icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

kandee1201
30. jan 2012

@mata_ba a preco to teraz nechces??? 😕

bipa
30. jan 2012

Ahojte kocky snazilky 🙂 Som tu novaaaa...

Ja s muzom sa snazime od novembra. Ja som mala ovu minuly tyzden (samoska sexik bol) ,.. 4 dni po ovu spinim :/ az do teraz, uz je to 5 dni. Teta cervena by mala prist zajtra ci po zajtra. Ja som spinila aj pred mesiacom, teta cervena neprisla ale meskala 2 tyzdne. Aj niektora z vas ma podobne skusenosti? Ja vyhladavam na googli vselico, ze chyba progesteron, ci neplodnost..Ja sa bojim! Piste baby 🙂 Dik

mata_ba
30. jan 2012

@kandee1201 kvoli tomu DNP..lebo keby som teraz zostala tehu,tak by som si to platila uplne zbytocne...nemohla by osm ist na pn,aby sa peniazky vratili a zaroven by som mala na prd matersku..ale keby som zostala tehu trebars o mesiac-dva,uz by to bolo super 🙂 materska by sa krasne zvysila 🙂

ivnik
30. jan 2012

@bipa ahoj, vitaj medzi nami 🙂 Kedy si vysadila antikoncepciu??

mata_ba
30. jan 2012

@bipa ahoj,vitaj medzi nami 🙂 a bola si vtedy u lekara?ono toho moze byt viac..zalezi akej farby mas vytok,ci mas bolesti atd..ale nemysli hned na neplodnost 😉

kandee1201
30. jan 2012

@mata_ba ahaa si davas poistenie 😉 ja mam od oktobra 😒 tak ked sa do jula nezadary idem na pn

vavenecka
30. jan 2012

@mata_ba a tak nikdy nevieš 😀 tak sa ideš zajtra prihlásiť? ale musíš sa v mieste trvalého bydliska 😠

kandee1201
30. jan 2012

@bipa vitaj 😉

vavenecka
30. jan 2012

@kandee1201 ja od augusta,čiže v máji idem na PN prinajhoršom,prinajlepšom na rizikové 😀 😀

spula22
30. jan 2012

@bipa ahoj a vitaj a skoro 2// na testiku 😀 😀

mata_ba
30. jan 2012

@kandee1201 to mas dobre este...lebo ja si to platim uz nejake 4 roky,vies?takze dost blbe...ale idem sa este nahlasit zajtra...
@vavenecka viem,ale za mna to vybavi mamina 😅 aj predtym mi to nahlasili sestri 😅 😅

vavenecka
30. jan 2012

@mata_ba jaaj tak 🙂 a ty si to aj aktuálne platíš? lebo to by si sa musela dnes odhlásiť a zajtra prihlásiť,neviem,či sa to dá aj spätne...

eri28
30. jan 2012

@chorucka ahoj 5 januara pametam si na nu vtedy som koncila z antikoncepciu a tak som si asi domrvila cyklus, ze prisla o 10 dni skor 😉

mata_ba
30. jan 2012

@vavenecka ano,ano 🙂 dnes odhlasujem,zajtra prihlasujem 🙂 ono sa to da aj postou..staci peciatka s dnesnym datumom a so zajtrajsim datumom 🙂

mata_ba
30. jan 2012

zienky,opustam vas..majte sa pekne..zajtra som tu 😉 papaaa

vavenecka
30. jan 2012

@mata_ba no ty si aká šikovná 😠 ccc 😀 aj tebe pekný zvyšok dníka,paaaaaaps 🙂

kandee1201
30. jan 2012

@vavenecka 😀 dufam ze bude prinajlepsom

vavenecka
30. jan 2012

@kandee1201 podobne,aby si tiež hneď na materskú nastúpila 😉

kandee1201
30. jan 2012

@mata_ba neviem no ci to mam dobre ja neverim ze budem dovtedy tehu a este k tomu v lete marodovat a sediet doma katastrofa

bipa
30. jan 2012

@mata_ba Ano bola som u lekara, take cudne...nezijem na svk, sla som u dr. a pytala som sa ze chcem aby ma poslal na gyndu, obvodny lekar povedal ze aj on mna moze vysetrit, nech si dam dole gate, a ze som vse v poriadku, a upozornil ze prave mam ovu 🙂 robil mi vyter z cytolog.testu. Dostala som odpoved ze mam nejak mierne a nejasne a ze si mam spravit znova az za pol roka. To ma vytocilo, zajtra mu poviem a chcem aby ma poslal na GYNEKOLOGIU, a nie u neho. Tak uvidim 🙂 Vies, ked vygooglujem a vacsinou natrafim na strasidelne "pribehy" o spineni.

bipa
30. jan 2012

@ivnik Ja antikoncepciu neuzivam, naposledy ked som mala 18 a uzila som len pol roka a vysadila som. teraz mam 24.

bipa
30. jan 2012

@spula22 Ak mi teta cervena nedorazi, meska..spravim si tt o par dni. Ani som necakala ze otehotniet nie je lahke.

aliaxa
30. jan 2012

baby dnes ma moj milacik poziadal o rucku 🙂 🙂 🙂

vardzikova
30. jan 2012

Čaute lasky dnes som vôbec nemala čas prisť na net cely den som len pracovala a pracovala
hrozne zasa začinam pociťovať bolesť v podbrušku 😖 vôbec neviem čo sa to deje ak to neprestane tak pojdem na pohotovosť

vardzikova
30. jan 2012

@lucecita ja som mojka objednana až na dvanastu ... 😔

aknedz
30. jan 2012

@azzura ahoj, nakukla som sem aby som Ti popriala veľa šťastia v nemocnici, nech Ti to rychlo ujde a čo najlepšie výsledky, nech to má svoj účinok! 😉

eri28
30. jan 2012

@vardzikova moja bolest mam aj ja zo svyhnutej prace, davam paracetam 😠

aknedz
30. jan 2012

@vardzikova ahojky, ak je to taká tlačivá, pichavá alebo ťahavá smerom do brucha, tak sa ti zväčšuje maternica, bavyše to môžeš mať aj zo stresov z prace, ja keď sa rozčúlim, tak ma tlačí podbruško...tak si pekne polež a oddychuj...ale ak ti to neprejde tak pre pokojnu dušičku si skoč na tu pohotovosť 😉 ale verím, že to prejde!

gelinka75
30. jan 2012

baby uz sa mi mrchana spusta, konecne ma donatahovala 😠 😀 ideme do dalsieho kola

gelinka75
30. jan 2012

@vardzikova podla mna chod radsej uz teraz nech ta pozru 😨