icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

bubacik5
2. feb 2012

ahojky babenky, mrknite moj album ovu testov a tu je grafik http://www.fertilityfriend.com/home/393359
ktory dc bola ovulka?

purina12345
2. feb 2012

@bubacik5 podľa mňa dnes mohlo prasknúť vajko a zajtra budeš mať už zvýšenie teploty, tak ešte dnes pekne zapracujte 😉

lucecita
2. feb 2012

@purina12345 ahoj mojka a vitaj medzi nami 😉
Babyyyy, ako vám tak idem z kontroly, tak som si musela kúpiť bagetu, šunkovú...tak som si ju zobrala studenú do kabely a šupla doma na mikrovlnky a teraz si ju vychutnávam 😀 😀 😀 😀

purina12345
2. feb 2012

@lucecita ahojky moja 🙂 tak prajem dobrú chuť, ja chrústam smažený cícer a je to super mňamka a také plus má že má veľa kyseliny listovej

purina12345
2. feb 2012

@lucecita a čo, ako sa máš? bola si na gynde?

lucecita
2. feb 2012

@purina12345 ďakujem, ešte mám kúsok 😉 volala som im minulý týždeň, ale majú PNku, tak ma objednala až na 10.2. tak ešte týždeň čakám, ale dosť ma pobolieva ten vaječník, tak sa budem pýtať na laparku čím skôr...ale zasa na druhej strane, 8.2. nemám dostať mrchu, tak čakám ako to dopadne 🙂
čítala som, že už máš výsledky...mrzí ma to mojka, stále na vás myslím a držím pästičky, nech už je dobre 😉 si ešte stále na PNke?

purina12345
2. feb 2012

@lucecita joj moja, to sa stále trápiš s tým vaječníkom ☹ tak držím palce aby toho 8.2. si si našla milé prekvapenie. Ja idem 6.2. na kontrolu, uvidím čo mi povie doktor aj na výsledky z histologie či je to tak ako si myslím. Už som si od včera začala merať teplotu lebo som zvedavá čo robia hormóny, teraz pijem každý deň ženský čajík a našťastie nemám nejaké bolesti alebo niečo tak som rada Už aby sme môhli snažilkovať

aliaxa
2. feb 2012

@purina12345 mojka moja myslis ze duphaston ktory mam uzivat tri x denne neublizi babatku ?

lucecita
2. feb 2012

@purina12345 to sa trápim, ale tento cyklus ma dosť pobolieval aj ten pravý, tak som zvedavá čo z toho bude, snažilkovali sme sa nie že sme museli, ale chcelo sa nám, nemali sme to z nutnosti, bolo tam toho dosť, tak uvidíme...a aký ženský čajík piješ? to je dobre, že nemáš bolesti to sa ti telo už dáva dokopy a pripravuje sa na ďalšie snažilkovanie, ktoré bude isto čoskoro 😉 😉

mata_ba
2. feb 2012

@anett6212 to mas super..za to na mojho to posobi uplne naopak...az mam pocit,ze ho nutim dakedy ☹

purina12345
2. feb 2012

@aliaxa neboj neulíži, práveže ten je na podporu tehotnosti, tak len pekne užívaj, a bola si teda pri doktorovi? dal ti niečo na tú potvoru? aj pre drahého?
@lucecita tak to je fajn 🙂 klasika popradský ženský Ja by som začala hneď keby bolo možné, no máme od doktora teraz zákaz a už máme obidvaja takú chuť, no v noci ma už aj manžel ťapol zo sna po zadku 😀

mata_ba
2. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a ach jaj chudatko...ale ved to uz co je toto... drzim palce,nech si uz v poriadku..a mozno si to vsetko musis prekusnut,aby hned potom prislo mimi 🙂

lucecita
2. feb 2012

@purina12345 😀 😀 😀 😀 ježiši, to je milé od neho 😅 😅 😅 tak sa spýtaš dokiho pondelok a isto vám už dovolí podľa mňa 😉 dúfam, že dáš vedieť ako si dopadla...

mata_ba
2. feb 2012

@purina12345 ahoooj moja..ako sa citis?ako ti je?chybala si nam tu 🙂

aliaxa
2. feb 2012

@purina12345 ja som tam bola pred tyzdnom v pondelok robil mi aj citologiu a nic mi nepovedal ze mam zapal ved musel vidiet ked sa domna pozeral a ja som ani nevedela ze mam nieco a teraz sme sa raz s milackom mojkali a stipalo ma to trosku a buduci tyzden mi koncia tabletky tak tam pojdem hned mu aj poviem ze nech mi nato nieco da a aj pre priatela pred dvoma mesiacmi mi dal aqvitox a ten mi pomohol len ked mi robil tu citologiu tak som trochu mala taky hnedasty vytok vsak ma aj upozornil ze to mozem mat a uz nemam nic len sa bojim aby bola fazulka v poriadku uz sa neviem dockat 14 .2 idem na poradnu

purina12345
2. feb 2012

@lucecita no neviem, keď som bola naposledy povedal po 2 mrchách a v nemocnici po 4 😝 ale môj plán je po prvej, tak dlho asi nebudem čakať lebo mne nevyberali bábo z maternice iba čistili tak bol menší zásah
no uvidím aj tak čo povie po kontrole lebo tento plán mám iba ak povie že všetko je v poriadku, tiež som počula že niektoré nestihli ani dostať mrchu čo hneď otehotneli 😀 a donosili zdravé dieťa, vraj je väčšia šanca na donosenie do pol roka od potratu

purina12345
2. feb 2012

@aliaxa a prečo ti nasadil duphaston?

lucecita
2. feb 2012

@purina12345 aaaa sakra, ale to je dlhooooooo 😀 😀 😀 to by som ani ja nevydržala....a už máš po mrche, alebo ešte nebola? tak super, že aj takéto prípady sú, aspoň vlievajú ako takú nádej....ale ak si v kľude a dodržiavaš všetko čo povedal lekár, tak si myslím, že doki ti povie, že si v poriadku a bude čoro moro 😀

bubacik5
2. feb 2012

@purina12345 jj uvidime, snad uz pojde hore tt 😀 a posnazime ked sa bude dat 😀

aliaxa
2. feb 2012

@purina12345 to mi nepovedal ved v decembri mi povedal ze mam male vajicka ze po mesiaci mam prist na 14 den ze ich pozrieme a podla toho mi nasadi liecbu tak som bola s toho smutna a uz som len cakala mrchu kedy pride aby som mohla ist a ona nic nechodila ani by som nebola testovala az mi fifitko poradila ze mozem byt tehotna a som si spravila test a tam dve ciarky tak som s toho mimo

purina12345
2. feb 2012

@mata_ba ahoooj tak akosi to ide, dnes som bola po výsledky z histológie a bolo mi veľmi smutno lebo sedela som na tej istej lavičke ako v ten smutný deň a videla som aj chodbu oddelenia kde som ležala 😔 je to veľmi bolestivé a neprajem to nikomu
necítila som sa moc na to aby som tu prišla tak som len sem tam nakukla ako sa máte ale postupne sa tu zasa vtriem 😀 už som začala aj značiť do grafu 😝

purina12345
2. feb 2012

@aliaxa ešte si nebola od testovania u doktora?

aliaxa
2. feb 2012

@purina12345 bola som vsak minuly pondelok alebo este predtym pondelok to bol vtedy mi oznamil ze som tehotna a dal mi ten duphaston a ze mam prist 14.2 a tam mi uz da aj knizku moc si mam zobrat zoberie mi krv

purina12345
2. feb 2012

@lucecita no už nech je, si to pekne s mm užijeme naposledy ani neviem kedy bolo myslím že presne pred mesiacom 😨 Ja som mrchu nemala, ten deň keď som potratila som mala hrozne silné krvácanie, to vlastne vypudilo celý gestačný vačok a ráno som mala už len dve kvapky na vložke a takto sa to vlieklo do 31.1. mrcha by mala prísť od 5 do 8 týždňov po potrate

purina12345
2. feb 2012

@aliaxa no super, to ste už boli aký veľký? bolo už aj srdiečko?

mata_ba
2. feb 2012

@purina12345 to ti verim ☹ a len sa pekne vtierkaj dalej 🙂 velakrat sme ta tu spominali...a ja tiez teraz prvykrat meriam a znacim a nervujem sa 😀 lebo uz som mala asi ovu,ale este mi ju nevyznacilo..a dnesna teplotka zase dole...tak neviem,ci je tento cyklus anovulacny alebo nie alebo co... aha http://www.fertilityfriend.com/home/3a37b2

aliaxa
2. feb 2012

@purina12345 povedal mi ze vidi gestacny vak teraz ked tam pojdem uz bude aj srdiecko len aby bolo vsetko v poriadku

bubacik5
2. feb 2012

@purina12345 a mojka ako sa vlastne majkas? myslela som na teba 😔

purina12345
2. feb 2012

@mata_ba len sa nenervuj lebo psychika vie posúvať ovulku, zajtra by mohla stúpnuť, dnes máš aký hlien?
neboj anovulák to asi nebude, ono pred ovu stúpne, klesne a potom sa vyšvihne hore 🙂
@aliaxa neboj, určite bude 😉

lucecita
2. feb 2012

@purina12345 no tak to je poriadne ďaleko ten váš posledný keksík...a to dovtedy môžeš mať aj ovu, alebo nie? vieš, že keby ste mohli už teraz začať, mohla by si ostať tehu? 😕