icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

zuzanka9999
21. okt 2011

@carie32 ahoj, ďakujem za privítanie. My snažilkujeme iba od augusta, čiže tretí mesiac teraz. A vy? 🙂

meyby
21. okt 2011

@zuzanka9999 ahoj, ja takisto cca od jula, zatial nic, ale tento mesiac mi to meska...sice nikdy som nemala pravidelnu menstruaciu, ale aspon som si zistila kedy mam ovulaciu, zacala som sa viac sledovat ...a stale od ovulacie na 14 dni som dostala menzes , a tento mesiac nic, tak som zvedava...

zuzkag2
21. okt 2011

ahojte .... mozem sa k vam aj ja pridat? aj ja som prvosnazilka, ako ste to pekne nazvali....🙂

minerwa
21. okt 2011

@zuzkag2 Ahoj, samozrejme, ako dlho snažilkujete?

zuzkag2
21. okt 2011

@minerwa ahoj, dakujem 🙂
snazime sa od aprila, teda teraz uz 7 cyklus.
a vy sa ako dlho snazilkujete?

minerwa
21. okt 2011

@zuzkag2 My sme začiatočníci, len 1 cyklus tak sme plný očakávaní. Tak uvidíme : -)).
Držím palčeky.

carie32
21. okt 2011

@zuzanka9999 my presne tak isto ako vy, od augusta sa poctivo snažíme 😀

zuzkag2
21. okt 2011

@minerwa jeeej, ...tak nech nie ste v snazilkovani pokrocili 🙂 drzim moc moc palceky...

minerwa
21. okt 2011

@zuzkag2 ďakujem, si veľmi milá 🙂. Rovnako aj ja Vám držím palčeky. Pekný deň

ebelin
21. okt 2011

Ahojte.... tak ako vidim ja som tu zatial snazilka najdlhsie 😒 Takto o tyzden by som mala dostat lieky na indukciu ovulacie, tak snad s nimi sa nam konecne zadari 🙂

snazilkas
21. okt 2011

@ebelin ahoj, my sa snazime 2,5 roka 🙂

snazilkas
21. okt 2011

@zuzkag2 ahoj, aj ja ta tu vitam 🙂 A nech sa cim skor zadari 🙂

ebelin
21. okt 2011

@snazilkas a uz to riesite aj v centre? viete, ze preco sa nedari? Ja som podstupila uz vselijake vysetrenia a ze mi skusia na 3mes. dat lieky na ovulaciu a ked nic, tak pojdeme do centra... ja v kutiku duse stale pevne verim, ze sa tomu centru vyhneme.. ale uvidime...

snazilkas
21. okt 2011

@ebelin ano, riesime to v Martine v Heliose, aj dnes sme tam boli. Nezistili nam nic, mne akurat anovulacne cykly a taktiez ma liecia len liekmi, clostilbegyt, pregnyl mi dnes pichali, lebo som mala krasne dozrety folik 21mm 🙂 A teraz snazilkovanie a potom duphaston. Tak uvidime, ale doky povedal dnes, ze mam maternicu idealne pripravenu na oplodnenie, tak dufam, ze to tento mesiac vyjde 🙂 Zacala som pit aj alchemilkovy caj, ten mi asi pomohol na sliznicu maternice, lebo minuly cyklus som ju mala nizku, brala som na to estrimax, tento cyklus bola este pred tromi dnami nizka, ale uz stihla narast 🙂 A taktiez papam Femibion 800 od tohto cyklu, tak mozno aj to by mi mohlo nejako pomoct 🙂

purina12345
21. okt 2011

@barborka1446 ahoj, tak máš nejaké správy pre nás 🙂 už čakám na baciliky 😀 T 😀

suz2
21. okt 2011

Ahojte prvosnažilky :o)
môžem sa pridať aj ja? my s manželom snažilkujeme o naše prvé dieťatko od júna tak navážno...antikoncepciu neberiem už odzačiatku tohto roka, ale po jej vysadení som mala problémy s krémešmi, 2x mi ich musela doktorka vyvolať...potom ma vystrašila, že nemám ovulku a že neviem čo všetko...ale dostať s k nej bol problém...človek sa jej ani dovolať nemohol, nie sa ešte dostať na vyšetrenie... tak som zmenila lekára a povedal mi, že by som mala byť OK, dokonca mi zistil, že mám práve ovulku, tak sme sa snažilkovali v ten deň ako o život, hehe :o))) ale o 2 dni na to prišli krémeše... :o( ale hlavne, že mám ovulku, ostatné už háadam príde samo :o) teda mudr. mi ešte zistil , že mám otočenú maternicu, ale že to by nemal byť žiaden problém :o) ale že snažilkovať sa máme radšej zozadu 😀
nebojte, nám všetkým sa to podarí, kočky, a budeme si o chvíľu písať, ako nás tí naši drobčekovia kopkajú v bruškách :o)
tak sa všetky držme :o) tie 2 čiarky ŕaz uvidíme na teste :o)

barborka1446
21. okt 2011

@purina12345 ahojko 🙂 dakujem za opytanie, dnes mam opat dve ciarky na teste 25kovom 🙂 len je trosku slabsia ta druha ciarka, lebo predchadzajuci test bol 10kovy 🙂 😎 teskam, ako ti mam poslat tie baciliky na tvorbu babatka ? :P a ty si na tom akoooo ? 😎

ebelin
21. okt 2011

@snazilkas a tak super, tento mesiac to teda isti uvidis 😀 Alchemilkovy caj, femi kvapky.. atd.. som skusala aj ja.. a Femibion 800 uz beriem vlastne rok 😀

@suz2 - vitaj 😉

suz2
21. okt 2011

@ebelin dakujem a vitam :o)
ako tak citam, tak s tymi vitaminmi a caji sme na to teda rovnako, ja uz tiez si davam caje a vitamin E 400 od februara... ale tak na nieco to musi byt dobre, nie ? 🙂 ked nic ine, aspon mi spevneli nechty... 😉 a snad sa to uz prejavi aj na brusku 🙂

purina12345
21. okt 2011

@barborka1446 tak to je super že sa čiaročka krásne drží, strašne moc sa s tebou teším 😀 ja som 20DC tu je môj graf BT http://www.fertilityfriend.com/home/384016 tak je ešte skoro predpokladať ale pevne verím že to čoskoro výjde. My sa snažilkujeme 5 mesiacov Tento cyklus som začala užívať kvapky Gynex, femibion 800 a od 16DC duphaston, ináč už dlhšiu dobu užívam kyselinu listovú ale na predpis a tiež vit. E 200mg takže mierna podoba narkomana 🙂 Tie baciliky môžu vypadať aj takto 😀 T 😀 T 😀 T 😀 a čím viac tým lepšie aby sme sa tu nepobili 😀

purina12345
21. okt 2011

@suz2 ahoj skús sa pozrieť na fórum kvapky Gynex, niektoré babenky tam písali že im po antikoncepcii pomohli upraviť cyklus, ja ich tiež užívam ale HAk som nikdy neužívala. Tiež som mala cyklus na počkanie ale teraz to vyzerá fakt sľubne 🙂

barborka1446
21. okt 2011

@purina12345 ejha 😎 tak ty si fakt narkoman 😎 ale tak uz citim v kostiach, ze to aj ty das, ked sme to tu teraz takto spustili 😀 heh, kedze som tu nova, len treti den .. tak som nevedela, ako vyzeraju tie bacilky, ktore mam rozoslat, ale tak mas to mat, chytaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj 😵

😀 T 😀 T 😀 T 😀 T 😀 T😀 T 😀 T 😀 T 😀 T 😀 T 😀 T 😀 T 😀 T 😀 T 😀 T 😀 T 😀 T 😀 T 😀 T 😀

suz2
21. okt 2011

@purina12345 ahoj :o)
ďakujem, hneď sa idem na to pozrieť :o) a držim Ti palceky :o)

made
21. okt 2011

@anlady ahoj aj mi sa znazime od septembra a zatial nic.

made
21. okt 2011

@snazilkas ahoj ja mam 2 kamaratky jedna otehotnela po 10rokoch,ked to najmenej chcela lebo konecne sa zamestnala na zmluvu a ta druha mala diagnostikovanu neplodnost a predca.neviem ako to mame v osude.

jorgie
21. okt 2011

Ahojte zienky. Tak, ja som dnes DC29 a mrcha zatial nikde 🙂 ....a vcera vecer ma zacali bolet prsia...nie len pobolievat, ale poriadne boliet... 😀 ja len dufam, ze sa so mnou moje telo zase nezahrava 😠
...zeby sa nam konecne podarilo nieco zamiesit? 😀

zuzanka9999
21. okt 2011

@carie32 a berieš aj nejaké doplnkové vitamíny? ja beriem femibion 800 a priateľ bol vcera na spermiograme, vysledky ma ok nastastie.

zuzanka9999
21. okt 2011

@meyby jeeeeeej tak vam drzim palce nech coskoro sa Vam to podari 🙂 ja furt neviem ako si mam sledovat ovulaciu pretoze snazim sa to odsledovat ovulacnymi testami, a napriklad som si zo srany urobila ovulacny test par dni mozno tri dni po menstruacii a ukazoval mi ze mam ovulaciu. 😖

meyby
21. okt 2011

@zuzanka9999 ja nastastie citim ovulaciu bolestami...takze presne viem kedy je tu, a tri mesiace som si to aj potvrdila ovulacnymi testami, ty necitis bolestami? ak mas MS pravidelny 28 dnovy tak vacsinou je v strede cyklu , ale nemusi, ovulácia je velmi ovplyvnitelna...(stres, choroba....)

purina12345
21. okt 2011

@zuzanka9999 to je dosť možné že mávaš ovu 3 dni po mrche, ono ani neni tak strašne dôležité kedy ju máš ale či ju máš, byť tebou tak sa orientujem na tie dni 😉