icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

mata_ba
31. jan 2012

@luciok no tak zacala som si tento cyklus merat teplotku a ta by tiez hovorila o babatku..ale nic 🙂 tiez som potom zostala,ci si to len nenamyslam..ale bola som aj u dokiho a ten mi vtedy povedal,ze vylucit tehu nemoze,ze vidiet nie je nic,ale mam vysoko sliznicu...a o dva dni mrcha..

adka_pajerska
31. jan 2012

@vardzikova a pomohlo to niekomu???Pretoze to som este nepocula

vardzikova
31. jan 2012

@adka_pajerska no neviem ale ja som ho pila na litre a som v 7 tt 😀 takže bud alebo ale ved zato nedaš nič ked vypiješ aspon liter po ovulke hm?

lucecita
31. jan 2012

@vardzikova však som mu povedala, že ty si mi to poradila a si tehu a on ma vysmial, že už aby som toľko nebláznila...šiel na Moravu, ale pochybujem, že mi ho kúpi...idem na kontrolu až 10.2. tak vtedy uvidím, ale to by som nemala dostať mrchu 8.2, tak uvidím čo a ako...ale ak príde mrcha, tak chcem na tú laparku čím skôr, celý január ma pobolieval... 😠 a to si pila liter denne či ako?

mata_ba
31. jan 2012

@vardzikova ahoj 🙂 tak pekne oddychuj,nech je fazulka pekne v klude a moze rast 🙂

vardzikova
31. jan 2012

@lucecita jaaj mojka takže ešte stale maroduješ ale ty si si platila DNP takže ty maš potom dobru marodku 😉 treba to ešte aspon na mesiac potiahnuť 😀 ach ty chlapy ... lasko ja sa odhlasim idem si ľahnuť do postele .. lebo notebook zobral mm a sedieť pri pc nemožem .. pokecame večer ahoj lasko 😉 😉

adka_pajerska
31. jan 2012

@vardzikova hm no tak uz len pockat na ms a dalsi cyklus

lucecita
31. jan 2012

@vardzikova ahoj lásko a opatruj sa...jasnééé, ja budem mať vysokú PN, aspoň že to

kikaneu
31. jan 2012

@lucecita ty počuj, však ty si tak klesla ako ja 🙂 pekne postupne zo dňa na deň 🙂 zajtra stúpneš a sme na tom rovnako 🙂 hej, krááásne ránko bolo 🙂 konečne a ani manžel nakoniec nikam nešiel, tak bude celý deň krásny 🙂 idem pracovať, budem tu priebežne zakukovať, že čo robíte 🙂

lucecita
31. jan 2012

@adka_pajerska to mi poradila vardzikova, že čítala niekde na nete, že je dobrý na udržanie tehu...neviem či je to pravda...

lucecita
31. jan 2012

@kikaneu no šak mi sme tento cyklus rovnaké, nie? graf čudný, posúva sa ovulka, klesli sme rovnako 😀 😀 😀 😀 😀 ja viem, všimla som si tam to AM a hneď mi bolo jasné, prečo máš krásne ráno 😅 😅 😅 😅 a je super že je doma, môj je na služobke a ani neviem kedy príde...

l_e_n_o_c_k_a
31. jan 2012

@vardzikova jasne, marodujem, chcem aby sa mi peniazky z DNP vratili... vcera som bola na vyvolavacke, dnes dom 42DC 😠 zatial mrcha neprisla a myslim si, ze ani ta injekcia nepomohla..

a teraz idem este na 2 injekcie, bo ma chrbat boli 😖

anlady
autor
31. jan 2012

Mrcha sa práve ohlásila - a je tu. 🙂

luciok
31. jan 2012

@vardzikova Samozrejme, už minulý cyklus som nakúpila. Idem ich preštudovať, aby som ich aj správne použila

luciok
31. jan 2012

@mata_ba Tebe to vyhovuje, že si musíš teplotu merať v jednom čase? U mňa by to asi nedopadlo dobre, lebo každý deň vstávam o inom čase a asi by som nebola schopná dodržať tú pravidelnosť.. A rozhodla som sa, že to nejdem preháňať s tým sledovaním. Urobím si nanajvýš ovu test a nejdem ani na to nejak myslieť.

gelinka75
31. jan 2012

@kikaneu @lucecita nebojte este stupnete s grafom, ste len v polke 😉

gelinka75
31. jan 2012

@vardzikova no lepsie aby si lezala, lebo teraz ako som mala tie bolesti, to je nic moc pri tom fungovat a to nie som ani tehu, pekne sa drzte a oddychujte 😉

adriana_13
31. jan 2012

@anlady svinucha jedna

anlady
autor
31. jan 2012

@adriana_13 ale práveže som rada.aspoň môžeme ísť ďalej 🙂

bulik30
31. jan 2012

ahoj babule začala som si merat teplotu a od konca ms ju mám 36,67 a vysie je to normalne ?

adriana_13
31. jan 2012

Ahojte tak co je noveho? ja mam 3 dni do mrchy som cela nervozna...ale naznaky ze pride bohuzial sú ☹

mata_ba
31. jan 2012

@luciok vyhovuje,lebo kazdy den vstavam o 6 🙂 takze s tym problem nie je..akurat cez vikend,ale to odmeram a spim dalej 🙂 a navyse meriam teraz prvykrat,lebo som zvedava co a ako 🙂 a ja na to tiez nemyslim teraz 🙂 lebo si myslim,ze aj tak nic 🙂

mata_ba
31. jan 2012

@anlady na jednej strane ☹ a na druhej super..konecne vies na com si 🙂 dalsi level 😉

kikaneu
31. jan 2012

@lucecita veru, totálne rovnaké sme 🙂 som vedela, že si si všimla a manžel po mne tak pokukuje akokeby mu ešte nestačilo 🙂
@gelinka75 ja sa vôbec nebojím 🙂 viac-menej je mi to jedno (tiež mám vždy pekné grafy, ktoré končia mrchou) tak ako tvoj tento mesiac, no ale v CAR vás poriešia a bábo bude skôr či neskôr, no nie? 🙂
@vardzikova no čaaau, takže si domka, tak len pekne ležkaj, nech sa má bábo skvele u svojej mamky ;)

lucecita
31. jan 2012

@gelinka75 uvidíme ako to pôjde, ale mám výtok krémový a je aj hustejší a ako keby lepkavejší 😨
@kikaneu no možno mu nestačilo 😀 😀 tak šup šup na seba, ja idem žehliť ☹

luciok
31. jan 2012

@mata_ba Hm tak to máš dobre, ja každý deň vstávam inokedy a kvôli tomu sa budiť skôr, keď si môžem aspoň raz za týždeň pospať, sa mi nechce 😉

mata_ba
31. jan 2012

@luciok tak to je jasne 🙂 mozno aj ja este mesiac skusim a potom sa vykaslem na to..chcela som to vyskusat,len tak pre zaujimavost..co to povie 🙂

spula22
31. jan 2012

@vardzikova tak som rada, ze si ok 🙂 a aj fazulka.tak pekne lezkaj a oddychuj 🙂

gelinka75
31. jan 2012

@kikaneu hej ved preto nemam nervy, proste viac preto neviem spravit, nebudem sa trapit nad niecim co proste neviem ovplyvnit uz nijako 😀 len to ze kvoli ATB musime cakat dalsi mesiac, lebo tie veci co mi maju robit robia az po mrche

mata_ba
31. jan 2012

Baby,myslite,ze pitie toho grepoveho dzusu a aj jedenie grepov sposobilo,ze teraz vobec nemam husty hlien,ale stale len vodovy?