icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

mata_ba
31. jan 2012

@spula22 nechame sa prekvapkat,ale nevadilo by mi vynimocne,keby sa nezadarilo 🙂 kvoli tomu DNP...

@luciok uvidime,kto vyhral 😀 a vies co je haluz?uz druhykrat som si to vsimla..ze hned po ovulke sa mi nafukne brucho 😕

luciok
31. jan 2012

@mata_ba Ja to mám tiež tak, ktovie prečo..

lucecita
31. jan 2012

Dobré ránko žienky, tak ja takto s grafom http://www.fertilityfriend.com/home/38cf56 nejak klesám, hádam to nič neznamená, cicíky stále bolia a bruško s bolesťou ako mrchaňa 😠
@kikaneu no ani sa nečudujem, že máš dobré ránko 😀 😀 ale pekný graf máš 😉
@gelinka75 to snáď nieeeeeeeeeeeeeeeeee 😒 😒 😒

gelinka75
31. jan 2012

@chorucka @spula22 @lucecita @fifitko25 no co narobim, vsak dlho ma natahovala, teraz jak skonci idem si davat atb co mi predpisala dr. snazilkovanie budeme stihat len tak tak asi raz pred ovulkou, to bude dost perne 😀 chvilu mi bolo aj smutno, ze nic, ale tak stale je nadej a ideme podla planu 😀

mata_ba
31. jan 2012

@luciok tak som rada,ze nie som sama 🙂

@lucecita dobre ranko..hadam este stupnes 🙂

mata_ba
31. jan 2012

@gelinka75 presne tak,hlavu hore..nabuduce to vyjde 😉

luciok
31. jan 2012

@mata_ba Neviem ako ty, ale ja som si pri tom myslela, že sa dačo deje - niečo dobréé 🙂

lucecita
31. jan 2012

@gelinka75 veď práve, že dlho naťahovala, nechala nás v napätí, mrcha jedna 😠 😠 😠 tak vás čaká perný cyklus, no pekne 😀
@mata_ba dúfam aj ja... 😖

mata_ba
31. jan 2012

@luciok minuly cyklus som si to myslela aj ja,lebo sa mi najprv to brucho nafuklo,potom prsia zvacsili,stale ma pichalo na pravo v podbrusku,cely den som furt grcala a vecer som sa mohla normalne najest,zacalo mi vsetko smrdiet,v noci som sla na wecko,vsetci mi hovorili,ze som nejaka ina a meskala mi mrcha 5 dni..a potom bum,mrcha dosla a vsetko skoncilo...

mata_ba
31. jan 2012

@lucecita a ak by naaaaaaaaaaaaaahodou teraz nestupla,nabuduce musi!!!! 😉

vardzikova
31. jan 2012

@aknedz no tak mojka bola som dnes u dokyho marodujem do 2.3. ach jo 😖 ... ale aspon sa mojej fazuľke bude dobre dariť

vardzikova
31. jan 2012

@bipa ahoj dakujem... čakala som dva mesiace a na druhy pokus sa nam to podarilo

vardzikova
31. jan 2012

čaute lasky moje ... tak a je to ... bola som dnes u dokyho a marodujem ... do 2.3. takže cely mesiac si poležim v posteli .. doky mi nevedel povedať prečo mam občas take bolesti ale pre istotu mi naordinoval postel 🙂

luciok
31. jan 2012

@mata_ba No páni, tak to by človek povedal, že si ozaj tehotná. Ale veď stále môžeš byť, príchod mrchy neznamená že nie si.. hm?? U mňa to také dramatické nebolo, možno som si len nahovárala niektoré príznaky 😉

vardzikova
31. jan 2012

@lucecita lasko ked ja nemam čas ale teraz ho mať budem lebo budem doma cely mesiac 😀 aj ked vyplata bude uplne na riť ale babo je prvorade 😉 a ako inak lasko?

vardzikova
31. jan 2012

@spula22 ahoj lasko .. ano mala som bolesti ale už je to ok .. som na marodke takže mam cely mesiac leharo 😀

luciok
31. jan 2012

@vardzikova Moja, tak sa len šetri kvôli bábätku!!

vardzikova
31. jan 2012

@luciok budem moja budem 😉 a inak čo noveho?

adka_pajerska
31. jan 2012

@lucecita ahoj moja ja mam presne taky isty graf a prsia mam bolia uz 2 tyzdne a podbrusko ani nehovorim ☹
http://www.fertilityfriend.com/home/38c251

lucecita
31. jan 2012

@vardzikova tak to je fajn, že ti naordinoval pokoj a byť doma celý mesiac, to budeš mať akurát za sebou prvý trimester a ten je kritický, tak je dobre, že si doma...kašli na výplatu, bábo je prvoradé 😉 😉 ja stále rovnako, včera som vypila ten ananásový džús a kázala som mm, aby mi kúpil aj dnes a on, že aby som sa na to vyprdla, že šak nejaký džús mi nemôže udržať bábo v brušku 😠 😠 😠 😠 😠 ale mám tu ešte 100% s dužinou multivitamín, tak ten dám dneska a zajtra si sama kúpim, bo idem do mesta na sociálku...

lucecita
31. jan 2012

@adka_pajerska a ty si sa ešte netestla? koľko dňový mávaš cyklus?

luciok
31. jan 2012

@vardzikova Ja čakám každým dňom ovu, tak som zvedavá čo bude

adka_pajerska
31. jan 2012

@lucecita no testla pred 4 dnami a nic a cyklus mavam 34 DC ale uz mam tusaka ze pride mrcha ☹

l_e_n_o_c_k_a
31. jan 2012

@vardzikova bré ranko mojka... juuuj ako dobre, ze opat oddychujes... skoda, ze si prerusila PN, no nevadi... 🙂

vardzikova
31. jan 2012

@lucecita tak presne aj on mi to hovoril že budem už po prvom trimestri ktory je najkritickejšii a aj moj v stres v praci by mi určite neprospel...takže som doma 😀 😀 😀 tešim sa aspon si konečne poriadne oddychnem, lasko nech ti ten džusik kupi čo je trupka ? si mu mala povedať že blondinečka pila džusik na litre a teraz ma v brušku fazuľku 😀 😀 lasko a ty inak ako? čo s tou laparkou?

adka_pajerska
31. jan 2012

@lucecita naco je dobry 100% ananasovy dzus?

vardzikova
31. jan 2012

@luciok ovu testy nakupene? 😀

lucecita
31. jan 2012

@adka_pajerska no poriadne si klesla, sakra aj s mrchou 😖 😖 😖 ale pokiaľ neprišla, tak ešte je nádej 😉

vardzikova
31. jan 2012

@l_e_n_o_c_k_a ahoj moja ale ja som nemala PN ja som si vtedy vzala marodku vieš ...takže aj tak nič 😀 a ty ešte maroduješ,

vardzikova
31. jan 2012

@adka_pajerska ananasovy džus je dobry po ovulke na uniezdovanie