Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@l_e_n_o_c_k_a no ani mne to väčšinou nechýba,teraz sme netrtkošili vyše dvoch týždňov 😀 ale to som aj preto,lebo že ak by som bola náhodou tehu,tak až sa mimču nič nestane a mm evidentne nemal chuť,takže nič nebolo 😀 ale teraz po ms ma to samozrejme chytilo,a už aj on mal asi plné vajká,tak sme si dali 😠 😀 😀
@vavenecka ty si po mrche? kolky si DC? mozno sa zadarilo 😉
@l_e_n_o_c_k_a no jedine,ze by som mala ovulku strááášne skoro 🙂 dnes 9DC,ale len deň po mrche,lebo sa dlho rozbiehala...ale čítala som aj také,že cez ms otehotneli,takže myslím,že celý cyklus je nádej 😠 a dnes to bolo aj bez nôh hore po sexíku,všetky takéto veci ignorujem,keď sa bude mať čosi splodiť,tak sa splodí 😠 ale aspoň sme si dali synchrónny orgáč,že aj to pomáha 😀
@vavenecka synchronizaciu oblubujem aj ja... 😀 a merias si BT? ci radsej ovu testiky?
@l_e_n_o_c_k_a no len keď nie vždy sa podarí 😀 BT nemeriam,na to som príliš lenivá a testíky sú ešte len na ceste z anglicka 😀 posledný mesiac som len hlienik a krčok sledovala 🙂
@vavenecka ja som zacala merat BT, ale tie hodnoty boli akesi cudne, strasne velke rozdiely medzi 2 dnami... a ovu som si nikdy nenamerala,,, podla mna mam anovulacny cyklus... asi som hypochonder 😔
@l_e_n_o_c_k_a a tak čo som čítala,nemusí mať ženy ovuláciu každý mesiac,ale zas môže mať aj dve za mesiac,tak neboj,výnimka by si nebola,keby to tak bolo...a hlavne vieš,že otehu môžeš,potom už len aby sa bábo udržalo
@vavenecka odchadzam do hajan, bo uz nevydrzim sediet, tak ma chrbat bolí...
dobru noc vsetkym 🙂 vidime sa zajtra 😉
@l_e_n_o_c_k_a no moja,akurát som sa aj ja išla rozlúčiť...už sa mi očká zatvárajú a ráno vstávať 😒 sladké sníčky a zajtra nech dobre dopadneš u dr. 🙂 papiiik
kočky, tak ja už asi po ovu 😒 ale ani neviem kedy bola, hlienik taký všeliaký...sem.tam neurčitá bolesť v ľavom vaječníku...hmmmmmm...no a milkovali sme sa len vo štvrtok a dnes 2x, lebo sa inak nedalo...3 ovu testy stredu, štvrtok a v piatok mi vyšli divne...ešte ten štvrtok najsilnejší duch,ale pri ovu testoch je to nanič, včera ani dnes som už netestovala...aspoňže tie sexíky naše sú úžasné,lebo my to stále chceme 😀 ...a nie len z povinnosti a nepozeráme na to, že či ovu bola či bude...teším sa spolu s vami z prekročenej 1000...hip-hip huráááááá do tej ďalšej...držím palčeky gelinke aj eri...brú nocku 🙂
ahojte tak mi sa snažíme od septembra a zatial nič, je to asi fakt všetko o psychyke 🙂 Mám neprevidelné krámy tak mi kamoška poradila gynex kvapky mali ste ich niekto?
Od utorka mešká🙂)) Dúfam,že sa zajtra nedovalí🙂 Ak nie,dávam si rande s lekárňou a vrhnem sa na testík :P Držím vám všetkým pršteky budúce maminky ;)
@kikaneu na svadobnu sa chystame na Capri ale autom 🙂
baby uz 3 dni bojujem z rannymi nevolnostami pijem rano len kakao, nic do seba nedostanem, a aby mi nebolo smutno vcera som to mala aj vecer 😠 😠 😠
drobec si robi co che 😕
baby ja mam taku smiesnu otazku, ako mate menzes, mne sa posunie vzdy o par dni dopredu, napr 5 dalsi mesiac 2 - 3 cakam.................
a kalkulacka mi vypocitaa, ze som mala dostat vcera to sa mi zda skoro 😀 😀 😀 😀
baby uz klesam, mala som aj naznaky mrchy takze tento mesiac ma dost ponatahovala 😠 http://www.fertilityfriend.com/home/38a231
Caute kocky, tak som zasa v čakárni medzi tehotnymi 😉 Dúfam že sa tu na mňa čosi nalepí 😀

@vavenecka u nas je to prave naopak, moj ma chut stale... on a unaveny? nehrozi 😉 😅 ja by som vedela fungovat aj bez 😀 ale ktovie ako dlho by mi to vydrzalo 😀