Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@kikaneu máš rada biológiu? to ja som na odevnej nemala 😀 😀 😀 ani sa mi nechce ísť do roboty do tých stresov...aj mama mi dnes povedala, že to mám poriadne vyležať a nepýtať sa do roboty a mamu musím poslúchať 😀 😀 😀 zajtra ale idem robiť tie bryndzové, sa na ne strašne mooooc tešííííííím
zienky,opustam vas..konecne nadisiel cas odist z prace..tak pekny vecer prajem 🙂
ahojte 🙂 mozem sa pridat?my sa uz pokusame skoro2roky,ja ani neviem ako sa da zvladat psychicky 10rokov cakania a tak...
@lucecita lasko nie neviem čo sa stane v lete?
@nikasv29 ech bisťu taky dlhy cyklus? uff 😖
@franzziska v podstate ano ... nabudzuje chuť na sex a tvori spermoše 😀
@aknedz ahoj mojka ano som na PN ... no lasko ja som nato akosi zabudla a peniaze som poslala včera a do rite 😠
@kikaneu jaaaj a ja som si myslela že rozoberate ovu testy 😀 ja blondinka jedna 😀
fuuuhaaa, baby ... 26 dc rano som si robila test a az teraz som ho pozrela, asi nemam verit na duchov, ze?
@mata_ba veru, poznám to, ja tiež robím len od septembra, no hneď sme to pocítili 🙂
@lucecita no ďakujem, len keby to tak ďaleko nebolo, to nestíham cez obedňajšiu pauzu otočiť 🙂
@vardzikova nevadí 🙂))

@lucecita to hej, zbehne raz-dva 🙂 a aj sa teším, mám zajtra 2 hodiny biológie, takže super 🙂tak, tak, ešte ostať doma, kým môžeš....jedno jedlo lepšie ako druhé 🙂