icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

mata_ba
31. jan 2012

@adriana_13 no maca sa aj nam konci...tiez rozmyslam,ze ci kupit dalej..a chcel som tabletky a drahy zatrhol,ze jedine prasok zase..ze uz si aj zvykol na to 😀

@franzziska ano,ano...ja viem.. 🙂

p247
31. jan 2012

tak zrejme sme v tom:D no zajtra skocime ku gynekologovi, nech nam to este potvrdi:D

adriana_13
31. jan 2012

@mata_ba no podla mna je prasok lepsi co sa týka učinku mam taky pocit ,,vieš ze ci ta tabletka ma rovnaku konzistenciu by ma zaujimalo 🙂 objednam este jedno balenie ak mrcha príde...... a potom ked ho dopapame a nic, tak uz kalem na celu MACU 🙂

mata_ba
31. jan 2012

@p247 gratulujeeeeeeeem...taku silnu ciarku tu uz dlho nebolo vidiet 🙂

mata_ba
31. jan 2012

@adriana_13 asi aj ja to tak spravim 🙂

mata_ba
31. jan 2012

babulky moje opustam vas...ale mozno este pridem..ak nie,zajtra som tu 😉 drzte sa 😉 papa

nikasv29
31. jan 2012

Baby vedeli by ste mi poradiť kedy mi vyznačí ovu??? Ďakujem
http://www.fertilityfriend.com/ttc/index.php

nikasv29
31. jan 2012

Dala som zlý link tu by mal byť ten správny : http://www.fertilityfriend.com/home/3a7b31 😉

lucecita
31. jan 2012

@kikaneu a ja už mám dožehlené, som po troške žehlila a teraz som to dokončila až ma nohy bolia z toho státia 😀 😀 😀 tak sme to obe zvládli, dnešný deň sme šikulky 😉

kikaneu
31. jan 2012

@mata_ba no aj ja, ale trvá to niekedy pekelne dlho kým to všetko urobím 🙂 ale zvládla som to a konečne tu máme čisto 🙂

kikaneu
31. jan 2012

@lucecita no veruže sme šikovné 🙂 ja žehlím minimálne a košele si manžel žehlí sám 🙂

l_e_n_o_c_k_a
31. jan 2012

@vardzikova mozno je to nasledok potratu mojka 😠 ale vzdy som mala dlhe cykly, niekedy aj 4 mesiace som nemala mrchu ☹

lucecita
31. jan 2012

@kikaneu sám? to ja by som môjho k tomu nedokopala ani keby čo bolo...ale tak ja rada žehlím, len sa mi do toho nechce...ale keď už mám všetko nachystané, tak ma to začne baviť 😀 😀 😀 a už len čakám na manžela...

l_e_n_o_c_k_a
31. jan 2012

@vavenecka micina, kde sa flakas? 😝

kikaneu
31. jan 2012

@lucecita no sme sa ešte pred svadbou dohodli, že žehlí on (ja len výnimočne) lebo nikdy sa mu nepáčilo ako som mu ožehlila košele, tak som mu povedala, že nech si žehlí sám a on privolil 🙂 tak mám od toho pokoj 🙂 môj išiel práve za havom, pôjdem tak o pol hoďky za nimi 🙂

lucecita
31. jan 2012

@kikaneu no pekne....si to vieš zariadiť 😀 a zasa je s havom, vždy o takomto čase píšeš, že je s ním 😀 😀 😀 😀

vavenecka
31. jan 2012

@l_e_n_o_c_k_a čavinkyyyy micík 🙂 jaaj,no keď som prišla dom,tak potom som hneď išla do obchodu,potom som nákup ukladala,potom robila smotanovú tortu a varila(respektíve smažila) a potom spršila a vlásky umývala a konečne som si sadla s papaním 😉 a ty sa mi máš ako dnes? 🙂

kikaneu
31. jan 2012

@lucecita majú pevný režim 🙂 som bola za nimi 🙂 Zorka sa napcháva, tak sme sa trošku pohrali kým jej manžel pripravil večeru 🙂 ale už som tu, vonku je zima 😉

lucecita
31. jan 2012

@kikaneu tak tak,,,ja mám na teraske prádlo na sušiaku, nech mi troška vymrzne 😀 😀 😀 😀 môžem s ním aj mm ovaliť ak príde neskoro 😅 😅 😅

kikaneu
31. jan 2012

@lucecita my máme práčovňu 🙂

bubacik5
31. jan 2012

Dobry vecer zienky 🙂

bubacik5
31. jan 2012

chcem sa opytat...vcera sme sa snazilkovali a potom som isla na wc a zo mna vobec nevypadli spermie 😲 ako keby sa pod nimi zlahla zem. stalo sa vam to uz? co to znamena?

lucecita
31. jan 2012

@kikaneu ja to tam dávam vymrznúť, ale pôjdem to dať dnu...manžel mi volal predchvíľkou že za 20 minút je doma...má šťastie, ináč by bola vojna 😅 😅 😅
@bubacik5 aj mne sa to stalo...asi všetky prešli tam kam mali 😀

bubacik5
31. jan 2012

@lucecita fakt? no teda....vcera bol idealny hlienik ale na ovu test mi az dneska ukazoval silnejsiu ciarku. este jej trosicku chyba...no uvidim co teda bude. a ty si teraz na cakacke a tento cyklus sa ti to stalo?

kikaneu
31. jan 2012

@lucecita chvalabohu, veď si celý deň sama....
@bubacik5 mne sa ešte nestalo, že by úplne nič nevytieklo, je pravda, že niekedy tečie viac, inokedy menej....možno to závisí aj od toho, ako dlho po tom ležíš...neviem 🙂

bubacik5
31. jan 2012

@kikaneu co ja viem mohla som lezkat cez pol hodinky asi. no tak teda uvidim ci nieco bude 🙂 a ty si ako na tom?

lucecita
31. jan 2012

@bubacik5 ja neviem, len som si tak tipla, že asi prešli 😀 😀 😀 ale dajme tomu, že áno... 😉 ja som na čakačke, dnes som 7DPO a tento cyklus sa mi to nestalo, vždy PO som ležala s nohami hore a podložená vankúšmi a perinou dosť dlho, ale potom zo mňa aj tak dačo povytekalo... 😠 ale dúfam, že čo malo prejsť, prešlo 😀
@kikaneu veď to, ešteže už ide...

kikaneu
31. jan 2012

@bubacik5 ja čakám na výsledok 🙂 ale nejak som v úplnej pohode, bude ako má byť 🙂

annieb
31. jan 2012

@bubacik5 nam sa stalo, pocas plodnych dni sme si vsimli(asi tak 3x) ze nic neodislo 😀

kikaneu
31. jan 2012

@bubacik5 tak snáď potvorky prešli tam, kam mali a bude z toho to, čo má byť ;)
@lucecita počuj, ty si dnes 7DPO? 🙂 ja 5 podľa FF, ale podľa môjho uváženia tiež 7 😀