ) napravnovychovny ustav mladeze...on uz je ale par rokov na dochodku

carie32
20. okt 2011

@jorgie poznám poznám. aj moj dedko tam robil. a predstav si teraz tam visí ceduľka: na pamiatku mladým politickým obetiam komunistického režimu! alebo niečo v tom slova zmysle 😀

carie32
20. okt 2011

@zuzanka9999 vitaj medzi nami! koľko už snažilkujete 🙂 ?

jorgie
20. okt 2011

@carie32 to vazne? 🙂 budem sa ho na to musiet opytat ...ze obetiam komunistickeho rezimu...to je dobre!
@zuzanka999 ahoj 🙂

ebelin
20. okt 2011

Ahojte, aj ja sa pridavam 🙂

carie32
20. okt 2011

@jorgie sto bodov že??? sme skoro odpadli s manželom keď sme to tam čítali 😀 každý z nás dobre vie čo tam boli za "obete" 😀

carie32
20. okt 2011

@ebelin ahoj, vítame Ťa 🙂

ebelin
20. okt 2011

Dakujem 🙂 Baby, ste tu aj nejake co sa snazite dlhsie? Nam sa uz rok nedari... ☹

carie32
20. okt 2011

@ebelin my sa zatiaľ snažíme iba tretí mesiac. Už si absolvovala nejaké vyšetrenia?

ebelin
20. okt 2011

@carie32 ano absolvovala.. nastastie mam starostliveho gynekologa 🙂

rybicka3
20. okt 2011

@ebelin ahoj, vitaj 🙂 my sa snazime pol roka

jorgie
20. okt 2011

@ebelin vitaj medzi nami. my sa snazime uz 6 mesiacov - tento mesiac je nas siesty pokus - akurat (necakam) mrchu zajtra alebo v sobotu 😉

jorgie
20. okt 2011

@carie32 k tym ovulacnym testom - ja som pocula ze neni dobre robit ovulacne testy s prveho ranneho mocu (ako pri tehu teste) najlepsie je niekedy po obede alebo vecer, vzdy v tu istu hodinu. a je dobre limitovat prijem tekutin par hodin pred testovanim...to som ja pocula a pre mna to funguje. ja si robim ovu test ked pridem domov z roboty...posledne dve hodiny v robote sa snazim moc nepit a ked pridem domov spravim test and zvycajne hned potom vypijem pohar vody 😀

rybicka3
20. okt 2011

@carie32 tiez som pocula ze prvy ranny moc nie je vhodne pouzivat na ovulacne testy.dokonca to tusim aj bolo napisane na tych ovulacnych testoch
@jorgie tak vy sa snazite asi tolko co my. nam ale ten siesty pokus nevysiel, akurat konci mrcha a hor sa do siedmeho 🙂 drim palce nech vam sestka prinesie stastie 🙂

carie32
20. okt 2011

@rybicka3 tak skúsim poobede. na tom letáčiku je napísané že teda v ktorúkoľvek hodinu ale že najviac žien považuje za najvhodnejšie prvé ranné "cvrky" , tak som sa riadila podľa toho 🙂

jorgie
20. okt 2011

@rybicka3 dakujem! ja tiez dufam, ze 6ka bude nase stastne cislo 😀
...tak uspesne snazilkovanie prajem!

merryn
20. okt 2011

Ahojte dievčata, mozem sa pridať? Mi sa ideme snažiť tento mesiac po piaty krat....dufam, že to vyjde...ja mam po vysadeny antikoncepcie poruchy cyklu...skoro vobec nechodi iba vyvolavačkami pride...potom mi doky predpisal duphaston tak to bolo ok, ale mala som pocit, ze ovulaciu vobec nemam...teraz treti mesiac užívam kvapky Femi a robia mi dobre lebo som jeden mesiac vynechala duphaston a citila som ze ovulaciu mam...no nepodarilo sa zatial nic...zmenila som dokyho a ten mi predpisal lutenyl a merať si teplotku, tak uz druhy den meriame a zaznamenávame🙂 od 16dna idem brať tie tabletky a tiež som si dala závezok, ze pod stromček nechcem nič ine len fazuľku v brušku....nikdy som pod stromček nedostala čo som chcela, tak dufam, ze teraz dostanem🙂)))))

ebelin
20. okt 2011

@rybicka3 @jorgie tak dufam, ze budete uspesnejsie nez ja a coskoro vam to vyjde 😉

ja som si robila zo zaciatku ovu testy, robila som si ich vzdy po obede a obmedzila som predtym tekutiny.. ale po x negativnych testoch som si ich prestala robit, aj gynekolg mi povedal, aby som si ich nerobila, ze ma to len zbytocne stresuje.. a manzel mi ich tiez zakazal 😀 ze ved sa milujeme bez ohladu na nejaky vysledok testu....
a kedze som si ich kupila cez ebay a v baleni bolo okolo 80ks este stale mam nejako cez 20ks doma v supliku 😀

rybicka3
20. okt 2011

@ebelin no ja ich tiez kupujem cez ebay a pravdupovediac ja som tiez asi este ani jeden nemala ze origos pozitivny.Vzdy mam tu 2 ciarku o cosi slabsiu aj ked viem ze ovulacia prebehla, teda aspon podla teploty, tu meriam kazdy mesiac. a myslim ze tiez mi to priatel coskoro zakaze, lebo asi to s tymi testami trosku prehanam 😉 aj s tymi tehotenskymi... no ked som ich kupila za par euro 50 , no netestni si 😉