icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

vardzikova
31. jan 2012

@lucecita manželko prišiel na obed a doniesol mi notebook .. tak sa tešim 😀

anlady
autor
31. jan 2012

@franzziska že chaos hormonov 😀 😀 doky ti na to nič nepovedal?

lucecita
31. jan 2012

@vardzikova zlatýýýýýý 😀 😀 😀 aj ti ho nechá alebo berie zasa preč?

vardzikova
31. jan 2012

@kikaneu budem mojka budem 😀

vardzikova
31. jan 2012

@lucecita nie už mi ho necha zľutoval sa nadomnou 😀 😀 😀 😀 😀

fifitko25
31. jan 2012

@chorucka fíha, tak to mám asi vajko v takom štádiu ako ty... včera na 13 DC som mala 22 mm (som si zle pozrela, myslela som že má 20) a že každý deň rastie o 2 mm, takže dnes je 24 mm a teda pripravené na oplodnenie 😀 zajtra budem 15 DC, a asi tiež už by mi doki nič nenašiel... juj, držím palce, aby ti to vyšlo 😉

spula22
31. jan 2012

@vardzikova hehe tak ale kebab by som si aj ja dala 🙂...normalne si mi urobila chutky 🙂.skoda, ze mam k najblizsiemu kebabu vzdialenost asi 15km ☹ ...ja som si narobila sulance s kakaom a uz zhanam, co by som zmlsla zasa ...alebo ani taky cheeseburger by nemusel byt zly 😝

chorucka
31. jan 2012

@lucecita prosim ta ked yti stupne teplotka po ovu na kolky den?

mattuliatko30
31. jan 2012

@vardzikova ahojky....ako sa máš?..čítam že si PN?....prečo?...dúfam,že nič vážne

franzziska
31. jan 2012

@anlady hej povedal..len dovod nepovedal

anlady
autor
31. jan 2012

@franzziska no fasa 🙂)

franzziska
31. jan 2012

@anlady a ty to mas z coho?

chorucka
31. jan 2012

@fifitko25 aj ja tebe drzim palce 😀 joj to ide bit dlho do testovania

vardzikova
31. jan 2012

@spula22 ooj ale ten kebab do rite ... budem musieť niekoho vyslať len koho ...

lucecita
31. jan 2012

@chorucka hneď deň po ovu, kuk môj graf http://www.fertilityfriend.com/home/38cf56 pred ovu klesne a keď zrazu stúpne, potom bola ovu v tej nižšej teplote 😉
@vardzikova veď píšem, že je zlatýýýýýýýýýý 😀 😀 😀 a čo si robkala doteraz?

vardzikova
31. jan 2012

@mattuliatko30 ahojky mojka tak zasa ma bolelo podbruško tak ma doky vypisal na mesiac na marodku a potom mam isť na kontrolu že sa ešte uvidi ale už sa citim fajn a ty ako lasko?

anlady
autor
31. jan 2012

@franzziska no neviem, to mám od dnes

franzziska
31. jan 2012

@lucecita ja sa v tom nevyznam..zlatko 😀 mozes mi na tvojom grafe povedat ze ktory datum presne bola tvoja ovu? 😝

vardzikova
31. jan 2012

@lucecita no do teraz som len ležala v posteli a pozerala tie priblblé seriály akože to je totalna hruza 😀 😀 😀

lucecita
31. jan 2012

@franzziska ovu bola kde sa pretínajú dve červené čiary, čiže 24.1. alebo ak chceš 12DC a teraz som 7DPO

chorucka
31. jan 2012

@lucecita ja sa v grafoch nevyznam 🙂 vcera som mala 36.8 a dnes 37.1 ovu mala bit sobotu 😉

vardzikova
31. jan 2012

@chorucka lasko ja som sa v tom tiež nevyznala ale viem že pred ovu teplotka klesne a potom hned stupne 😀 to je asi všetko čo o ovu viem ja

chorucka
31. jan 2012

@vardzikova tebe je to uz prd platne 😀 😀 😀 co drobcek poslucha? pocuj a nedavaj notebook moc k brusku aby mu neskodilo nejake ziarenie z baterie alebo wifi

vardzikova
31. jan 2012

@chorucka moja a ty si mysliš že mam dvojmetrove ruky alebo čo 😀 😀 😀 neboj nemam ho položeny na kolenach ale vedľa seba sedim v tureckom sede a predomnou je pc 😉

vardzikova
31. jan 2012

Babky idem robiť sestre gelove nechty lebo v piatok ma stužkovu pridem neskôr čafte

chorucka
31. jan 2012

@vardzikova potom skoc aj kumne na nechty 😀 pa

lucecita
31. jan 2012

@chorucka nerobíš si graf? ja mám toto posledný, ak mrcha príde o týždeň stredu ako má, tak už nemeriam...budem sa riadiť len hlienom a sexíkom kedy sa nám bude chcieť a basta 😀
@vardzikova veď práve, že doobeda tam nič nie je...ja s mm potom navečer pozeráme na jojke Hoď svišťom 😉

chorucka
31. jan 2012

@lucecita nie nerobim graf 😀 Skocim si teraz ku kadernicke a na postu hned som spat 😀

franzziska
31. jan 2012

@lucecita diky konecne som to pochopila ze mi uz aj niekto vysvetlil 😀 😀

aliaxa
31. jan 2012

@vardzikova ja mam chut na hranolky mnam uz od vcera ale doktor mi vravel zeby som nemala moc vyprazane jest aby mi nebolo zle ale ja sa citim super ani neviem ze som tehotna az sa trosku bojim ci mam este fazulku moju v brusku...ale nahodim pozitivne myslenie a je tam pekne rastie a odpociva 🙂