icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

lucecita
2. feb 2012

@gelinka75 noooo, ja sa pokúšam nemyslieť na to, ale nejak mi to nejde 😀 😀

skaredekacatko
2. feb 2012

Ja uz mam 31 a este stake nic

franzziska
2. feb 2012

ahojte zacinam zas merat BT, enviem na co to bude, ale skusim zas 😀 😀 i ked tie teploty minule boli divne

mattuliatko30
2. feb 2012

@mata_ba ahoj ako dnes???

lusinda1989
2. feb 2012

ahojte kocky co je nove? dlho som tu nebola .... 🙂

bulik30
2. feb 2012

😉 @fifitko25 tak sme dve 🙂 ako dlho sa snazite ? Beries nejake vitaminy , alebo si uz bola aj pri dokmu ?

bulik30
2. feb 2012

@skaredekacatko ako dlho sa snazite o miminkop ? Skusala niektora z vas MACU ?

skaredekacatko
2. feb 2012

My tak intenzivne od oktobra ako sme sa nastahovali do domu

nikasv29
2. feb 2012

Ahojte baby 🙂 môj graf dnes: http://www.fertilityfriend.com/home/3a7b31 uvidíme ako to dopadne....

fifitko25
2. feb 2012

@bulik30 joooooj, no bude to rok pomaličky, a áno, chodím aj k dokimu, lebo mi v októbri zistil malé folíky.... ale už rastú ako majú vďaka liekom a stimulácií. Beriem zinok, magnézium, kyselinu listovú, jedla som ľanové semiačka a grepový džús do ovu 😉 mm bol na spg, tiež nič moc, takže ho dopujem macou, B komplexom, vitamínom E a koenzýmom Q 10 😉

franzziska
2. feb 2012

@fifitko25 fiiha beres toho dost 🙂

mata_ba
2. feb 2012

@mattuliatko30 ahoj moja..som na nervy..teplota klesla..cim to je?zeby som mala anovulacny???ved som mala bolesti a aj hlien..

bulik30
2. feb 2012

@fifitko25 Mne vravel ze az po roku snazenia mam ist , ale tiez rozmyslam ze pojdem skor nech sa pozrie na vajecniky ... najlepsie je ist v case ovulky ?

skaredekacatko
2. feb 2012

@bulik30 ja tiez pojdem skor nebudem cakat rok uz teraz je to premna dlho

fifitko25
2. feb 2012

@bulik30 no ja som mu vravela na pravidelnej prehliadke, že sa snažíme a nič, tak mi kázal príjsť na 12 DC, keď začína ovulka na zmeranie folikulov a tam sme zistili, že sú malé a preto nebola šanca, aby bol nejaký oplodnený a začali sme to riešiť 😉 takže sa kľudne na to opýtaj 😉

@franzziska no dosť veru, ale treba troška zadopovať, zas všetko s mierou a hlavne papáme aj ovocie a zeleninku 😉

l_e_n_o_c_k_a
2. feb 2012

@eri28 no viem

l_e_n_o_c_k_a
2. feb 2012

@mata_ba
@vavenecka ahojte babulky, tak vcera bola rýchla este raz, doktor mi pichol zlu injekciu - diagnoza - predávkovanie, dnes som absolvovala interne vysetrenie... lepsie mi nie je ☹ drzkajte mi palce a dzte sa aj vy 😉

mata_ba
2. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a co su mesuge????ach ja..drzkaj sa a oddychuj..

fifitko25
2. feb 2012

@bulik30
@franzziska a zabudla som úplne na alchemilkový čajík do ovulky 😀 a tiež som si do ovu dávala aj macu

fifitko25
2. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a no krásne 😠 😖 to naše zdravotníctvo 😠 😠 drž sa moja

spula22
2. feb 2012

babyyyyyy....urgent...poradte mi, co mam mojmu mm kupit na narodky 😒 som totalne zufala 🙂

spula22
2. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a no parada....to sa mu ako podarilo ☹.uzasne fakt 😠

danjelca
2. feb 2012

Ahojte,

ako ste zaplatili to DNP? Ja som uzavrela 4.1.Ako sa to má platit? Dpokedy musím zaplatiť za január a dokedy za február?
Perečo neposielajú dajaké šeky?

chorucka
2. feb 2012

Ahojte
@spula22
@fifitko25
@mata_ba
@l_e_n_o_c_k_a
@mattuliatko30
@lucecita a spol 😀 uz som doma z krcneho o tyzden na kontrolu a to uz budu aj vysledky 😒

gelinka75
2. feb 2012

@spula22 ja som mojmu prave objednala na valentina romanticky vikend v Prahe 😀 boli sme v auguste a velmi sa nam pacilo, poprechadzame sa v starom meste a tak..

spula22
2. feb 2012

@gelinka75 jeej to je pekne 🙂 moj mm na narodeniny 13.2, takze take 2v1 potrebujem nieco 😀.a asi by som ho neukecala na vylet ☹

spula22
2. feb 2012

@chorucka a to ti ani nic nepovedali? 😒

gelinka75
2. feb 2012

@spula22 tak my zas radi chodime takto niekam aj ked toho casu je malo, su aj ine pobyty, ze leharo v hoteli a wellness, ale to nas bavi tak 5 minut, mame radi take kde je aj co pozerat atd.

spula22
2. feb 2012

@gelinka75 hej ved mna by aj toto bavilo, ale mm je rad ked si oddychne trosku.kazdy den maka 12h a este aj cez vikendy ma fusky.hlavne soboty ☹. takze ho aj celkom chapem, ked je rad, ze si trocha oddychne 🙂 a najlepsi oddych su pre neho ryby-tam dokaze sediet a chytat aj cely den😀.

mattuliatko30
2. feb 2012

@chorucka ahoj....tak si behala po vyšetreniach... 😒