icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

vavenecka
30. jan 2012

@kikaneu
@lucecita
@l_e_n_o_c_k_a
@fifitko25
dobrú srdiečka,idem ja offík z koňa,pekný večer ešte 😵

lucecita
30. jan 2012

@kikaneu zajtra by som chcela dať do práčky obliečky, čo som sobotu menila a ožehliť kopu prádla čo tu mám...navarené ešte je, tak nemusím a potom rozpošlem pár žiadostí ešte...a ty?

kikaneu
30. jan 2012

@vavenecka dobrú 🙂

kikaneu
30. jan 2012

@lucecita zaujímavý deň....ja chcem umyť kúpeľňu a dlážku v spálni....okrem toho ešte dopísať nejaké prípravy do práce, nachystať si všetko, čo si musím so sebou už do tej práce zobrať, na jednu kôpku a variť už nejdem ani za svet, zajtra je doma mama, tak nech varí ona..... 😉

lucecita
30. jan 2012

@vavenecka papa a dobrú 😉
@kikaneu tiež zaujímavý program, ja som zabudla, že ty už ideš stredu do roboty...aj sa tešíš?

l_e_n_o_c_k_a
30. jan 2012

@vavenecka
@kikaneu aj ja sa lucim,, dobru noc zienky 🙂

kikaneu
30. jan 2012

@lucecita teším, budú to dva náročné dni 🙂 ale teším sa, už potrebujem zmenu, dlhšie by som to doma už nezvládla a vybuchla, že som tu za slúžku (lebo som)...dobre, že už idem 🙂 aj my chýbali deti 🙂

kikaneu
30. jan 2012

@l_e_n_o_c_k_a dobrú Leni 🙂

lucecita
30. jan 2012

@kikaneu mne je doma super, som zvedavá na tie peniaze čo dostanem, šak to DNP mi je ináč na nič 😀 😀 😀 😀 a štát ošklbáva nás, tak idem aj ja jeho 😅

kikaneu
30. jan 2012

@lucecita no hej, aj mne by bolo, keby sme už mali vlastnú kuchyňu 😠 a tak aj ja som si chcela vrátiť peniažky z DNP, ale ani mi doktorka nechcela dať PN na dlhšie ani sa už necítim zle, tak kašlem na to 🙂

kikaneu
30. jan 2012

@lucecita idem aj ja, pozriem panelák 🙂 dobrú noc moja 🙂

p247
30. jan 2012

Ahojte, tak viete, co? Dnes som si robila tehotensky test, menstruacia mi meska 5 dni a prsia ma uz zacali boliet tak 10 dnipred planovanym prichodom menstruacie. Hm... test vysiel tak, ze jedna ciarka je uplne vyrazna a druha - je viditelna, ale nie tak jasne - takze povedzte mi som v tom? Dakujem - Nechcem sa predcasne tesit

lucecita
30. jan 2012

@kikaneu aj ja pozerám panelák...tak fajne, dobrú nôcku aj tebe a zajtra si píšeme... 😉

kandee1201
30. jan 2012

@p247 no asi siiiiiiiiiiiii 😀 ked mas ducha na teste blahozelaaam

eri28
30. jan 2012

@fifitko25 ano chodim 3 dni v tyzdni 😉

spula22
30. jan 2012

@p247 tomu sa hovori duch 🙂 takze to tak vyzera, ze gratulujem 🙂

spula22
30. jan 2012

@vardzikova laska moja de siiiiiiiiiii?? micka co to pocuvam, ze mas bolesti? a bola si na pohotovost,co ti povedali? 😅

spula22
30. jan 2012

@gelinka75 😒 😒 😒 ☹ ☹ 😠 😠 😠

micinka91
30. jan 2012

@azzura šak práve,že tak dlho ešte nemeškala..týždeň..tak som myslela,že snáď tak už niečo bude ☹

micinka91
30. jan 2012

@mata_ba meška už týždeň..tak nechápem 😠

chorucka
31. jan 2012

Baby nemozem spat tak ňuram 😀 @azzura
@lucecita
@kikaneu
@eri28
@mata_ba
@gelinka75 a spol. http://tehotenstvo.academy.sk/index.php?click=7 som to omrkla od prveho tyzdna 😀

eri28
31. jan 2012

@chorucka ty herecka
😀 😀

gelinka75
31. jan 2012

no tak som 1DC 😀

eri28
31. jan 2012

baby mam take maliate prsia ako nikdy a boleli celu noc, tak som mojho pootravovala, ze chcem novu podprsenku kupit, pojdeme dnes, asi a bude tehotenska, uz aj na kojenie 2v1 velmi prakticke 😀 😀 😀 😀

eri28
31. jan 2012

este mam otazku mavam taky lepkavy hlien vyzera ako pred ovulkovou, objavi sa mi po sexe, ked bojovnici opustaju moje telo, moze to byt preto, ved nemozem mat tak casto ovulko AKO SEXIK NAPR, KAZDY TYZDEN, teraz sme polavili mojmu sa nechce ako vzdy a mne sa teraz tak casto nechce 😀 😀 😀 😀 😀 😀

eri28
31. jan 2012

baby ja som asi 3 tyzden a 5 den este dva dni cise mrcha nechodi, vzdy nacas aj skor 😉 a budem v 4 tyzdny 😉 ufff

nasla som si moje spoluputnicky ze oktobrovky 2012, ale nebojte sa VAS NEOPUSTIM 😉 😉 😉 😉 😉 😀 😀 😀 😀 😀 , nikdy 😕

anlady
autor
31. jan 2012

Dobré ránečko prajem, ako ste sa vyspinkali? a babulky ja stále nič, len jemný výtok 😒 a dnes že 49 DC, haluz 😖

chorucka
31. jan 2012

@eri28 ahoj a kedy planujes este testnut vies ja som zvedava ze ako // silneju 😀

chorucka
31. jan 2012

@anlady ahoj nasla som taku stranku tam je vsetko popisane od 1tyzdna tuto vysie je link tam sa pise aj o spineni nieco len neviem uz pod ktorim tyzdnom to bolo

chorucka
31. jan 2012

@gelinka75 ahoj skoda ze ta mrcha prisla Ja idem dnes na folikulometriu sice folik tam uz asi nebude kedze ovu uz bola ale lekar sa chce mrknut Bezim oholit nozky 😀