Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@vardzikova Ahoj, vidim ze cakas babo 🙂 gratulujem 🙂 len zo zvedavosti, ako dlho si cakala?
@mata_ba ozaj,práve mi napadlo,že keď ty si si to už platila,tak už budeš mať kedykoľvek tých potrebných 270 dní poistenia za posledné dva roky pred nástupom na MD...takže kľudne môžeš už otehu aj teraz,stačí ti platiť tých 27 či 26 týždňov aby sa ti z čoho mala vyrátať MD,potom to kľudne môžeš zrušiť 😉 aspoň tak mi písala teta zo sociálky,keď som sa jej nejaké otázky pýtala...suma sumárum,ploďte kedykoľvek! 😀
@gelinka75 ako to že spúšťa? nijeeeeeeeee 😠 😠 😠 😠 😠
@vardzikova no ahoj lásko, a ja že čo je s tebou, keď nepíšeš...tak ja tak zrána, dúfam, že mi zistí dačo iné a nie cystu 😕
joj dievčatá, mám nejakú depku.....idem vyvesiť prádlo a už tretíkrát upratať kuchyňu.....chcem už svoju vlastnúúúúú, nechcem byť otrokom..... ☹
ahojte dievčatá, tak som tu dočítala hádam 15 strán, nech som v obraze 😉 u mňa okrem rána u doktora - ktorý potešil - nič extra, len všetko zle.... dedko sa má horšie, na liečbu nereaguje, už dlho v nemocnici nevydrží 😢 v robote som mala opäť neskutočný stres, zas som prišla domov s migrénou, ktorú ešte cítim 😢 dnes sa robilo hodnotenie a aj napriek mojim nadčasom a práce z domu som nesplnila jeden zo svojich dvoch štvrťročných cieľov, takže nebudem mať dobrú odmenu ☹ na porazenie, zodpovednosti a práce ako pre troch, ale na výplate veľké ..... 😖
@gelinka75 aj ja som mala minulý cyklus pekný, ukážkový a nič z neho...povedala som si ok, idem ďalej, ale teraz končím s meraním...včera som sa na 100% rozhodla...dnes ma strašne bolia prsia, už len pri chôdzi, sú strašne ťažké 😠 😠 a bolesti ako keď majú prísť krámy, tak ani ja z toho už nič mať nebudem 😠 😠 😠 😠 😠
@aliaxa moja skus vyplachy rosalginom....
@lusinda1989 vnutri to nemam iba na bokoch a ma to svrbi uz mam s toho nervy
@aliaxa ako na bokoch? ako zvonku na tele?
@aliaxa a gratulujem k zasnubeniu? cakala si to ? a ako to prebehlo?
@lucecita nuž, zmeniť zamestnanie bude trošku ťažké, nikto ma nevezme, keď chcem ísť na materskú.... 😒 chcela by som v rámci firmy na iné oddelenie, ale to tiež ma nikde nevezmú, keď sa chystám otehu.... a tiež mám v pláne, ak zistím tehu, ísť na PN alebo na rizikové.... nebudem nič riskovať a zbytočne sa nervovať len a len kvôli robote....
@vavenecka cauky mojka... no ja som bola dnes na tej vyvolavacke ☹ doktor povedal, ze mam cakat... ja uz cakam rok a prd z toho 😠 idem vymenit doktora... okrem toho ma seklo, takze dalsie dve injekcie... dnes si z mojho zadku urobili terč 😝
@l_e_n_o_c_k_a chúúúúúúúúúďatkoooooooooooooo.... tiež som dostala jednu injekciu do zadočku, ale ja zas takú lepšiu ako ty, na ovulku ....

baby nieco na mykozu mi poradte aqvitox mi nejak nepomaha ani canesten