icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

lucecita
31. jan 2012

@chorucka ku mne kaderníčka skáče sama, mám segrenku kaderníčku, tak mám so zľavou a hocičo a niekedy aj zadarmo ako napr. svadobný účes 😀
@franzziska a ty si robíš grafy?
@aliaxa hmmmmm, také hranolky by som si aj ja dala 😀

franzziska
31. jan 2012

@lucecita no aj som sa snazila kedysi, len nejak mi to neslo pochopit ten system 😀 😀

aliaxa
31. jan 2012

@lucecita to aj ja mnamko mozno mi dnes moj drahy spravi, uzmu druhy den pilim usi s hranolkami 😝

lucecita
31. jan 2012

@franzziska ani ja som to nepochopila, tak mi s ním purinka pomohla..ale toto je posledný graf čo meriam...či budem tehu alebo nie, už ma to ani nebaví

mattuliatko30
31. jan 2012

@vardzikova tak sa opatruj....a pekne oddychuj....aby ti to prešlo....ja dobre...s mm sme už ok...uvidím do kedy 🙂 inak všetko po strarom....dnes deti donesú vysvedčenie...tak som zvedavááá 🙂 🙂

lucecita
31. jan 2012

@aliaxa môžem prísť na návštevu? 😀

mata_ba
31. jan 2012

babyyy,ako sa vam dnes dari? 🙂

chorucka
31. jan 2012

@lucecita fuuu uz som tu Tebe je fajn ze mas kadernicku po ruke 😀 obiednala ma na pondelok o 10:00 😀

chorucka
31. jan 2012

@franzziska ak som dobre citala mas hnedu cystu?

aliaxa
31. jan 2012

@lucecita kludne ale az vecer ked sa budu mat smazit 😝 😝

adriana_13
31. jan 2012

@mata_ba ahooj ,,ujde to len uz cakam nech je 4teho ci ta mrcha príde....

franzziska
31. jan 2012

@chorucka cystu? ja neviem ci ano..ale mavam taky cyklus pravidelne

chorucka
31. jan 2012

@franzziska aky cyklus?

franzziska
31. jan 2012

@chorucka no ze mavam hnede spinenie namiesto krvi

aknedz
31. jan 2012

@vardzikova super aspoň môžeš oddychovať a uvidíš, že ti to prejde, keď budeš mať kľud a nie napätie z roboty 😉

mata_ba
31. jan 2012

@adriana_13 🙂 a zatial to vyzera ako?pride-nepride?

chorucka
31. jan 2012

@franzziska moja nechcem ta strasit ale ja som to mavala pred tim ako mi zistiliá endometriozu a aj teraz sa mi to par krat stava preto ze ju este mam

mata_ba
31. jan 2012

@chorucka co je endometrioza?

adriana_13
31. jan 2012

zatial to podl amna vyzera ze prídeaj ked dnes v noci som mala horucku 🙂 nic ine len horucku 38,5 ziaden kasel,soplík nic co by napovedalo chorobe,,akurat pijem cajik a dala som si paralen ,,z nicoho nic horucky,,nerozumiem tomu
,,

adriana_13
31. jan 2012

@mata_ba zatial to podla mna vyzera ze príde aj ked dnes v noci som mala horucku , nic ine len horucku 38,5 ziaden kasel,soplík nic co by napovedalo chorobe,,akurat pijem cajik a dala som si paralen ,,z nicoho nic horucky,,nerozumiem tomu

mata_ba
31. jan 2012

@adriana_13 mozno to je dobre znamenie 😉 kazda zena reaguje inak na zmeny v tele 😉

chorucka
31. jan 2012

@mata_ba to je ta hnusoba co mam ja uz som minule o tom pisala to je ze sa ti sliznica maternice dostane krvov alebo nejak cez vajcovody do tela a zacne ti tam rast sliznica maternice ktora aj krvaca ako keby bola v maternici Je to vlastne nador

mata_ba
31. jan 2012

@chorucka fuha...neprijemne 😖 a da sa to nejak liekmi odstranit alebo ako?ja mavam hnede spinenie vzdy na konci mrchy..

kikaneu
31. jan 2012

no ahojte, som tu....doupratované, hurááá, zas mám pokoj na pár dní 🙂

adriana_13
31. jan 2012

@mata_ba KEBY SI TAK MALA PRAVDU 😉

adriana_13
31. jan 2012

@mata_ba JA TIEZ

mata_ba
31. jan 2012

@adriana_13 no uvidime..treba pockat 🙂

@kikaneu mam rada ten pocit,ked si sadnem a vsade je poriadocek 🙂 len sa dokopat do toho 😀

adriana_13
31. jan 2012

@mata_ba no nic ine neostava,,ak mrcha pride ide sa od znova,,,pocula som o cajiku gynastan tak si hi chcem kupit a pochlipkavat 🙂 maca prasok uz sa nam mina pomaly tak uvazujem ci mam objednat este jedno balenie...

franzziska
31. jan 2012

@mata_ba na konci MS ved to je jej slabnutie...

eri28
31. jan 2012

@chorucka tesim sa 😀