icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

kikaneu
31. jan 2012

@lucecita vždy mám v stredu dozor, to preto 🙂 dúfam, že budú 🙂 to ja netuším, hoci, rada by som to vedela 😉 no, chystá sa obetovať a keby ma tak ešte aj počkal, to by bolo super 😝

vavenecka
31. jan 2012

@l_e_n_o_c_k_a ale pipíík,nedepkuj 😒 ja mám dnes celkom fajn náladu,keď som aj porobila čosi,tak som taká spokojnejšia 🙂 mhm,sa daj pekne na PN,aspoň budeš oddýchnutá a pripravená na bejbinko 😉 len s takým seknutím sa asi ťažko plodí,čo? 😠 ja som svojho strihala v sobotu,už mal také páčo,že som sa ani dívať naňho nemohla,pôsobil na mňa veľmi asexuálne 😀 😀 😀

lucecita
31. jan 2012

@kikaneu oki, tak sa držkaj zajtra a potom keď prídeš, tak hneď zreferuj čo a ako 😀 😀 😀 ja idem kukať panelák...dobrú a pekný večer želáááááááám 😉 😉 😉 😉 😉

kikaneu
31. jan 2012

@lucecita aj tebe dobrú 🙂 a Ďakujem 🙂 ozvem sa 🙂

l_e_n_o_c_k_a
31. jan 2012

@vavenecka mojka, ved ja som na PN 😀 od minuleho tyzdna, chcela som vyuzit to DNP... cakam stale na mrchu a ona potvora nechodi ☹ 42DC

l_e_n_o_c_k_a
31. jan 2012

@vavenecka dnes som dokoncila torticku na dvojitu oslavu, kukni v albume 😉

kikaneu
31. jan 2012

@l_e_n_o_c_k_a ja som pozerala, je krááásna...vlastne všetky sú krásne 🙂

l_e_n_o_c_k_a
31. jan 2012

@kikaneu a mne sa nepaci, moc vyrazne farby, mala byt jemnejsia 😝

kikaneu
31. jan 2012

inak, dievčatá, začala som fotiť naše bývaníčko 🙂 a vytvorila album na modrej streche, tak kto chce vidieť ako si bývame, nech sa pozrie ;) zajtra dofotím obývku 🙂

kikaneu
31. jan 2012

@l_e_n_o_c_k_a nevymýšľaj 🙂

l_e_n_o_c_k_a
31. jan 2012

@kikaneu nevymyslam, len som velky kritik... keby som mala moznost urobit to znova, tak je uplne ina, jemnejsia 🙂

kikaneu
31. jan 2012

@l_e_n_o_c_k_a to všetky ženy čo robia torty sú veľké kritičky 🙂 aj moja kamoška je, depkári, že keď sa torta nebude páčiť, tak si ju nechajú a zjedia a pritom je nádherná..... 🙂

vavenecka
31. jan 2012

@l_e_n_o_c_k_a jaaj,ved jasné 😀 fúúha,tak to už je riadny DC,len čo je pravda...nooo idem kuk,som zvedavá 😉

l_e_n_o_c_k_a
31. jan 2012

@kikaneu no ja som zas vsetky torticky odovzdala,,, a vsetci mali len pozitivne ohlasy na FB, ale co si myslia naozaj to tusia iba oni :D

kikaneu
31. jan 2012

@l_e_n_o_c_k_a to je pravda 🙂 to sa nikdy nedozvieš 🙂 ale mne sa páčia 🙂

kandee1201
31. jan 2012

mrcha konci a dnes mi dosli aj ovu testiky 😉 kolky DC zacat testovat?

kikaneu
31. jan 2012

@kandee1201 myslím, že bohato stačí začať 10DC a potom každý druhý deň 😉 veľa šťastia

kandee1201
31. jan 2012

@kikaneu dakujem moja aj som tak rozmyslala ze zacnem 10ty 😉

l_e_n_o_c_k_a
31. jan 2012

@kikaneu
@vavenecka idem pozerat Originaly na cestach... potom este nakuknem... ak sa uz dnes virtualne nestretneme, tak dobru noc 😉 😉 😉 😉 😉

kikaneu
31. jan 2012

@l_e_n_o_c_k_a aj tebe dobrú 🙂 ja už vypínam, fotky som pridala a po paneláku idem spať, ja už som dnes skončila PN, takže zajtra vstávam do práce 🙂 papa

vavenecka
31. jan 2012

@l_e_n_o_c_k_a ja už asi idem offík,kuknem Druhý dych a dúfam,že nezaspím,lebo dnes má byť sexík 😠 len musím na mm počkať 😀 😀 aj tebe potom dobrú nocku a neboľavý chrbátik 😉

eri28
1. feb 2012

baby dobre ranko
u nas minus tri stupne, a ja som asi chytia nadchuuuuuu ☹

nikasv29
1. feb 2012

@gelinka75 ahojky dnes ráno vyznačil http://www.fertilityfriend.com/home/3a7b31 tak dúfam silno, že to vyšlo 😉

chorucka
1. feb 2012

@eri28 ahoj u nas onmoho viac 😀 -22 dnes si doma ci ides do skoly

eri28
1. feb 2012

@chorucka idem do skoly, ja by som zmrzlaaaaaaaaaaaaaa

gelinka75
1. feb 2012

@nikasv29 velmi ti drzim palce nech to vyjde 😉

fifitko25
1. feb 2012

@eri28 aj u nás bolo -17 teraz ráno, v noci asi aj menej 🙂 ale dnes mi už nezamrzlo auto 😀

fifitko25
1. feb 2012

@nikasv29 fúha, vy ste sa tak snažili, že to muselo výjsť 😀 😀 😀

vardzikova
1. feb 2012

@lucecita mojka a to potom cely den robiš čo? hm ale v posteli tych aktivit asi veľa nenarobim

vardzikova
1. feb 2012

Dobre ranko 😉