icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

gelinka75
18. nov 2011

@lucecita bude nas viac co bude mat po ovu, tak bude co rozoberat :D len keby ta druha faza netrvala tak dlho kym sa dozvieme ako sme na tom naozaj 😝 a to ja mam este kratky cyklus 🙄 my uz sme sa zacali snazilkovat, uz vcera mi zacal hlien len som kukala a neverila vlastnym ociam 😀 a bolieva a picha ma pravy vajecnik..vajicko pekne rastie 😀 😀

lucecita
18. nov 2011

@gelinka75 ja viem, že vy ste začali včera, som Ti aj písala na to 😀 😀 😀 tak držkám palčáky na rukách aj nohách, nech sa to podarí.....to čakanie tak ubíja a vlečie sa jak v lete na sánkach 😀 😀 ja som tak mala minulý cyklus a to mi k tomu aj 4 alebo 5 dní meškali, ale test bol negatívny a mna chodia +-1 deň.....no ale došli...aj teraz mám, ale zasa nie sú ani tak silné ako mávam inokedy...ale vaječník ten boľavý bolí jak ďas...ja sa tej laparke asik nevyhnem...

gelinka75
18. nov 2011

@lucecita toho sa bojim aj ja, ze mi dr. na prehliadke zas objavi tu cystu a posle ma rovno pod noz 😅 dufam, ze bude prasknuta, lebo ma porazi..neboj prve dni idu pomaly, potom uz bude veselsie 😉

vardzikova
18. nov 2011

@jorgie a alchemikovy čaj tak pomaha ? je lepši ako gynastan? my sa začiname o chvyľočku šnažiť ale nevidim to ružovo

purina12345
18. nov 2011

@jorgie ahoj moja, som rada že si mi to takto opísala, presne to som chcela, ináč ja to vidím veľmi sľubne také špinenie tak skoro, prosím daj mi vedieť či to pokračuje a tak, držím ti moc pršteky 😵
@zuzanka9999 dochádzam na dvojtýždňovky, no a máš taký čo meria na jedno alebo dve desatinné miesta?

azzura
18. nov 2011

@vardzikova ahoj, reagujem na tvoj dotaz. Ja mam problem s dozrievani a rastom folikul ako aj nedorastaním sliznice do správnej hrubky a ten alchemilkový čaj mi začal pomatat, lekar sa smial že to je len v mojej hlave, ale ked mi pomaha ta viera v caji, tak je to dobre. Netusim kde je pravda, ale u mna dotaeraz nic nefungovalo bez liekov, ale momentalne ich pol roka neberiam

eri28
18. nov 2011

@gelinka75 uz som skoncila, mojho poslali na neake vysetrenie sperma, ze nemusi byt chyba vo mne, ale nie je v holansku poisteny, cakam, co povie nas doktor dnes tam nebol, a kedy to mna prepadne ta cervena 😀 😀 😀 😀

eri28
18. nov 2011

@lucecita po laparke mas vedciu sancu otehotniet niektore baby hned na prvy sup, ale to nebude moj pripad asi 😀 😀 😀 😀 😀 , a nie je to nic zle, ked mas blizkych pri sebe, za 1, 2 tyzdne utekas do roboty 😉

purina12345
18. nov 2011

@azzura nič si s lekára nerob, ono totiž staré mamy keď mali problém otehotnieť ako prvé si urobili alchemilku

gelinka75
18. nov 2011

@purina12345 ja som pila isty cas zensky caj, v nom je okrem ineho aj alchemilka a mam pocit, ze mi to pomohlo..musim si zas kupit a urobit si kuru :D

gelinka75
18. nov 2011

@eri28 a tebe co povedal? budes na liekoch?

eri28
18. nov 2011

este nedosla cervena, ak sa dostavi asi musim prvu tabletku to radili na pohotovosti gynekologickej, a on nemal papiere z laparky ani operacky, takze nebol mudry opytam sa mojho, ze ako doktor ma nechcel ste poslat na gyndu, ze az ked budeme mat v ruke ten labak toho spermiogramu ci co toje, neviem ako to ste moj poriesi 😉

vardzikova
18. nov 2011

@azzura takže sa snažiš otehotnieť a stale nič? alebo ho berieš len kôli zdravotným problémom?

delideli
18. nov 2011

@lucecita : dneska v robote nic nestiham, tak som ani nestihla odpisat.. mne MS konci dnes-zajtra, uz sa nevieme dockat dalsieho kola 🙂)) s tym ako sa to vlecie mas svatu pravdu..do 🙂 teraz som mala pocit,ze cas uteka,ale cyklus sa paradoxne aj ked som ho mala naposledy rekordne kratky, vlecie neskutocne..
😠
drzim silno palciaky,aby si na laparku nemusela a ked uz aj,tak ba ybola rychlo,bezbolestne a s dobrym vysledkom.. 🙂

delideli
18. nov 2011

@azzura : niektory lekari su extremisti a su proti vsetkemu co nie je na recept 🙂 ja nezavrhujem nic, vsetko beriem sice radsej s rezervou,ale ked mi to neuskodi a moze pomoct,tak preco nevyskusat? takze sa cajikom nalievam jedna radost.. : ) teraz som ho sice vymenila za kvapky FEMI (tie tiez obsahuju alchemilku)..a v podstate mi je jedno,ci je to v hlave, nech to hlavne pomoze..🙂

lucecita
18. nov 2011

@delideli ja mam praveze dneska v robote clekom ok den, aj ked nemozem byt nejak extra na nete, ale da sa....no som zvedava teraz na moj cyklus, kedze dneska som 1DC, tak cca o tyzden ideme na to a tesim sa jak mala decko... :-d tak tebe uz zacina dalsie kolo, tak ti drzim palcaky ako najviac viem, nech sa rychlo chlapci dostanu do ciela a trafaju tu spravnu cestu 😀 😀 😀 😀

lucecita
18. nov 2011

http://www.fertilityfriend.com/home/38cf56 toto je môj najnovší grafík 😀 zaznamenaný 1DC

gelinka75
18. nov 2011

@lucecita pekna bodka, uz sa budu len rozmnozovat, verim, ze uspesne 🙂 a dr. povedal, ze ked bude cysta tak to je problem otehu?

azzura
18. nov 2011

@purina12345 Ja uz lekarom neverim

azzura
18. nov 2011

@vardzikova no, stale nic, ale u mna je viac problemov

azzura
18. nov 2011

@delideli jasne, ja som ho chcela len tak vyskusat, kedze som cajíkova a je zima, tak som si kupila tento, a pri kazdomesacnej kontrole sa lekar prekvapil, ze neberiem lieky a predsa veci ktoré mam prpoblemove sa v podstate zlepsuju. Terajsi moj doktor je super, on to myslel zo srandy. Snazí sa mi vlat optimizmus, ale ten predosli ma tak vestresoval, že nepomaha nic 🙂

vardzikova
18. nov 2011

@azzura jaj tak ja ho chcem vyskušať už len hlavne kôli tomu že chcem byť tehu a aby som nemala žiadne komplikacie, pretože akurat marodujem lebo som bola na laparoskopii pretože mi robili prefuk vaječnikov, dufam že po tomto čaji sa mi upravi aj mrcha pretože ta prichadza ako sa jej chce a ako dlho sa jej chce. Alchemikovy čaj som počula že je tiež dobry ale nemôže sa piť vždy.

lucecita
18. nov 2011

@gelinka75 milujte sa a množte sa 😀 😀 ja mám dneska tak super náladu, až sa bojím, čo z toho bude 😀 😀 😀 😀 1DC, ideme s kámoškou na módnu prehliadku večer, no super 😅 povedal, že by to mohol byť problém, ale môžeme sa pokúšať...

azzura
18. nov 2011

@vardzikova aj ja som mala ist tento mesiac na prefuky, ale kedze mi zazrakom narastli a dozreli folikuly a aj sliznica mala viac ako 10 mm, tak doky caka že by z toho nieco mohlo byt a ked nie, tak by som mala ist v decembri na prefuky a potom nam dava pol roka a ked dovtedy neotehotniem tak ideme na umele

vardzikova
18. nov 2011

@azzura fiha... ja som bola u mojho gyn. po laparoskopii a hovoril že je už všetko v poriadku a že v otehotnení mi už nič nebráni tak som veeeelice zvedava 😖 ako to s tym vlastne bude. neviem ale podľa mna je najhorši tlak okolia, ked sa ta všetci pytaju no čo ešte nečakate? a mne je niekedy až blbe odpovedať tak radšej to rýchle prehodím na inú tému. Podľa mna je to každeho osobna vec a čo ty maš komu vysvetľovať tvoje zdravotne problémy . Mam sesternicu ma 23 rokov , taka stara ako ja 😀 a predstav si ona za posledne dva roky už 5x poptratila ... ja sa už len toho strachujem že dopadnem ako ona prinajhoršom ak vôbec otehotniem 😢 každy hovori že treba myslieť iba pozitívne a nezapodievať sa čo ak... ale pre mna je to ťažke

nikasv29
18. nov 2011

ahojte baby, ja by som mala na vás jednu otázočku tento mesiac som nedostala mrchu, ktorá mala dôjsť 6.11. 14.11 som bola u mojho gynekologa ten mi pichol agolutin na vyvolanie mrchy. Chcem sa opýtať či je možné otehotnieť po pichnutí agolutínu myslím tento mesiac, lebo ak som to správne pochopila tak by som mala mať ovuláciu normálne. Dúfam, že som to dobre napísala a že ste ma pochopili. Mala niektorá z vás s tým skúsenosť??? Ďakujem 🙂

azzura
18. nov 2011

@vardzikova tak ja mam viac problemov a posledne vysetrenie ktore mi chyba su prefuky, lebo ja fungujem len za pomoci liekov a doktor nechape ze preco sa to nedari, tak si mysli ze ci nie je problem v priechodnosti vajcovodov. U mna to trosku aj vekom suri...35, to bude moje prve

vardzikova
18. nov 2011

@azzura v dnešnej dobe je moderné rodiť po 40 - tke 😎 , ja mam tetu ma 45 rokov a teraz pred dvomi mesiacmi porodila chlapčeka .. všetci sme boli z toho hotový ale chvala bohu je zdravučky a ma sa dobre. Vidiš presne toho sa bojim, jednoducho to su roky snaženia a na konci v podstate nemusi byť žiaden vysledok. Som z toho zhrozena a obavam sa najhoršieho

azzura
18. nov 2011

@vardzikova ja som vzdy chcela mat aspon 2 deti ale doteraz nebol ten vhodny tatinko, s kym by clovek chcel mat rodinu, a ked sme sa minuly rok dohodli ze ideme na to, tak sme mysleli ze to pojde, koncom min.roka som sla na preventivku a povedala doktorovi ze chcem dieta, tak mi urobil hormonalny profil a povedal ze uz deti nebudem mat a mam sa pripravit na skorý príchod prechodu. Proste z dvoch krvých testov mi stanovil diagnozu a nebavil sa so mnou dalej. a takto som fungovala do marca, chodila som do prace ako obarena až mi moj priatel nasiel jedneho doktora v TT, ktorý lieci neplodnosť a tak odvtedy k nemu chodim

delideli
18. nov 2011

@azzura : tak to je super, ze si natrafila na sikovneho a ocohtneho lekara, drzim palce,nech ti pomoze aby ste sa mohli uz coskoro tesit z fazulky 🙂