Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@lucecita no aj som sa snazila kedysi, len nejak mi to neslo pochopit ten system 😀 😀
@franzziska ani ja som to nepochopila, tak mi s ním purinka pomohla..ale toto je posledný graf čo meriam...či budem tehu alebo nie, už ma to ani nebaví
@vardzikova tak sa opatruj....a pekne oddychuj....aby ti to prešlo....ja dobre...s mm sme už ok...uvidím do kedy 🙂 inak všetko po strarom....dnes deti donesú vysvedčenie...tak som zvedavááá 🙂 🙂
babyyy,ako sa vam dnes dari? 🙂
@franzziska ak som dobre citala mas hnedu cystu?
@mata_ba ahooj ,,ujde to len uz cakam nech je 4teho ci ta mrcha príde....
@chorucka cystu? ja neviem ci ano..ale mavam taky cyklus pravidelne
@franzziska aky cyklus?
@chorucka no ze mavam hnede spinenie namiesto krvi
@vardzikova super aspoň môžeš oddychovať a uvidíš, že ti to prejde, keď budeš mať kľud a nie napätie z roboty 😉
@adriana_13 🙂 a zatial to vyzera ako?pride-nepride?
@franzziska moja nechcem ta strasit ale ja som to mavala pred tim ako mi zistiliá endometriozu a aj teraz sa mi to par krat stava preto ze ju este mam
zatial to podl amna vyzera ze prídeaj ked dnes v noci som mala horucku 🙂 nic ine len horucku 38,5 ziaden kasel,soplík nic co by napovedalo chorobe,,akurat pijem cajik a dala som si paralen ,,z nicoho nic horucky,,nerozumiem tomu
,,
@mata_ba zatial to podla mna vyzera ze príde aj ked dnes v noci som mala horucku , nic ine len horucku 38,5 ziaden kasel,soplík nic co by napovedalo chorobe,,akurat pijem cajik a dala som si paralen ,,z nicoho nic horucky,,nerozumiem tomu
@adriana_13 mozno to je dobre znamenie 😉 kazda zena reaguje inak na zmeny v tele 😉
no ahojte, som tu....doupratované, hurááá, zas mám pokoj na pár dní 🙂
@mata_ba KEBY SI TAK MALA PRAVDU 😉
@mata_ba JA TIEZ
@adriana_13 no uvidime..treba pockat 🙂
@kikaneu mam rada ten pocit,ked si sadnem a vsade je poriadocek 🙂 len sa dokopat do toho 😀
@mata_ba no nic ine neostava,,ak mrcha pride ide sa od znova,,,pocula som o cajiku gynastan tak si hi chcem kupit a pochlipkavat 🙂 maca prasok uz sa nam mina pomaly tak uvazujem ci mam objednat este jedno balenie...
@mata_ba na konci MS ved to je jej slabnutie...

@chorucka ku mne kaderníčka skáče sama, mám segrenku kaderníčku, tak mám so zľavou a hocičo a niekedy aj zadarmo ako napr. svadobný účes 😀
@franzziska a ty si robíš grafy?
@aliaxa hmmmmm, také hranolky by som si aj ja dala 😀