Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@l_e_n_o_c_k_a dobrú Leni 🙂
Ahojte, tak viete, co? Dnes som si robila tehotensky test, menstruacia mi meska 5 dni a prsia ma uz zacali boliet tak 10 dnipred planovanym prichodom menstruacie. Hm... test vysiel tak, ze jedna ciarka je uplne vyrazna a druha - je viditelna, ale nie tak jasne - takze povedzte mi som v tom? Dakujem - Nechcem sa predcasne tesit
@p247 no asi siiiiiiiiiiiii 😀 ked mas ducha na teste blahozelaaam
@vardzikova laska moja de siiiiiiiiiii?? micka co to pocuvam, ze mas bolesti? a bola si na pohotovost,co ti povedali? 😅
no tak som 1DC 😀
baby mam take maliate prsia ako nikdy a boleli celu noc, tak som mojho pootravovala, ze chcem novu podprsenku kupit, pojdeme dnes, asi a bude tehotenska, uz aj na kojenie 2v1 velmi prakticke 😀 😀 😀 😀
este mam otazku mavam taky lepkavy hlien vyzera ako pred ovulkovou, objavi sa mi po sexe, ked bojovnici opustaju moje telo, moze to byt preto, ved nemozem mat tak casto ovulko AKO SEXIK NAPR, KAZDY TYZDEN, teraz sme polavili mojmu sa nechce ako vzdy a mne sa teraz tak casto nechce 😀 😀 😀 😀 😀 😀
baby ja som asi 3 tyzden a 5 den este dva dni cise mrcha nechodi, vzdy nacas aj skor 😉 a budem v 4 tyzdny 😉 ufff
nasla som si moje spoluputnicky ze oktobrovky 2012, ale nebojte sa VAS NEOPUSTIM 😉 😉 😉 😉 😉 😀 😀 😀 😀 😀 , nikdy 😕
Dobré ránečko prajem, ako ste sa vyspinkali? a babulky ja stále nič, len jemný výtok 😒 a dnes že 49 DC, haluz 😖

@kikaneu
@lucecita
@l_e_n_o_c_k_a
@fifitko25
dobrú srdiečka,idem ja offík z koňa,pekný večer ešte 😵