Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
Dobré ránko žienky, tak ja takto s grafom http://www.fertilityfriend.com/home/38cf56 nejak klesám, hádam to nič neznamená, cicíky stále bolia a bruško s bolesťou ako mrchaňa 😠
@kikaneu no ani sa nečudujem, že máš dobré ránko 😀 😀 ale pekný graf máš 😉
@gelinka75 to snáď nieeeeeeeeeeeeeeeeee 😒 😒 😒
@luciok minuly cyklus som si to myslela aj ja,lebo sa mi najprv to brucho nafuklo,potom prsia zvacsili,stale ma pichalo na pravo v podbrusku,cely den som furt grcala a vecer som sa mohla normalne najest,zacalo mi vsetko smrdiet,v noci som sla na wecko,vsetci mi hovorili,ze som nejaka ina a meskala mi mrcha 5 dni..a potom bum,mrcha dosla a vsetko skoncilo...
@aknedz no tak mojka bola som dnes u dokyho marodujem do 2.3. ach jo 😖 ... ale aspon sa mojej fazuľke bude dobre dariť
@bipa ahoj dakujem... čakala som dva mesiace a na druhy pokus sa nam to podarilo
čaute lasky moje ... tak a je to ... bola som dnes u dokyho a marodujem ... do 2.3. takže cely mesiac si poležim v posteli .. doky mi nevedel povedať prečo mam občas take bolesti ale pre istotu mi naordinoval postel 🙂
@lucecita lasko ked ja nemam čas ale teraz ho mať budem lebo budem doma cely mesiac 😀 aj ked vyplata bude uplne na riť ale babo je prvorade 😉 a ako inak lasko?
@spula22 ahoj lasko .. ano mala som bolesti ale už je to ok .. som na marodke takže mam cely mesiac leharo 😀
@vardzikova Moja, tak sa len šetri kvôli bábätku!!
@luciok budem moja budem 😉 a inak čo noveho?
@lucecita ahoj moja ja mam presne taky isty graf a prsia mam bolia uz 2 tyzdne a podbrusko ani nehovorim ☹
http://www.fertilityfriend.com/home/38c251
@vardzikova tak to je fajn, že ti naordinoval pokoj a byť doma celý mesiac, to budeš mať akurát za sebou prvý trimester a ten je kritický, tak je dobre, že si doma...kašli na výplatu, bábo je prvoradé 😉 😉 ja stále rovnako, včera som vypila ten ananásový džús a kázala som mm, aby mi kúpil aj dnes a on, že aby som sa na to vyprdla, že šak nejaký džús mi nemôže udržať bábo v brušku 😠 😠 😠 😠 😠 ale mám tu ešte 100% s dužinou multivitamín, tak ten dám dneska a zajtra si sama kúpim, bo idem do mesta na sociálku...
@adka_pajerska a ty si sa ešte netestla? koľko dňový mávaš cyklus?
@vardzikova Ja čakám každým dňom ovu, tak som zvedavá čo bude
@lucecita no testla pred 4 dnami a nic a cyklus mavam 34 DC ale uz mam tusaka ze pride mrcha ☹
@vardzikova bré ranko mojka... juuuj ako dobre, ze opat oddychujes... skoda, ze si prerusila PN, no nevadi... 🙂
@lucecita tak presne aj on mi to hovoril že budem už po prvom trimestri ktory je najkritickejšii a aj moj v stres v praci by mi určite neprospel...takže som doma 😀 😀 😀 tešim sa aspon si konečne poriadne oddychnem, lasko nech ti ten džusik kupi čo je trupka ? si mu mala povedať že blondinečka pila džusik na litre a teraz ma v brušku fazuľku 😀 😀 lasko a ty inak ako? čo s tou laparkou?
@lucecita naco je dobry 100% ananasovy dzus?
@luciok ovu testy nakupene? 😀
@adka_pajerska no poriadne si klesla, sakra aj s mrchou 😖 😖 😖 ale pokiaľ neprišla, tak ešte je nádej 😉
@l_e_n_o_c_k_a ahoj moja ale ja som nemala PN ja som si vtedy vzala marodku vieš ...takže aj tak nič 😀 a ty ešte maroduješ,
@adka_pajerska ananasovy džus je dobry po ovulke na uniezdovanie

@spula22 nechame sa prekvapkat,ale nevadilo by mi vynimocne,keby sa nezadarilo 🙂 kvoli tomu DNP...
@luciok uvidime,kto vyhral 😀 a vies co je haluz?uz druhykrat som si to vsimla..ze hned po ovulke sa mi nafukne brucho 😕