Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
Ja uz mam 31 a este stake nic
ahojte zacinam zas merat BT, enviem na co to bude, ale skusim zas 😀 😀 i ked tie teploty minule boli divne
@mata_ba ahoj ako dnes???
ahojte kocky co je nove? dlho som tu nebola .... 🙂
@skaredekacatko ako dlho sa snazite o miminkop ? Skusala niektora z vas MACU ?
My tak intenzivne od oktobra ako sme sa nastahovali do domu
Ahojte baby 🙂 môj graf dnes: http://www.fertilityfriend.com/home/3a7b31 uvidíme ako to dopadne....
@bulik30 joooooj, no bude to rok pomaličky, a áno, chodím aj k dokimu, lebo mi v októbri zistil malé folíky.... ale už rastú ako majú vďaka liekom a stimulácií. Beriem zinok, magnézium, kyselinu listovú, jedla som ľanové semiačka a grepový džús do ovu 😉 mm bol na spg, tiež nič moc, takže ho dopujem macou, B komplexom, vitamínom E a koenzýmom Q 10 😉
@fifitko25 fiiha beres toho dost 🙂
@mattuliatko30 ahoj moja..som na nervy..teplota klesla..cim to je?zeby som mala anovulacny???ved som mala bolesti a aj hlien..
@bulik30 ja tiez pojdem skor nebudem cakat rok uz teraz je to premna dlho
@bulik30 no ja som mu vravela na pravidelnej prehliadke, že sa snažíme a nič, tak mi kázal príjsť na 12 DC, keď začína ovulka na zmeranie folikulov a tam sme zistili, že sú malé a preto nebola šanca, aby bol nejaký oplodnený a začali sme to riešiť 😉 takže sa kľudne na to opýtaj 😉
@franzziska no dosť veru, ale treba troška zadopovať, zas všetko s mierou a hlavne papáme aj ovocie a zeleninku 😉
@eri28 no viem
@l_e_n_o_c_k_a co su mesuge????ach ja..drzkaj sa a oddychuj..
@bulik30
@franzziska a zabudla som úplne na alchemilkový čajík do ovulky 😀 a tiež som si do ovu dávala aj macu
@l_e_n_o_c_k_a no krásne 😠 😖 to naše zdravotníctvo 😠 😠 drž sa moja
babyyyyyy....urgent...poradte mi, co mam mojmu mm kupit na narodky 😒 som totalne zufala 🙂
@l_e_n_o_c_k_a no parada....to sa mu ako podarilo ☹.uzasne fakt 😠
Ahojte,
ako ste zaplatili to DNP? Ja som uzavrela 4.1.Ako sa to má platit? Dpokedy musím zaplatiť za január a dokedy za február?
Perečo neposielajú dajaké šeky?
Ahojte
@spula22
@fifitko25
@mata_ba
@l_e_n_o_c_k_a
@mattuliatko30
@lucecita a spol 😀 uz som doma z krcneho o tyzden na kontrolu a to uz budu aj vysledky 😒
@gelinka75 hej ved mna by aj toto bavilo, ale mm je rad ked si oddychne trosku.kazdy den maka 12h a este aj cez vikendy ma fusky.hlavne soboty ☹. takze ho aj celkom chapem, ked je rad, ze si trocha oddychne 🙂 a najlepsi oddych su pre neho ryby-tam dokaze sediet a chytat aj cely den😀.
@chorucka ahoj....tak si behala po vyšetreniach... 😒

@gelinka75 noooo, ja sa pokúšam nemyslieť na to, ale nejak mi to nejde 😀 😀