icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

aliaxa
30. jan 2012

baby nieco na mykozu mi poradte aqvitox mi nejak nepomaha ani canesten

bipa
30. jan 2012

@vardzikova Ahoj, vidim ze cakas babo 🙂 gratulujem 🙂 len zo zvedavosti, ako dlho si cakala?

vavenecka
30. jan 2012

@mata_ba ozaj,práve mi napadlo,že keď ty si si to už platila,tak už budeš mať kedykoľvek tých potrebných 270 dní poistenia za posledné dva roky pred nástupom na MD...takže kľudne môžeš už otehu aj teraz,stačí ti platiť tých 27 či 26 týždňov aby sa ti z čoho mala vyrátať MD,potom to kľudne môžeš zrušiť 😉 aspoň tak mi písala teta zo sociálky,keď som sa jej nejaké otázky pýtala...suma sumárum,ploďte kedykoľvek! 😀

lucecita
30. jan 2012

@gelinka75 ako to že spúšťa? nijeeeeeeeee 😠 😠 😠 😠 😠

@vardzikova no ahoj lásko, a ja že čo je s tebou, keď nepíšeš...tak ja tak zrána, dúfam, že mi zistí dačo iné a nie cystu 😕

kikaneu
30. jan 2012

@gelinka75 joooj, nieeee, to nemôže byť pravda..... 😢

gelinka75
30. jan 2012

@lucecita @kikaneu no co mam robit toto bol asi najdlhsi cyklus v mojom zivote 😀 😝

kikaneu
30. jan 2012

@gelinka75 no veď to, že už asi nič....ale tak sľubne to u teba vyzeralo 😒

kikaneu
30. jan 2012

joj dievčatá, mám nejakú depku.....idem vyvesiť prádlo a už tretíkrát upratať kuchyňu.....chcem už svoju vlastnúúúúú, nechcem byť otrokom..... ☹

gelinka75
30. jan 2012

@kikaneu aj mna to stve, lebo nemusela ma takto natahovat, ked mi vzdy radsej chodila skor, tak len to jej vycitam, inak som neni nejak na nervy z toho, to cakanie ma ubijalo viac 😉

fifitko25
30. jan 2012

@gelinka75 a je to isto mrcha??? 😨

fifitko25
30. jan 2012

@azzura mojka, drž sa a prajem len priechodné vajkovody 😉 myslíme na teba a ozvi sa hneď, ako budeš môcť 🙂

fifitko25
30. jan 2012

ahojte dievčatá, tak som tu dočítala hádam 15 strán, nech som v obraze 😉 u mňa okrem rána u doktora - ktorý potešil - nič extra, len všetko zle.... dedko sa má horšie, na liečbu nereaguje, už dlho v nemocnici nevydrží 😢 v robote som mala opäť neskutočný stres, zas som prišla domov s migrénou, ktorú ešte cítim 😢 dnes sa robilo hodnotenie a aj napriek mojim nadčasom a práce z domu som nesplnila jeden zo svojich dvoch štvrťročných cieľov, takže nebudem mať dobrú odmenu ☹ na porazenie, zodpovednosti a práce ako pre troch, ale na výplate veľké ..... 😖

lucecita
30. jan 2012

@gelinka75 sakra, a tak som verila, že to vyjde...prečo to vždy takto skončí? graf si mala krááásny a nič z toho...mrzí ma to 😢 😢
ja som sa rozhodla, že ak to teraz nevyjde, toto je môj posledný meraný cyklus...kašlem na meranie, aj tak mi to nejak nepomáha 😒

gelinka75
30. jan 2012

@fifitko25 tak zatial je to na zaciatku, ale je 😠 😔

gelinka75
30. jan 2012

@lucecita no ved to, ze mam prd z toho, s takym vystavnym grafom a mrcha dosla, tak uz asi krajsi ani nebudem mat 😀 nemeriam uz 😎

lucecita
30. jan 2012

@fifitko25 micka, drž sa...dedkovi sa určite polepší, uvidíš 😉 😉 robota je veľakrát nevďačná, ale musíme vydržať, lebo človek je rád za akúkoľvek robotu v tomto čase...držím palčeky, nech to s dedkom dopadne dobre a myslím na teba 😉

fifitko25
30. jan 2012

@gelinka75 nie je to len špinenie? lebo niektoré tehuľky špinia na začiatku... hm? už normálne tečie?

gelinka75
30. jan 2012

@fifitko25 tak to zatial nie, ale je cervena, nie hneda ☹

fifitko25
30. jan 2012

@lucecita lucinka ale mňa to už nebaví.... možno som posledný cyklus aj preto vajko neudržala, lebo som od začiatku roka mávala pravidlene každý druhý deň migrénu - z roboty 😠 už nevládzem, som vyčerpaná 😢

lucecita
30. jan 2012

@gelinka75 aj ja som mala minulý cyklus pekný, ukážkový a nič z neho...povedala som si ok, idem ďalej, ale teraz končím s meraním...včera som sa na 100% rozhodla...dnes ma strašne bolia prsia, už len pri chôdzi, sú strašne ťažké 😠 😠 a bolesti ako keď majú prísť krámy, tak ani ja z toho už nič mať nebudem 😠 😠 😠 😠 😠

fifitko25
30. jan 2012

@gelinka75 😒 ☹ 😒 ☹

lusinda1989
30. jan 2012

@aliaxa moja skus vyplachy rosalginom....

lucecita
30. jan 2012

@fifitko25 ja viem, že ťa to nebaví, tak sa daj na PN alebo skús zmeniť zamestnanie, neskúšaš hľadať dačo nové?

gelinka75
30. jan 2012

@lucecita no ty este mozes byt, ja uz nebudem brat ani femibion ani kys. listovu, to mi sposobili tieto vitaminy tie bolesti na mrchu pomaly od ovulacie, ked som to nebrala nic som necitila

aliaxa
30. jan 2012

@lusinda1989 vnutri to nemam iba na bokoch a ma to svrbi uz mam s toho nervy

lusinda1989
30. jan 2012

@aliaxa ako na bokoch? ako zvonku na tele?

lusinda1989
30. jan 2012

@aliaxa a gratulujem k zasnubeniu? cakala si to ? a ako to prebehlo?

fifitko25
30. jan 2012

@lucecita nuž, zmeniť zamestnanie bude trošku ťažké, nikto ma nevezme, keď chcem ísť na materskú.... 😒 chcela by som v rámci firmy na iné oddelenie, ale to tiež ma nikde nevezmú, keď sa chystám otehu.... a tiež mám v pláne, ak zistím tehu, ísť na PN alebo na rizikové.... nebudem nič riskovať a zbytočne sa nervovať len a len kvôli robote....

l_e_n_o_c_k_a
30. jan 2012

@vavenecka cauky mojka... no ja som bola dnes na tej vyvolavacke ☹ doktor povedal, ze mam cakat... ja uz cakam rok a prd z toho 😠 idem vymenit doktora... okrem toho ma seklo, takze dalsie dve injekcie... dnes si z mojho zadku urobili terč 😝

fifitko25
30. jan 2012

@l_e_n_o_c_k_a chúúúúúúúúúďatkoooooooooooooo.... tiež som dostala jednu injekciu do zadočku, ale ja zas takú lepšiu ako ty, na ovulku ....