Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@zuzanka9999 už ma to trošku prešlo 🙂 a ty sa máš ako? už snažilkujete? meriaš teplotku?
@carie32 no hej uz snazilkujeme, ale uz mam pocit ze sa nam to tak skoro nepodari. dnes som nemerala teplotu lebo som vypla budik a spala az do desiatej. :( a uz ti prisla mrcha? ci ides na vyvolavacku?
@purina12345 dakujeeeem, ale dnes som si ju nezmerala nejako som vypla budik a spala dalej:( a ty uz kolko snazilkujes?
pekny den prajem....tak, ani u nas to tento mesiac nevyslo ☹ Dnes rano som zacala spinit, sice len trosinku ale aj tak viem ze mrcha sa uz hlasi
nejako mam ten moj cyklus pekne rozhadzany...minuly mesiac som mala 30DC a dnes som len 26DC a uz spinim...no a kto sa ma v tom vyznat
nevadi, ideme dalej....este nam do Vianoc ostava jeden pokus 😀
@zuzanka9999 🙂 tak aj to sa stáva, a aký máš teplomer?
My máme za sebou 5 mesiacov snažilkovania a tento mesiac sa nedalo 😒 keby som išla o také 2 dni neskôr do práce tak by sme to ešte môhli vystihnúť, tak tento cyklus čakám už len na mrchu
@jorgie ahoj moja, dnes som na teba myslela že ako si na tom, nestrácaj ešte nádej, však špinenie môže byť tiež príznakom tehu, to ešte stále neni nový cyklus, držím palce 😉
@jorgie Tak my sa začiname snažilkovať až od januara - chcela by som mať oktobrove baby 😀 , ale uvidime ako sa to všeto vyvinie lebo vačšinou to nevyjde tak ako si to naplanujeme, toto bude moje prve snažilkovanie takže zatiaľ ešte nemam s týjm skúsenosti, objednala som si teplomet na meranie baz.teploty tak uvdime .. kupila som si aj kyselinu listovú ktorú poctivo papam 😎 Moj menštruačny cyklus je tiež raz hore raz dole - čiže jedine meranim teploty si môžem asi najpresnejšie zistiť moje plodne dni 😉
@purina12345 Dakujem moja. ja uz ozaj neviem co sa deje. ked som bola na hak tak som nikdy nespinila, mrcha sa jednoducho spustila a bolo. Teraz jeden mesiac spinim, dalsi zas nie.....takze tazko povedat. Ale askor by som povedala ze je to predzvest mrchy....
este dobre ze som teraz v robote, lebo keby ze som teraz doma, tak sa asi rozplacem ☹
@vardzikova ahoj. ja teplotu nemeriam, ale pouzivam ovu testy a podla toho sa riadim. Tiez papam kyselinu listovu....uz ani neviem ako dlho, myslim ze som na tretom baleni a v kazdom je 90 kusov 🙂 Prajem vam uspesne snazilkovanie, aby ti to octobrove babenko vyslo ako si zelas. Mne je uplne jedno kedy sa nam norodi babenko....ja uz chcem byt tehu! 😀 😀 😀
@jorgie kolko stoji taky ovu test? ja som o tom ešte nepočula 😅 , ako v podstate aj mne je to jedno kedy to bude ale zatiaľ byvame ešte u našich s manželom lebo si staviame domček na buduci rok už by sme v lete chceli isť byvať.. mam pocit že každa z nas asi chce byť už tehu ... ja neviem ale podľa mna je to neskutočny pocit nosiť pod srdcom baby... to musi byť fantasticke 😀
dievčatá, tak aj u mňa vypukne mejdan a návšteva zajtra zaklope, dnes podvečer som začala špiniť...ináč, ako tak čítam, bude nás tu nejak viacej, kto sa začne snažilkovať v rovnakom čase...takže som mega mega zvedavá, ktorý chlap správne zamieri a vypustí tých správnych borcov 😀 😀 😀 😀
@delideli a kedy ti končí? ináč, už posielam aj môj grafík vďaka dobrej víle http://www.fertilityfriend.com/home/38cf56
@vardzikova moja, neviem kolko stoja na sk, ja byvam v Kanade, ale urcite nie su lacne ani tu ani tam.
Podla toho co tu citam, vacsinou si ich dievcata objednavaju s internetu, tak je to ovela lacnejsie ...aj tu u nas.
ja by som uz tiez chcela vediet, aky nadherny pocit to musi byt, ked vies ze budes coskoro mamina 🙂 ja mam vela kamaratiek, co uz maju deticky, alebo akurat ocakavaju a vdzy ked sme spolu tak im tak tiiiisko zavidim, ked im ten ich maly drobcek povie "mama" 🙂
@jorgie jaaaj ja som si myslela že si zo SR 😀 a vy sa už snažite dlhšie aleobo ste začali snažilkovať len pred nedavnom ?
baby, uz si nepamatam, ktora to prestala, fajcit, ja som zacala znovu myslim cigi 😀 😀 😀 😀 😀
@vardzikova ja som so SR...len zijem v Kanade 😀 😀
my sa uz snazime 7 mesiacov a tak to vyzera ze ideme do osmeho kola 😝
idem aj s mm na vianoce na Slovensko, takze si konecne budem moc kupit alchemilkovy caj (neviem preco, ale tu to neviem najst)
baby, ten alchemilkový čaj kúpim len v lekárni alebo na nete? hľadala som ho denska v bille a nenašla som ho tam..

@soni1 6 dni meska citlivejsi aspon ducha bz mal ukayat, test kupis na kaydom rohu 😀 😀 😀