icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

kikaneu
1. feb 2012

@lucecita to hej, zbehne raz-dva 🙂 a aj sa teším, mám zajtra 2 hodiny biológie, takže super 🙂tak, tak, ešte ostať doma, kým môžeš....jedno jedlo lepšie ako druhé 🙂

kikaneu
1. feb 2012

@mata_ba tak to máš dobrého šéfa, nie každý toto povolí....šikovnica 🙂 a dokedy budeš v práci?

lucecita
1. feb 2012

@kikaneu máš rada biológiu? to ja som na odevnej nemala 😀 😀 😀 ani sa mi nechce ísť do roboty do tých stresov...aj mama mi dnes povedala, že to mám poriadne vyležať a nepýtať sa do roboty a mamu musím poslúchať 😀 😀 😀 zajtra ale idem robiť tie bryndzové, sa na ne strašne mooooc tešííííííím

vavenecka
1. feb 2012

@mata_ba to ti verím,aj ja chcem skákať rovnako 😀

mata_ba
1. feb 2012

@kikaneu tak ja sa s nim poznam uz 4 roky a vlastne teraz ma zamestnal..a vedel,ze chodim kazdy tyzden do BA,takze tak 🙂 a je fajn,ked ma dobru naladu 🙂 len s platom je to horsie 😠 a v robote budem este tak polhoku-hodku..ked drahy dokonci co ma..

kikaneu
1. feb 2012

@lucecita no, mám ju rada, mám ju vyštudovanú 🙂 tak sa teším, chýbalo mi to 🙂 verím ti, ani mne by sa nechcelo (no ja nemám stresy - alebo si ich len nepripúšťam? ktovie 🙂 joooj, prídem zajtra na obed 🙂 my máme knedlík, ble

mata_ba
1. feb 2012

@bubacik5 ahoj 🙂 moja,asi ani nic...

mata_ba
1. feb 2012

@vavenecka hadam aj budes 🙂

kikaneu
1. feb 2012

@mata_ba tak s platom to asi nikde nie je bohviečo.... a zas lepšie ako nič, no nie?

mata_ba
1. feb 2012

@kikaneu tak to urcite ano 🙂 a hlavne,konecne budu dva platy,lebo drahy doteraz vsetko tahal sam...a ten tiez nema ten plat nejaky extra..

vavenecka
1. feb 2012

@mata_ba nenadávala by som 😉 by sme mali rovnako staré deti 😀

bubacik5
1. feb 2012

@mata_ba nie? a ty si ako na tom?

lucecita
1. feb 2012

@kikaneu tak to je super mať...kľudne prídi, ja toho vždy veľa spravím a potom dojedáme pár dní 😀 😀 😀 si pozvaná

mata_ba
1. feb 2012

@vavenecka no veru 🙂 by sme potom foto vymienali 😀

@bubacik5 ja som dnes asi 2 DPO...teda na grafe sa este nevyznacila ovulka,ale mam taky pocit...ty sa pochval 😉

vavenecka
1. feb 2012

@mata_ba super nápad a ešte keby sme mali deti rôzneho pohlavia,tak by sme im mohli sobáš už v rannom detstve dohodnúť 😀 😀 😀

mata_ba
1. feb 2012

@vavenecka hej a pride puberta a poslu nas do..prec 😀 😀 😀

mata_ba
1. feb 2012

zienky,opustam vas..konecne nadisiel cas odist z prace..tak pekny vecer prajem 🙂

ivett86
1. feb 2012

ahojte 🙂 mozem sa pridat?my sa uz pokusame skoro2roky,ja ani neviem ako sa da zvladat psychicky 10rokov cakania a tak...

vavenecka
1. feb 2012

@mata_ba tak to nee 😀 😀 spíšeme zmluvu a budú mať po chlebe 😀 jaaaj,ja už chcem bááábo 😠

vardzikova
1. feb 2012

@lucecita lasko nie neviem čo sa stane v lete?

bubacik5
1. feb 2012

@mata_ba ja? kuk moj album, dneska som pridavala ovu testik....a neviem ci je uz pozit, alebo este bude 🙂 zajtra sa dozviem ale hadam sa uz ta ovulka blizi 😀

vardzikova
1. feb 2012

@nikasv29 ech bisťu taky dlhy cyklus? uff 😖

vardzikova
1. feb 2012

@franzziska v podstate ano ... nabudzuje chuť na sex a tvori spermoše 😀

vardzikova
1. feb 2012

@aknedz ahoj mojka ano som na PN ... no lasko ja som nato akosi zabudla a peniaze som poslala včera a do rite 😠

vardzikova
1. feb 2012

@kikaneu jaaaj a ja som si myslela že rozoberate ovu testy 😀 ja blondinka jedna 😀

amexa
1. feb 2012

fuuuhaaa, baby ... 26 dc rano som si robila test a az teraz som ho pozrela, asi nemam verit na duchov, ze?

kikaneu
1. feb 2012

@mata_ba veru, poznám to, ja tiež robím len od septembra, no hneď sme to pocítili 🙂
@lucecita no ďakujem, len keby to tak ďaleko nebolo, to nestíham cez obedňajšiu pauzu otočiť 🙂
@vardzikova nevadí 🙂))

gelinka75
1. feb 2012

@nikasv29 hej posielal nas 😀 ze tam nas rychlo poriesia 😀

gelinka75
1. feb 2012

@eri28 tak to je fajn ked nedosla este, super 😀

gelinka75
1. feb 2012

@aduska_ba jasne, ze prisla, ved ako inak 😀 kaslat na nu, uz bude po nej za chvilu 😝