icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

spula22
16. nov 2011

@delideli 😀 skusim este v piatok testnut ak nepride mrska a uvidim 🙂
@purina12345 kupim si este aj ten citlivejsi a uvidim v piatok co a ako 🙂

inka25
16. nov 2011

azzura delideli
v auguste som bola povedal, že je všetko v poriadku, povedal, že ešte počkáme a potom sa uvidí ako dalej. A to že to môže byť aj psychika s tým súhlasím je to veľmi ťažké aj napriek tomu časovému odstupu :( dakujem baby

inka25
16. nov 2011

inka25@delideli
inka25@azzura
v auguste som bola povedal, že je všetko v poriadku, povedal, že ešte počkáme a potom sa uvidí ako dalej. A to že to môže byť aj psychika s tým súhlasím je to veľmi ťažké aj napriek tomu časovému odstupu :( dakujem baby

delideli
16. nov 2011

@kikaneu : ano, ja som ich kupila v normalnej lekarni, konkretne to bola sunpharma..mali tam vsetky druhy, aj ked boli samozrejme drahsie ako na nete, femi az takmer o 2 eura..ale ked si vezmem postovne a navyse sa mi nechcelo cakat,tak som ich vzala..ani ja ich nevlacim so sebou,nemusi aj v praci kazdy vediet, co beriem a navyse by som ich tam isto zabudla ako sa poznam🙂

kikaneu
16. nov 2011

@delideli no, tak to ani neviem či v mojom okolí taká je, ale cenovo ťa to fakt vyšlo zhruba narovnako 🙂 tá naša skleróza už v tak mladom veku 🙂 aj ja kadečo zabúdam 🙂 dnes som zabudla doma opravené úlohy pre žiakov 😝

delideli
16. nov 2011

@kikaneu : ja co si nenapisem, to si nezapamatam ale najhorise je, ze to co si napisem, neviem potom najst 🙂
mohla som sa rovno pozriet,ci aj na to nemaju nejake kvapky 🙂

kikaneu
16. nov 2011

@delideli na to je ginko dvojlaločné 🙂 v rôznych prípravkoch 🙂

eri28
16. nov 2011

no cakam tie nove tehu 😀 😀 😀 😀 😀 😀

zuzanka9999
16. nov 2011

@delideli dakujeeeem velmi pekne. a aky teplomer pouzivas? lebo ja pouzivam klasicky digitalny ale zatial mi ukazuje dva dni to iste 36,5.

zuzanka9999
16. nov 2011

@purina12345 jj zajtra si ho skusim zacat kreslit. 🙂

delideli
16. nov 2011

@kikaneu : neviem ci na mna uz aj to ginko nebude kratke 🙂 ale skusim 🙂
@zuzanka9999 : prvy cyklus som pouzivala klasicky teplomer (vyzera ako ortutovy, ibaze namiesto ortute tam je nejaka ina zlucenina) a tiez sa mi zvykli par dni po sebe teploty drzat rovnake..
teraz som si objednala digitalny, ktory meria na dve desatinne miesta, uvidim,ci to bude lepsie..(hlavne sa mi z toho obycajneho niekedy trocha horsie odcitalo a nevedela som sa rozhodnut 🙂

eri28
17. nov 2011

@lucecita no co nechodi, ani mne este ma par dni cas 😀 😀 😀 😀 😀 😀
aty ako moja

edmi
17. nov 2011

@rybicka3 ahoj,tak som tehu vo 4TT

gelinka75
17. nov 2011

@edmi gratulujem, konecne prva tehulka, ako sa citis? bola si u dr, ci si robila test 😵

edmi
17. nov 2011

@gelinka75 dakujem,citim sa ok,ale som trska nachladnuta tak lezim,este som nebola u doktora kedze by tam este nevidel chystam sa tak okolo 6 t, a robila som si 2 testy ktore vysli pozitivne

gelinka75
17. nov 2011

@edmi velmi sa tesim s tebou 🙂 davaj na seba pozor a meskalo ti to, ci mala si aj nejaje priznaky? viem, ze si pisala, ale uz si nepamätam 🙂

edmi
17. nov 2011

@gelinka75 dakujem ti moc pekne,este mi tp nemeskalo len som zbadala hnedy vytok tak som zlakla tak mi muz vravel nech si spravim hed test a bol pozitivny a ten hnedy vytok prestal,ja som mala priznaky uz 4 dni po ovulke mala som hnede spinenie rano a bolesti v podbruku uz a tyzden pred MS caste chodenie na zachod bolesti noh a bolave prsia

gelinka75
17. nov 2011

@edmi zaujimave, spätne ak sa zamyslis, ake to bolo hned jasne a aj tak neiste kym si nespravis test :D to boli teda dost vyrazne priznaky

edmi
17. nov 2011

@gelinka75 presne,ale ja som myslela ze aj by sa to mohlo podarit ale bala som sa ze to bude zapal mechura hoci som netusila kde by som prechladla ale som nepocitala s tak skorimi priznakmi ani teraz tomu nechapem ako tak rychlo mozu byt priznaky

lucecita
17. nov 2011

@edmi gratulujeeeeem, no konečne nejaká tehulka...dávaj si na seba pozor 😉 😉 😉

edmi
17. nov 2011

@lucecita dakujem aj ty si tehu? v kolkatom tyzdni??

lucecita
17. nov 2011

@eri28 ak hovoríš o MS, mám dostať zajtra, tak uvidím, ale najradšej by som bola keby nedošla....ináč sa mám fajn a ty ako?

lucecita
17. nov 2011

@edmi nemáš začo, už to tu potrebovalo zmenu a pozitívnu správičku 😉 ja nie som tehu, zajtra by mala dôjsť mrcha, tak začneme zas a znova..teraz sme museli dva týždne byť bez, pretože som dostala antibiotiká a zákaz od doktora, bo mám dačo s vaječníkom, ale od tohto cyklu sa môžeme do toho pustiť znova...

edmi
17. nov 2011

@lucecita ,tak nech sa vam to cim skorej podari teda,ja som cakala 11 mesiacov po MA ale podarilo sa tak verim oktomu ze vsetko bude ok

lucecita
17. nov 2011

@edmi dakujeme, snazime sa ak osa da....uvidime, mozno nam jezisko daco pekne donesie...a ty sa ako citis ako tehu?

edmi
17. nov 2011

@lucecita vies co odychujem lebo som stale unavena ale som aj trosku nachladnuta,tak sa snazim to vylezat ale da sa to a stale som hladna idem sa asi naobedovat🙂))))))))))))))

lucecita
17. nov 2011

@edmi tak to je super a mas aj nejake ine chutky? len sa napapj vzdy ked si hladna, babetko potrebuje aby bola maminka spokojna a napapana 😀

spula22
17. nov 2011

tak tento mesiac zasa nic ☹.....do rana zacalo spinenie , mrcha uz klope na dvere 😠 😠 😠 ....skusime zasa po nej a uvidime 🙂

edmi
17. nov 2011

@lucecita nie chute nemam len byvam hladnaaaa,a unavenaa kazdy sa mi smeje unas doma ze len oddychujem

lucecita
17. nov 2011

@edmi nevadi, oddychovat mas povolenev tomto stave...o 8 mesiacov oddychovat nebudes 😀 iba relaxovat pri babatku...