Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
azzura delideli
v auguste som bola povedal, že je všetko v poriadku, povedal, že ešte počkáme a potom sa uvidí ako dalej. A to že to môže byť aj psychika s tým súhlasím je to veľmi ťažké aj napriek tomu časovému odstupu :( dakujem baby
@kikaneu : ano, ja som ich kupila v normalnej lekarni, konkretne to bola sunpharma..mali tam vsetky druhy, aj ked boli samozrejme drahsie ako na nete, femi az takmer o 2 eura..ale ked si vezmem postovne a navyse sa mi nechcelo cakat,tak som ich vzala..ani ja ich nevlacim so sebou,nemusi aj v praci kazdy vediet, co beriem a navyse by som ich tam isto zabudla ako sa poznam🙂
no cakam tie nove tehu 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@delideli dakujeeeem velmi pekne. a aky teplomer pouzivas? lebo ja pouzivam klasicky digitalny ale zatial mi ukazuje dva dni to iste 36,5.
@purina12345 jj zajtra si ho skusim zacat kreslit. 🙂
@kikaneu : neviem ci na mna uz aj to ginko nebude kratke 🙂 ale skusim 🙂
@zuzanka9999 : prvy cyklus som pouzivala klasicky teplomer (vyzera ako ortutovy, ibaze namiesto ortute tam je nejaka ina zlucenina) a tiez sa mi zvykli par dni po sebe teploty drzat rovnake..
teraz som si objednala digitalny, ktory meria na dve desatinne miesta, uvidim,ci to bude lepsie..(hlavne sa mi z toho obycajneho niekedy trocha horsie odcitalo a nevedela som sa rozhodnut 🙂
@gelinka75 dakujem ti moc pekne,este mi tp nemeskalo len som zbadala hnedy vytok tak som zlakla tak mi muz vravel nech si spravim hed test a bol pozitivny a ten hnedy vytok prestal,ja som mala priznaky uz 4 dni po ovulke mala som hnede spinenie rano a bolesti v podbruku uz a tyzden pred MS caste chodenie na zachod bolesti noh a bolave prsia
@edmi nemáš začo, už to tu potrebovalo zmenu a pozitívnu správičku 😉 ja nie som tehu, zajtra by mala dôjsť mrcha, tak začneme zas a znova..teraz sme museli dva týždne byť bez, pretože som dostala antibiotiká a zákaz od doktora, bo mám dačo s vaječníkom, ale od tohto cyklu sa môžeme do toho pustiť znova...
tak tento mesiac zasa nic ☹.....do rana zacalo spinenie , mrcha uz klope na dvere 😠 😠 😠 ....skusime zasa po nej a uvidime 🙂

@delideli 😀 skusim este v piatok testnut ak nepride mrska a uvidim 🙂
@purina12345 kupim si este aj ten citlivejsi a uvidim v piatok co a ako 🙂