Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@azzura : musi to byt narocne, nielen casovo a fyzicky,ale hlavne psychicky..a urcite to strasne vycerpava..ale nevesaj hlavu, ked sa ti stav zlepsuje a ma ta na starosti odbornik, urcite sa najde pomoc a vsetko co si do toho dala sa ti vrati.. 🙂 (ja sa vramci MK snazim chodit len do nasej temy, aby som nemyslela na vsetky mozne komplikacie a tazkosti,ktore sa mozu vyskytnut, lebo ich je neurekom..)
@delideli aj ja som si oblubila tuto temu, lebo je taka lahká a rieši sa tu podstate len to ci niekomu dorazi mrcha laebo nie, resp. kolko meška.... 🙂. Teraz ste tu vsetky co zacinate odznova cyklus. Ja by som mala dostat buduci utorok, ale keby nedosli tak by to bol krasny darcek k narodkam. K 30 som si dala nemocnicu, ale ostranovali mi myom...a terz 35 by som mohla mat II 🙂
@azzura fuuuu, som nevedela ako to s tebou je, až kým som si neprečítala jeden z posledných príspevkov... tak veľa veľa šťastíčka pri snažení, nech sa to konečne a hlavne čím skôr podarí, keď už si našla toho pravého či už manžela alebo odborníka 😉
@delideli aj ja chodím len sem ,pretože sem tam som zabrdla aj do iných tém, ale naskakovali mi zimomriavky pri niektorých témach a príspevkoch... dneska som ale skočila do témy ohľadom DNP, pretože sa to má rušiť, tak som potrebovala radu
baby mate pravdu, staci sa zacitat niekam inam a same priklady co sa moze stat 😖 prave som si citala o prazdom gestacnom vacku, co nas este caka, kym sa dostaneme k balicku snov? 😅
Baby hore hlavu, ide vikend. Majte sa krasne
@spula22 no tak to som teda zvedava co ti povie...aky si mala ovu ci tehu test? a kolky si DC teraz?
@lucecita : to tiez riesim, lebo som si to uz platila,potom mi kamoska co robi na socvialke poradila to zrusit, ale potom padla vlada a teraz neviem..tak este pockam do decembra a asi zacnem paltit znovu,ak to nebude vyzerat na rusenie..vtedy (este pred padom vlady) mi totiz aj z ministerstva odpisali,ze uz navrh na zrusenie presiel prvym citanim..
Ahoj aj my sa snazime uz 6mesiac mno takze vela stastia prajem 🙂
ahojte,ja som citala,ze bazalna teplota klesa,ked nastava menstruacia,ale dnes pred chvilou som si merala bt a mala som 37.4 a o chvilu som zacala krvacat.co to moze byt?
ved ked nastane menstruacia,tak bazalna teplota ma byt pod 37a nie nad
@anjel65 : to nie je take jednoznacne..kazdy ma ine "nastavenie" svojich teplot..tiez to zavisi aj od toho kde teplotu merias- naspr. v posve byva aj o pol stupna vyssia nez v ustach..vplyv na teplotu ma aj dlzka spanku, alkohol a celkovo stav organizmu..mozno na teba len nieco ide..tazko povedat,ale ako som napisala BT treba merat skoro rano, na rovnakom mieste, v rovnaky cas, rovnakym teplomerom a az to ti pomoze sa spravne zorientovat..drzim palce 🙂
inak som este citala,ze nie je ani pravda, co sa zvykne tvrdit, ze teplota sa musi drzat na 37 ak si tehotna..ja mavam napr. pri MS teplotu 36.8, ale meriam ju o piatej rano..
@azzura lekar je človek ktorý by mal k pacientovi pristupovať veľmi jemne , lebo kto iny by mal mať pravdu ak nie on, on je tu nato aby určoval diagnozy ale čo ak pride lekar ktory o tom s prepačenim hovno vie, vtedy človek môže urobiť jedine dve veci buď ostane nom aj nadalej alebo bude hladať možnosti ako sa to da. Mam sesternicu ktorej diagnoza bola tiež neplodnosť a dnes sa teši s 2,5 ročneho chlapčeka. takže netreba zasa veriť iba jednemu lekarovi. Treba ich vystriedať až kym nepride niekto kto povie da sa to. Čiže teraz uživaš nieake lieky alebo čakate už na to umele oplodnenie?
@snubenci08 mojka ja som zacala uz novy cyklus...do vcera som zacala spinit a dnes sa mimrcha uz rozbehla naplno, takze nic ☹....skusame dalej a mozno pod stromcek uz bude prekvapko 🙂
To by bola riadna sranda, keby sa nam podari na Vianoce byt tehulkami.... 🙂 bola by nova tema.....Porod v auguste 2012 a tam by sme si uz len s usmevom pisali 😉
vsetky uz mate cervenu, vy opice, ja cakam nedela, pondelok 😉 😉 😉 😉 😀 😀 😀 😀 😀
@purina12345 no pekne a to zvladat taku robotku nie si moc unavena? ja mam teplomer na jedno desatine cislo dnes som merala a kleslo mi to za dva dni z 36,5 na 36,1
@nikasv29 : ahoj, osobnu skusenost nemam, ale agolutin je v podstate progesteron, takze hormon, ktory aj normalne telo vytvara a zrejme ked ti chybal ,tak si nedostala MS..ovulaciu by negativne ovplyvnit nemal, skor naopak, takze si myslim,ze mozes kludne tehotniet 🙂drzim palce..🙂
@rybicka3 @purina12345 takze zaciname pocitat odznova 😒 DC1 mrcha dorazila v plnom prude....nuz co, ideme dalej .....dalsie sklamanie, ale treba dat hlavu hore a skusat dalej! 🙂
@vardzikova ahoj, neviem ako moc ten cajik pomaha, asi to bude individualne ale vela snazilike si ho tu pochvaluje, tak som myslela ze vyskusam aj ja

@delideli dakujem, si zlata. ale uz som z toho unavena, ale ked je najhorsie tak idem sem a citam si pribehy bab, ktore su na tom omno ale omnoho horsie. Co uz, mozno nikdy nebude mat deti, ale aspon si poviem že som pre to vsetko spravila.